28

Проф. Иван Илчев

преди 1 година

Не е добра идея да се избират имена, които са политически натоварени, освен ако нарочно не искаш да предизвикаш негативна реакция. Най-различни биха могли да бъдат - Мост, Приятелство, Братство.

27

СтаниТито и пакЛегни

преди 1 година

Верно имаше такъв случай - един японец не разбрал, че войната е свършила и 40 години се правил на партизанин в гората на един остров! Да не би Македонците да не са разбрали още, че Тито умря преди 40 години ...и вече не е забранено да си българин в Македония!?

26

Сталин ряпа да яде

преди 1 година

Кой и на каква база определя, че някоя личност е спорна. На Ив.Михайлов, Цар Борис и Цар Фердинанд не са им повдигани обвинения, нито са съдени за престъпления, дори в социалистическа Македония! Или тепърва ще ги съдим и забраним посмъртно??

25

Бисер Балкански

преди 1 година

Не само да го осъдят а и да набият това джудже битолско.

24

Сърбороби

преди 1 година

Ами, ако Ив.Михайлов и Цар Борис са противоречиви личности, то явно искат да ги забранят и за българите в Македония и за българите в България! Или за нас ще проявят снизхождение и ще ни разрешат да ги почитаме?? Само не разбрах, Фердинанд защо да е противоречив за "македонците", защото е баща на Борис ли!?Виж, ако бяха нарекли клуба си "Тито" нямаше да има проблем, той е избил хиляди "македонци", заради българското им съзнание!!

23

Маке

преди 1 година

До Малко за политика. Едноставно. Законот за здружениа е препишан од сличниот германски закон, така да ЕС е на страната на Македониа за ова прашане.

22

Малко за политика

преди 1 година

Интересно какво ще кажат от Брюксел за определението "противоречиви личности" за цар Фердинанд и цар Борис. Нашите евродепутати би трябвало да поискат реакция от ЕС за този закон.

21

да учат албански

преди 1 година

1955 година албанците в днешна Северена Македония са 8 процента. Днес са 35 - 40 процента. Македонистките зомбита да учат албански а не да дрънкат за Язикот македонски.ХА Ха Ха ха ха ха ха Ще гледаме Шоу след дсетина години

20

до 22

преди 1 година

***! Дано ДАНС се заинтересува кой си, гнусен предател!

19

Bg

преди 1 година

Браво на македонците.Така се постъпва с предателите.

18

До 18 Гоце Македонец

преди 1 година

Но трябват български имена, а не македонски, Гоце Делчев и цар Самоил са македонски, може и български като Аспарух, Азис ...

17

хи-хи

преди 1 година

българите патриотари са болни мозъци , още сънуват несъществуващата санстефанска българия и си въобразяват , че македонците за българи

16

Гоце

преди 1 година

Да ги прекръстят на "Гоце Делчев" и "Цар Самуил".

15

Анонимен

преди 1 година

Македония е като Мазето от филма на Костурица в Ъндърграунд. Още си мислят че са партизани дето борят фашистите! Луда работа и доста тъжна.

14

Gancho

преди 1 година

В България има много повече македонци,отколкото българи в Македониа.Отношението на България към македонците живеещи в България е асимилация и непризнаването им.ВМРО им забраби и изкраде Македонските домове и клубове в цяла България,които са построени и закупени с труд и дарения от македонците в България.За признаване на македонски сдружения в България недаваме и дума да се издума.Нека видим себе си и тогава да съдим Македониа.

13

София

преди 1 година

Не може да не е направил нищо.За да го съдят значи е направил някакво престъпление.

12

Анонимен

преди 1 година

Интересно, за кои раси става дума.

11

Анонимен

преди 1 година

Сърбето им президент сигурно е доволен, скъса още една нишка с България :)))

10

Фашизъм

преди 1 година

Спрете да пишете срещу ЛГБТ защо съществува секта от полицаи и мутри която изтезава гей хора и лесбийки в България !Секта която набира членове, просто не пишете за гей хора защото умират хора не кучета!

9

Анонимен

преди 1 година

Сърбите нещо се превъзбуждат в Косово и малките македонски сърбета да не останат назад! Нали са големи кафанско- юнашки герои! Просташко- агресивното им самочувствие е култивирано дълго за да ги отроди от свитите и скромни българи! Но когато си толкова загубен, че не можеш дори да се погледнеш отстрани как изглеждаш, проблемът не е наш!