26

Иван

преди 1 година

А ти с какво помогна АнонименИли великите дарители и помагачи винаги са безименници...И винаги са готови да мъмрят и поучават...

25

Анонимен

преди 1 година

Да! Но се загрижете и за Българчетата, вместо да страдате ИНЕТски за тия по света, че е по-лесно. С какво помогнахте? И как реагирахте, като окрадоха даренията НИ за потопените села?! Не мислите ли, че сте жалки!

24

v

преди 1 година

Лоша работа деца са все пак...

23

Анонимен

преди 1 година

Децата са били изцяло мокри, затова сърцата им са изпаднали в кардиошок.Ако поне до кръста са били във вода, е имало шанс за живота им.И колко е дълбоко езерото в парка? Там не трябва да е повече от метър дълбочината.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен23 Имали сте малко акъл. Сегашните не могат да се изпикаят без мама...

21

Анонимен

преди 1 година

Бях малък и с приятел отидохме на приятелски мач,за който искаха вход от 50 ст(тогава много пари).Като по-хитри решихме да спестим и минем по замръзналата река. Приятелят ми падна в ледената вода,понеже мина на бързея, където леда беше тънък. За по-малко от минута дънките му станаха на снежни кюнци.Паникьосан, го поведох към тях, но той започна да фъфли,да се вцепенява и да ходи като робот. С последни сили го довлякох до горящата печка и едва смъкнах дрехите,вече на скреж .Още помня този ужас..

20

Анонимен

преди 1 година

И тук оставиха роботчетата да ни говорят. Титулярите са се напили... Преди време поне един от сайта отговаряше под различни имена... сега е скука...

19

Мъка

преди 1 година

До АлексЗдравейте другарю Алекс! Вероятно сте много загрижен за всичко и всички!Предполагам, че четейки всичко това много внимателно сте си го преместили в Другия крачол, ... плачейки за горките дечица!

18

Анонимен

преди 1 година

До Алекс А ти? И как?

17

Алекс

преди 1 година

До 13Ако задаваш този въпрос, не мисля че ти си загрижен за нещо или някого. Трагедии има предостатъчно навсякъде. Дали изпитваш съпричастност за детето от София, за което пише в последния коментар?

16

Анонимен

преди 1 година

Нямат малките вече чувство за самосъхранение. Но като гледат идииииотски филмчета и такива за възрастни ... само. Няма как. Ще се споминат не до там нормалните за урок на тези, които поне малко могат да мислят.

15

Анонимен

преди 1 година

Жалко за децата! Това Вайбър поколение не знае как да възприема реалността и риска, всичко им е като видеоигра.Едно време зимъс не помня да сме се прибирали, докато не мръкне.Мокри, измръзнали,но живи и щастливи. Де е това детство?

14

Анонимен

преди 1 година

До София Браво! За това трябва да обърнем внимание. Англичаните да мислят за своите деца, защото за нашите не мислят (Справка - бомбардировките над София).

13

София

преди 1 година

В петък през нощта е починало дете в училището за деца с увреден слух, София, в което има пансион.До настоящия момент в медиите няма информация за случая. Имаше екипи на полиция и съдебна медицина. Какво се случва и защо в училището няма лекар?

12

Анонимен

преди 1 година

Едно време едни КрасивоУмници искаха да изковем от мечовете рала! И сега орем на тези, които си запазиха мечовете. Вие на какво мнение сте?

11

Анонимен

преди 1 година

До Алекс Ама в БГ има много повече трагедии! Ти за кои си по-загрижен?

10

Алекс

преди 1 година

Толкова ниско ли сме паднали?Загинали са деца. Независимо от обстоятелствата, независимо дали искаме да четем и слушаме само позитивни новини, това е живота.Бъдете малко по-смирени и изкажете съболезнования!Почивайте в мир душички!

9

Анонимен

преди 1 година

Някой да има информация за човека, дето се е подхлъзнал на кална пътека на остров Тамбукту? Че съм се загрижил и за Него!

8

Анонимен

преди 1 година

Напротив това не са негативни новини. Някакви наглосаксинки пили вода от езерото.

7

ДнесПредалите

преди 1 година

Абе вие що пълните само на хората главите с лошо мисли.. Информация която трови човека да не е шаслив. Негативни сте и такива ще си останете и за жълти пари ще се продадете. Дайте нещо весело кви са тея.. някви влезел и не излезли. Напишете за БГ децата къде са сега какво ядат и как се топлят !