107

Бай Иван

преди 1 година

България е имала Царе,и е била велика,сила.Но след намесата на Русия потомците им са преследвани повечето избити и последствията ги виждаме в този момент ние сме мишки.Благодарение на комунистическия режим и най вече русия.след 44г.когато комунистите направиха преврат в България с помощта на Русия.

106

Анонимен

преди 1 година

Добре, супер. Сега българската държава да се самосезира и да връчи на Симеончо сметка за 77 години поддръжка на имота, с лихвите.

105

голяма излагация

преди 1 година

Как може да решават,че дворецът е на Симеон. Това би означавало, че той е още действуващ цар на България! Има хора, които са се самозабравили и взимат неправилни решения. Дворецът и останалите имоти не са на Симеон, а са на държавата. България е република, но някой се е самозабравил. Това не са наследствени имоти, нито дворците, нито горите и планините, защото Фердинанд, дядото на Симеон е наложен за цар от западните държави и той не е потомствен българин от царски род.

104

Анонимен

преди 1 година

65 Това е обичайна практика в България, за да скрие своята некомпетентност и продажност, българската прокуратура и съд налагат решенията си без право на обжалване.

103

Божията ръка

преди 1 година

Явно хората от НДСВ ги застига божията промисъл.. Каролев и т.н. Не бъдете алчни и зли. Човек предполага - Господ разполага.

102

Анонимен

преди 1 година

Продажни съдии,ефтини за покупка.

101

Анонимен

преди 1 година

А французите кога ще върнат Версай на наследниците на Луи 16 на когото така дивашки отрязаха главата тези диваци от ,,цивилизования свят,, ???

100

Русия

преди 1 година

Отменят са резултатити от ВСВ и са реабилитира фашизма."имотите" на Кобургите са отнети щот дукараа на БГ две национални катастрофи, стотици хиляди избити българи и отнети територии.Кобургите са проклятието на България.

99

Анонимен

преди 1 година

С Милен Велчев и компания се разхождаха на държавни разноски из Боровец и "Царска Бистрица". По пътя се виждаше поголовна сеч на вековни дървета. Айде стига, ненаядоха се.., не му стига божията поличба с Кардам. Какво ще остане за нашите деца като изсечем горите и заграбим ресурсите на България в полза на западните народи?!?

98

Анонимен

преди 1 година

Имаше една приказка на Андерсен "Гледайте, гледайте, царят е съвсем гол!". Ами тъй да бъде - българският народ достатъчно е платил за охолния живот в миналото на царското семейство.

97

Анонимен

преди 1 година

Баща му може да е бил цар, но смятам, че този е никой. Едно *** на западните тайни служби. Така ни оправи за 800 дни, че вече нямаме живи баби и дядовци.

96

Debo

преди 1 година

Честито българи и "Царя" ви оправи.Да заповяда следващият месия

95

Народният съд

преди 1 година

Той дължи милиарди като пряк наследник за насените щети и национални катастрофи от дядо му..

94

Българин

преди 1 година

Аз пък претендирам за всички приватизирани фабрики с прилежащите им почивни станции защото са строени от моите лишения и данъци.

93

ТИЯ ОЩЕ ЛИ СА

преди 1 година

ЖУВИ > НЕ МРЪТ ГУЩЕРИТЕ

92

Един българин..

преди 1 година

Това е като все едно в Британия,Бъкингамския дворец да е собственост на кралското семейство! Пълни глупости! Построени са за да са на разположение на него,но не са негова,а държавна собственост. И как точно дядо му го е построил,като всички знаем,че е бил цял в дългове от лек живот и хазарт.Той е бил пробита гайда още тогава,но продажните ни и загубени политици са търсили уж обединител,цар,държавен глава. А какво са избрали? На геврека,дупката. Или Борис 3ти ги е спечелил тези пари! От какво? От някаква работа? Ама моля Ви се,не се шегувайте ако обичате. А Симеончо пък е съвсем никой и никой о

91

Дзвер безподобен

преди 1 година

А бе Вие друга работа нямате ли си та се занимавате с това дали Царят има право да претендира за имоти изети от комунистите незаконно

90

HePoH

преди 1 година

Най-големия предател на България

89

Щерю

преди 1 година

- Какво да кажем? - За има-няма 800 дни се оправи финансово човека...

88

Пюскюлец

преди 1 година

За тва ли дедо Русороб Куборготски се кланяше на Мутрофонова преди няколко дни? Явно Мутрофонова държия българския съд... има логика, за тва е на практика нямаме съд