38

Анонимен

преди 1 година

Предложени са истински експерти. Прекрасно! Много по-добре от Киро, Кокорчо, Спецов, Радостин Василев, Рашков и пр.

37

Анонимен до 37

преди 1 година

Инфантилецо малък- пий си хапчетата!!!!!!!!!

36

Стоян

преди 1 година

*** сте вие *** шарлатани смахнати, махайте се от където пръкнахте оставете ни са дишаме спокойно ***!

35

Анонимен

преди 1 година

До Неслучаен - Гласувайте, то не останахте много! Усетиха се хората!

34

Неслучаен

преди 1 година

Яяяяя, как се активирали тук всички КОМЕНТИРАЩИ - прошляци - гроб.......джии. Не става! Ще гласуваме против вас до дупка. Крад....ци про.....сти. Мислите, че забравихме чекмеджетата, пачките , кюлчетата и пищова. Я БАСТАААААА!

33

Анонимен

преди 1 година

Гюров- *** на спа мой човек. Освен за теляк, за друго неставаш!!!!!!!

32

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън - кречетало е тоя. Никаква мисъл. То в ПП и ДБ са все такива!!!!!

31

Бай Пешо

преди 1 година

Поне има кабинет от кадри, а не като вашият (бовшият), от безмозачни кукли, които бяха поставени там за да може Киро, Асенчо, Лорелчо и Лена газохранилището да крадат от парите ни

30

Анонимен

преди 1 година

Според състава на предложените за министри има куп Калинки на ГЕРБ, трима от НДСВ и един неясно какъв за министър на отбраната

29

Анонимен

преди 1 година

Уф, то и "умнотиите", дето ги дръстите пред медиите са смокинов лист на глупостта и некадърщината ви, ама такъв един изтънял и изсъхнал, че всичко прозира през него. Гюрооо, за нищо не ставате, значи вие нищо общо нямате с Радев, ама на Габровски кабинетът е на Радев. Дали се чувате какви ги редите и мислите ли изобщо?

28

Анонимен

преди 1 година

Гюров, вземи си кумците и се омитайте че трябва много да почиттим след вас. ПП безидейна партия-***, съставена от роднини, приятели, любовници и шарлатани.

27

Анонимен

преди 1 година

Айде омитайте се. И без друго, депутатският ви имунитет няма да ви опази от отговорност пред закона.

26

П.К.

преди 1 година

Благодаря на Dnes.bg. За опазване чистотата на ефира.

25

Анонимен

преди 1 година

Гюров за си гледа спа центъра и преподавателската дейност, за политик не става. Както и аварите, и роднините му от ПП.

24

Анонимен

преди 1 година

Да, договарят се и се обединяват всички, за които държавата е пред личния интерес, да се обединят и спасят отечеството си. Което ПП и компания, съсипаха. В последния момент, каквото още може за се спаси. Фъфлещите, ааа-кащите, говорещите с фалцет и мутиращите, от ПП, вън, от политиката. ПП бе една фатална за България грешка. Никой българин не клевети в Брюксел държавата си, освен Киро просто, Асен крадеца, руските слуги и предателите, да не ги изброявам тук.

23

Анонимен

преди 1 година

Експертността била само смокинов лист. Гледайки б-а р-дака които оставят експертите от ПП, сигурно листо им било от джанка.

22

Анонимен

преди 1 година

Така, като фъфлещият Гюров и ПП, могат да злобеят само случайници в политиката, хора с недовършени биографии, некадърни да управляват, които съсипаха държавата. Заради тях, трябваше да се сформира кризисен щаб за национална сигурност и спасяване на държавата. Поне дамълчете достойно, ако имате достойнство

21

До 24

преди 1 година

Пиши и си драскай простотитиите, НО НЕ ПОСЯГАЙ НА ЧУЖДИ ПОЗИЦИИ. Другото означава, че си по *** и от най-простите. Разумните българи разбират почерка и словореда.

20

П.К.

преди 1 година

Провалилите се с гръм и трясък и умиращите от злоба и интриги, изританите от СУВЕРЕНА, се мъчат да заглушат направеното за НОВ УПРАВЛЕНСКИ КАБИНЕТ НА БЪЛГАРИЯ. Дали ще продължат да сънуват и бленуват за власт? Зависи от РЕШЕНИЯТА И ОТ ОБЕДИНЕНИТЕ УСИЛИЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ И РАБОТЯТ УПОРИТО ЗА НОВО РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

19

Лаврентий Берия

преди 1 година

До смешкооо - от Банката-кадри на Прокопиеф!