6

Анонимен

преди 1 година

Преди да почнат с трандплантациите хората изпадаха в кома, която траеше и месеци. Мозъчна смърт може лесно да се симулира чрез впръскване на ледено студена вода в ухото. Тялото реагира като при падане в ледена вода. На запад знаят как да "жънат" органите на пристигнали при тях след злополуки.

5

Левон

преди 1 година

Еми така е като няма доверие в системата, БЛС да изключи някой от кардиолизитес фалшивите стендове и ще има доверие, ама такива да се говори непрекъснато не вървят!

4

Анонимен

преди 1 година

Ами изпратете доктори в *** да взимат органи от укрите ,"добрите самаряни "от франсето и фащ са там наричат ги "черните "трансплантатори". Толкова за човещината на "приятелите "

3

малко факти

преди 1 година

В болницата на директор Сибила плащат едно от най-ниските възнаграждения за лекари, а донорските ситуации са най-много като брой

2

мое мнение

преди 1 година

В държавата в която лекарите са еднолични търговци, болниците акционерни дружества, а операциите клинични пътеки едва ли ще избликнат безвъзмездни донори . Кръвта е с пари също .Да не говорим че има нуждаещи се от скъпи лечение , които държавата нарочно бави с администертивни хватки и медицински комисии

1

Циник

преди 1 година

Еми такъв е сезона, мотористите са по малко.