45

ГЕОГРАФИЯ?

преди 1 година

От кога Казахстан е в Европа?

44

Рапунцел

преди 1 година

А бе Петя, от кога си сложила Казахстан в Европа?

43

Кире

преди 1 година

Е остава в в казастан и русия да плащат повече за газ и петрол:) Каква е тази новина, бре:) А в Саудитска Арабия и още по-малко плащат. На който му се живурка в кенеееф да отива, ама като гледам всички към скъпотията на запад бягат:)

42

Анонимен

преди 1 година

Газ и вода плащам по 2000 рубл = 65=70лв месечно парното, не се спира и у дома е 25-26 градуса , заплатата ми започва от 80 000 рубл стига до 130 000рубл , 80хил = 2400лвдо 120 000 рубл = 3600лв .. Не ми трябва ЕС , не ми трябва нищо ! Който иска нека си ходи където иска. Живея в спокойна държава и знам , че жена ми когато излезе вечер може да се прибере по всяко едно време без някой , да я притеснява по пътя ! Демек престъпността сведена почти до 0-1,2 % Макс !Детето ще учи тук не при Дженд

41

Анонимен

преди 1 година

До Преди 1989 -- При мин. заплата 70лв... Лъжеш фекомат... лъжеш десен бедняко... Точно по това време Бай Тошо даваше 60лв стипендия на всеки студент... На всеки...

40

Пропускат да кажат

преди 1 година

Че в Казахстан и Русия може да плащат за хрона колко нас, НО! Ток, парно и газ им излизат евтини стотинки, а в България и в Европа вече 60% от дохода отиват за енергия!Накрая ние в Европа сме на практика по бедни..

39

Лондониум

преди 1 година

Така е! Заради санкциити и повишените цени на енергия и храна, ние трябва да избираме храна или отопление! Eat or heat! Доходите не стигат за двете при тези цени и инфлация!

38

Берлинската стена

преди 1 година

Ние харчим по малко за храна от България, но за сметка на това ни таковат ..от данъци! 1/3 от дохода отива за наем ( повечето живеят под наем), 1/3 за газ и ток ( мерси за санкциите) а 40% от заплатата за данъци и мед застраховка! Ако трабваше да плащаме 40% от дохода за храна, щяхме масово да гладуваме!

37

Анонимен

преди 1 година

Това статия за успокоение, че може ние да сме ужасно зле, но Борат е още по зле??

36

в Русия

преди 1 година

Инфлация в Европа няма, инфлация има само в малкото западно кътче на Европа. В Русия няма инфлация, а Русия е най-голямата дуржава в Европа, заема почти половината континент. В Русия магазините са препълнени със стоки и заплатите стигат за всичко - и за храна, и за отопление, и за жилище и за всичко.

35

т

преди 1 година

Най-дивия въпрос - Къде в Европа се харчи най-много за храна?Естественно , където хората имат пари !

34

Анонимен

преди 1 година

Част от Казахстан е в Европа, както и част от Турция. Географията не е чак толкова сложна.

33

ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ

преди 1 година

Ако повечето хора не живеят добре, идва краят и на тези, които временно благодетелстват. Да се молим на БОГ и да живеем според божествените закони, за да имаме бъдеще и да избегнем армагедона, който очаква света.

32

Анонимен

преди 1 година

Ако месечно харча повече от 1-2% от приходите си за храна, значи нещо не е наред и има накъде да се развивам още. Ядем само най-доброто- био храни от отбрани ферми, аржентинско и японско телешко, френски и италиянски сирена и вина. Към днешен момент не съм стигнал тези цифри, но са около 3-4%, като се има предвид, че аз пазарувам за 4ма души и в общия случай, ако е само за мен, всичко си е в нормите. Уча се от успелите, развивам се, адаптирам се, уча нови неща, не мрънкотя.

31

Лондониум

преди 1 година

Това е лъжа, тук хората пропускат едно хранине на ден..ат средната класа хора..Кашкавал и сирене са в стъклени кутии като луксозни продукти..

30

Анонимен

преди 1 година

хаха,няма вече евтини руски ресурси в ес и много европейци започват да имат проблеми със сметките

29

Анонимен

преди 1 година

Cлegим и geбнeм зa въrлepogния oтneчaтъk, a copocoиgитe?

28

Ром'с

преди 1 година

Да направят и едно измледвне за режийните на домакинствата, кои ли плащат най-малко... наверно ние и тези които плащат и най-малко и за храна.

27

Вчера

преди 1 година

имаше филе херинга за 5 лева килограма!

26

Анонимен

преди 1 година

Мисля инфлацията в голяма степен се дължи на картелно вдигане на цените на храните от повечето големи вериги - хранителни супермаркети.