35

Праведен

преди 1 година

*** !

34

Радослав

преди 1 година

Лично Габровски си ги е избрал. Докато е спал е сънувал, че моли божеството Бойко за помощ. И ето видя Габровски, че от небесата се спусна агнел, свети Деса Дуловската и във всяка от ръцете си носеше по една каменна плоча. На всяка плоча бяха изписани имената на хората които божеството Борисов смяташе за най чисти свой деца. И така събуди се Габровски и видя Деса Дуловската надвесена над него с едно листче на което бяха изписани имената на бъдещите министри в проектокабинета.

33

Анонимен

преди 1 година

Никой не вярва, че този човек е имал свобода на избор! Когото са му посочили!

32

Анонимен

преди 1 година

И демократите имат пръст. Прошко Прошков е от основателите на ДСБ, после като се *** и намаля лапаницата стана кмет от ГЕРБ на Лозенец

31

Само

преди 1 година

като им прочетох имената на кандидат министрите се почувствах зле и ме втресе. Риска да си на около 40 в БГ-то и да не си ***. Знаеш и помниш всичко от миналото.

30

Анонимен

преди 1 година

А създал,всичко му е написано от Боко ханъма.Само за една нощ!

29

Анонимен

преди 1 година

Що бе професоре ? С ония харвардските мошеници по добре ли беше,ти в България ли живееш?Не виждаш ли какво сътвориха за година и половина.Или да сложим Нинова и компания да доразбие клетата ни държава.Слушаме разни експерти които плямпат как едва ли не да по добре да няма правителство и да ходим от избори на избори,отколкото тези които предлага партията която спечели категорично изборите да им се даде шанс да изкарат каруцата от блатото в което ни вкараха предишните харвардски мижиту...рки.

28

Анонимен

преди 1 година

Вшия президет Радев дето се съдрахте да го рекламирате не бие чумбери на никого. Той е от възпитаните. Той бие чумбери на България и я зевлече в трета глуха.

27

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е как професор Габровски е избрал министрите си, след като нито ги познава, нито е чувал за тях преди днешна дата.

26

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е ако Габровски наистина стане премиер на България, дали баце Бойко ще му бие чумбери и ще му дърпа ухото пред камерите.. Както правеше с Плевнелиев когато той бе президент на България.

25

Анонимен

преди 1 година

Българинът и да види някой да прав секс н площада ще отиде да дава акъл и да обяснява, че по-ги разбира ти работи. Да пратят Тодоров че нали е големия разбирач. Сигурно Габровски не го е попитал точно него и сега си умира на мъка.

24

НЯКОЙ

преди 1 година

Съставил го е абсолютно сам, Баце само му е подал листчето от което е преписал имената на министрите.

23

Ох

преди 1 година

Тия сега ли откри топлата вода.народа български нее толкова ***.

22

999

преди 1 година

МЕНКАТ СИ МИНИСТРИ - ЗАКОВ БЕШЕ В ПРАВИТЕЛСТВО НА ПП, СЕГА - НА ГЕРБ. НА КОГО СЛУЖИ - ....? НЕЩО МНОГО СЕ ВРЪТКА. И НЕ САМО ТОЙ. ИМА И ОТ НДСВ. А уж Габровски каза, че нямало да има политически свързани лица? Емии те това му е Първата ЛЪЖА!!! ТАКА ЧЕ - НЕ ТИ ВЯРВАМ, ГАБРОВСКИ!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Малиий, ама сериозно ли ,а 99,99% от българите вярват че той сам е съставил правителството ,сам самичък ХАХАХА

20

Анонимен

преди 1 година

А нас какво ни интересува в какво вярваш...

19

Анонимен

преди 1 година

Да си опорочиш професионалното реноме,като станеш политическа маша на някой е голяма глупост. Какво си е мислел,че ще направи този добър лекар,но лош играч?!

18

Явно

преди 1 година

...Алена ще познае - докато президент е " Крим е руски" - ще тънем в блато и няма да можем да се измъкнем!

17

Да скочиш

преди 1 година

...от медицината направо в Политиката е като да пуснеш някого от самолет Без парашут! Професионалист е, но само в медицината!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Всъщност целя проблем на тази държава днес е, че заради ДБ беше избран за президент един агент на Путин. И затова сме затънали днес до шия в блатото.