11

Додо

преди 1 година

Глътка чист въздух е, човек да види, че все пак има и държави, в които не само, че има закони, но и се спазват. Браво и дай Биже всекиму! Смъртната присъда, ефективната такава и свободното притежание на огнестрелно оръжие с цел самозащита са двете необходими условия за всяко проспериращо общество на висока култура.

10

Pen

преди 1 година

Ех мисиркиииииии. Това ,че убиец е участвал в протеста не го оневинява.

9

Ужас

преди 1 година

Заглавието е подвеждащо,защото този е убил двама полицай а се опитвате да го изкарате жертва?!

8

Перниканец

преди 1 година

У нас убийците имат по десетина милиционера и поне двама прокурора на щат. Шасовете за присъда = нула. На лош късмет е да си убиец и да не си в България.

7

aZ-ът

преди 1 година

Това, което разбрахме от либералното пacвилчe ала дойчи вели е, че всъщност активистът е ...убиец. И то двоен. И че, всъщност горкият активист (за либерастките активистът седи по-високо от Господ) е съден и осъден за убийство. Че и записи има. Ау. Че и в чужбина се опитал да бяга. Ау. Ама пък либералните *** кълват на подобно царевица... Нормалните, слава Богу - не ....

6

Като видяха,

преди 1 година

че Украйна няма да се справи със задачата, започнаха да въоръжават Полша, бунтове срещу правителството във почти всички държави по границите на РФ. Случайност казвате, а? Смятай военния бюджет на САЩ къде потъва, след като не могат да обезпечат муниции за Украйна, но пък за грантаджиите пара има винаги.

5

Анонимен

преди 1 година

Този е убиец на полицаи, а не протестиращ. В Америката щяха да го гръмнат на място без церемонии. Иран са по-демократични - първо са изяснили да няма грешка и тогава действат.

4

Следващия ,моля?

преди 1 година

Сега гледат да разбутат Иран-то свършиха държавите в Северна Африка, където все събаряха тоталитарни режими и налагаха после"демокрация",няма вече Сирия и Ирак, Украйна върви към завършек на държавата.Трябва нова жертва-Косово със Сърбия или Иран?!Ама с Иран може крива да им излезе сметката- те са мощна военна държава.

3

Анонимен

преди 1 година

Там скапаните ви майдани не виреят нещо, а? Много недемократично. Че и гей паради няма. Лошо, много лошо.

2

Пепи

преди 1 година

Този убил двама полицаи ама медиите тръбят че бил участник в протеста ???

1

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Аз подготвям екзекуция на 23.12. Предтъпника се казва Сашо, и е грухтяща 150 килограмова топка бекон