10

дедо Ташунко

преди 1 година

качество на услугите - нула и в Боревец, и в Банско.

9

бах

преди 1 година

До Цеко80 франка е теснолинейката в цермат двупосочно и лифта е пак толко не знам кое бие по цена за качество се съгласявам.

8

Анонимен

преди 1 година

Тази *** не ни трябва да идва тук за нищо.

7

112

преди 1 година

Е затова тази година 1 седмица януари в Италия, една седмица март в Австрия, почти същите пари, ама знам че като отида 6 дни карам на воля и няма ядове...

6

112

преди 1 година

Не ми се кара вече тук, хубави са и Боровец и Пампорово, и Банско, страхотни писти за БГ, ама сами си правим така че да се усерем.Като се сетя селската и мазна физиономия на един банскалия от миналата НГ... и не ми се и помисля за там.Едвам го изтърках за една седмица...Всеки гледа да те излъже и прецапа и затова вече само пияни англичани.А по-добър от българският турист няма...Казвали са ми го многократно по кръчмите.

5

Анонимен

преди 1 година

Боже, дай сняг! И тази година да ни са здрави краката да се пускаме по снежни писти, да няма блъсканици по лифтовете ! Амин!

4

Анонимен

преди 1 година

В Австрия 23 км писта е 42 евро на ден бе

3

Скиор

преди 1 година

Боровец като цяло е супер и е най-близо до София. Обаче ми прави впечатление, че много малко заведения, магазини и съоръжения работят. От една страна курортът кипи от народ и паркингите са запълнени. Ама от друга, много хора си носят сандвичи или храна от близкия Самоков. Някои тичат да пазаруват чак там. Странна работа. Предлагането направо не отговаря на високото търсене.

2

Цеко

преди 1 година

Цермат цена-качество потапя Боро и Банско и не ти оставя впечатлението, че те прекарват с храната и лифтовете

1

Пияния помак

преди 1 година

Ами Пампорово?