44

Анонимен

преди 1 година

За 79% е лоша годината що не управлява бойко та да си живеят царски от помощи и крадене.

43

12% живеят в

преди 1 година

друга реалност.

42

До 31

преди 1 година

И на какви части ще се разпадне?! Явно геополитиката не ти е никак ясна! През 2023 държава Украйна няма да съществува, а предпоставките затова са налице - първо Франция, а сега и Германия смегчиха тона стещу Русия, защото гледат собствените си интереси, както е и нормално!

41

Тито

преди 1 година

И какво правят тези българи по въпроса?! Гледат Фермата и си изпращат децата да берат ягоди в Англия! Хвала, така се прави!

40

Който има балдъза,

преди 1 година

Дрън, дрън, ярина. То нали тази зима щяхме да умрeме от студ, аз седъ по потник в назе. Бълдъзата само ми мята белтъци

39

Ралица

преди 1 година

Е нали бонго калдъръм кадъна предложи ново магаре за министър председател, ако се е разбрал с ортака си догана, ще е лоша година за България, ако не пак ще е лоша, но не чак толкова колкото ако управлява едно магаре на което юздите са в лапите на Бойка калдъръм кадъна.

38

до 34

преди 1 година

Па вдигай се на война срещу еврото и си учи руски кой те спира?! Ей го на вместо да береш малините в Лондон ще ходиш в мините в Сибир за 180лв. месечно по днешния курс на рублата. А на войната ще си сам, нали се сещаш? Че сте само на приказки русофилите.

37

Анонимен

преди 1 година

За всяка следваща година съм оптимист. Очаквам кариерен растеж, нов автомобил (че този стана на 3 години), по-високо заплащане в следствие на научаване на много нови технологии и успешното им прилагане към редица проекти, второ детенце пътувания. Всеки сам си избира какъв да е. Мислещи създания сме, сами градим живота си. Не сме в нисша каста в Индия да не можем да я надскочим, въпреки че у нас някак на аутсайдера му е написано на челото, че е неграмотен да си надскочи средата. Жалко, но факт.

36

Анонимен

преди 1 година

Изчиташ коментарите и на *** все някой друг е вновен, акъл се сипе на поразия защо било такова положението. Ех, Баньоо, ***... Защо ли като си толкова голям ерудит, като емигрираш на запад, си таван чистач, си остава публична тайна. Защото си функционално неграмотен, затова. Айде пляскайте минусите за една по-добра година.

35

Пич

преди 1 година

Ще бъде година, в която *** ще беснеят из ЕС. Политиците ще се надпреварват да съсипват и да продават, каквото е останало от собствените им държави. А народите ще си припомнят, че електричеството, топлата вода и интернетът не са дадености.

34

до 32

преди 1 година

Ако те съкратят с обезщетение, от борсата не взимаш нищо. Иначе взимаш 80% от мизерния максимален осигурителен праг- иначе казано 80% от 3400. Прощавай, ама това не ми стига да живея и 3 дни. Доста са ти ниски целите за годината. Вече аз мечтая за съкращение, че ми е шестцифрено обезщетението, а и трудно смогвам между работата и личните си проекти, които ми носят доход по-голям от заплатата. А друга работа ще си намеря за таван 2 седмици.

33

Анонимен

преди 1 година

На тази територия, с такива политици и управляващи (олицитворение на най-долното, най-пошлото, най-отвратителното и още, и още) НИЩО ДОБРО НЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!

32

Анонимен

преди 1 година

дай боже повече песимизъм през 2023 та

31

1005 души,

преди 1 година

се определят като цяла България... Стъкмистика,баце!

30

Анонимен

преди 1 година

Не се ли вдигнем на война срещу Евро-то - КРАЙ! Както искате, така го разбирайте. Учете руски език - скоро ще ни трябва на всички. Просто нямам търпение да дойде момента в който президентът Голобородко ще бъде изоставен, което се знае отдавна и тогава искам да ви видя всички либерални *** как ви се стичат цифките. На вас, тая велика пропаганда ви *** майката.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 По-добре си купи яхта и самолет.

28

Анонимен

преди 1 година

Ако имам късмет ще ме съкратят. И ще си почина близо година на максимално обезщетение от борсата. Какво ще правя тогава не знам - дали да премебелирам къщата, или да сменя колата.... ще видим. Като дойде ще го мисля. Лоша година....

27

Анонимен

преди 1 година

2023 може би ще бъде най-добрата година за България. Голяма е вероятността нашият враг Русия да се разпадне на части и парчета.

26

Анонимен

преди 1 година

Никой не им е виновен на тези половин българи ! Когато ходеха като улави по улиците, крещяха идиотии , хвърляха яйца и домати, риба , тогава да са мислили с главите си! Днес вече късно - каруцата се преобърна ! катастрофата се нарича "Промяна" ! Къде са днес тъпаните и зурлите, ковчезите, бесилките, дето ги разнасяха ??? А стискайте си стотинките,дрогаре!

25

Анонимен

преди 1 година

"Пандемията" ясно ни показа едно нещо - целия свят вече се управлява от и-ди-оти! Няма запад, няма изток. Всичко е бо-к-лук и ***! Затова и нищо не върви както трябва и прогреса в целия свят е зациклил. Не могат да направят нито една реформа като хората. Има наблюдава се и застой в технологиите. Едно време хората си представяха че по това време (към 2022) вече ще сме колонизирали най близките планети и ще имаме антигравитационни технологии и летящи коли. А то какво се оказа...