283

Анонимен

преди 1 година

Урсулка дали се сеща, че зимата тепърва започва и не се знае до кога ще бъде, нещо много се е взела на сериозно. Само човек, който хал хабер си няма, може да каже подобно нещо.

282

До w

преди 1 година

ЕС ги накара да искат рубли! Замръзи всичките им активи в евро! Ако плащаха в евро, щяха да ги замръзят и открадне!

281

w

преди 1 година

Изнудване да се плаща с рубли, изнудване да се доставя пряко по северен поток, но ние се държим.

280

До Нострадамус

преди 1 година

Не трябва да си Нострадамус за да знаеш защо! Защото ЕС е нео колония на САЩ!!

279

Психиатър

преди 1 година

До Оня дет се пляска с коня. Ползвай вазелин, че мисълта ти убягва.

278

Нострадамус

преди 1 година

Урсузка работа. Европата ще изпука от студ, а тази пъстърма говори за енергийно изнудване?! Ми защо взривихте потоците, защо 8 години лъгахте руснаците с "Минските споразумения, защо поддържате НАТО като няма Варшавски договор, защо си повикахте арабите, защо .... и.т.н??? Защото сте ***!!!!

277

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже, че Русия спря кранчето на ЕС, а САЩ и гръмнаха газопровода от Русия! За по сигурно! Но Урсула победи! Как иначе???

276

Анонимен

преди 1 година

Страните производители на газ и нефт никога няма да оставят клиентите са определят цената! Защото тогава са свършени..

275

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-бързо бъде свалена, толкова по-добре. Всички страни производители на петрол и газ са на страната на Русия. Путин обеща до края на годината отговор на тавана от 60 долара за барел -- а той може да бъде 2 гр злато за барел, т.е. почти двойно.

274

За Урсула

преди 1 година

320 коментара, за Путин 50!!!За какво говорим:)))

273

Анонимен

преди 1 година

За какво "изнудване" говори тази тетка? Именно тя тръгна да задължава ЕС да се откаже от руските ресурси и вкара съюза в енергийна криза.

272

емо

преди 1 година

Тая отвратителна противна кривокрака усойница за какво '''изнудване ''' говори когато получаваха с години евтини Руски енергоресурси. Сега същите плащат на Америка 4-5 пъти но-скъпо за природният газ който получават.( преди да коментиране и да пишете глупости проверете за колко долара Американците продават газта).

271

Зиленски днес

преди 1 година

Каза че очаквал бърз край на войната ако Путин умре..

270

ПроСоТо

преди 1 година

тая че не е в ред с главата,е ясно!..Не е ясно,поне на мен,как стана така,че се оставихме същества като нея да "дърпат конците" ?!..Някой наясно ли е кой и как определя "дневния ред" на човешката популация?

269

Берлинската стена

преди 1 година

Днес в немските новини Тагесшау пишат, че след боеве в Донецк, в града са убити двама цивилни от руски ракети!! Как не ги е срам бе! Русия обстрелва собствените си територии и граждани отново! 8 години Русия ги обстрелва видиш ли!

268

До 291

преди 1 година

Или Зеленски: Ракетата паднала в Полша не е украинска!Полша, НАТО, Байдън и баба ми: Ракетата е Украинска!! Зеленски: Не не е! Руска е!

267

До 290

преди 1 година

Ужас! Не искам да се грея в Центровете за Несъкрушима Лоялност към Украйна!!

266

Анонимен

преди 1 година

До две статии по-надолуНищо непознато. Зеленски: ПВОто свали почти всички руски ракети. Министъра на енергетиката: инфраструктура е унищожена от руските ракети??!!

265

2023

преди 1 година

Урсула ще ни дава и на нас европейците едни такива палатки с ток като мръзнеме, наречени в Украйна на Центрове за Несъкрушимост! Но в Европа ще се казван Центрове за несъкрушимо лоялност към Украйна!

264

Анонимен

преди 1 година

С други думи, тази година не се самоубихме. Но догодина няма да пропуснем. И кой, кого шантажираше? "Бивола като рине го хвърля на гърба си".