89

Божееее

преди 1 година

Герб излъгаха Путин с Дпс,ограбваха го и го заблуждаваха,че ще ни поднесат на тепсия в "империята"му,ще се осъзнае и ще започне да ви търси сметка хора,ограбихте го с милиарди а на среща нищо!!!Дпс и Герб унизиха Путин!!!

88

ББ

преди 1 година

6.6%...на администрация и корпоративен...то и Янев вкараха с корпоративен в 12 без 2...да си имат златно пръстче...забравят Народа ни и Българите...ще излезем и този път ще е кърваво,аз не искам да съм роб на пУтин...аз не ви плащам гробари и депесари да заробвате децата ми на путин...аз не ви плащам да ги водите към моГилизация,дПс-гроб са руски агенти с досие на кгб създадени много отдавна с цел заробването на България!!!Никога дпс-гроб Братя...Народани след турското не е имал по-голям враг!!

87

Анонимен

преди 1 година

До НиковаПовечеСДС-Чуманагла руска пропаганда...бедните американци...чакат да ги нахрани те,от век и половина сте агенти на руските служби...вече три поколения...дават ви да се храните с ограбеното от Народа на България...бочко ограби едни над 3 милр. от залъците ви да строй тръба на...путин,факт,отказа азерският евтин газ...за да купува от газпром...и сега ...радев го прави министър предателя!ама те са безчет бре...Братя съберете си умовете...манипулират ви,няма безплатни обяди!!!

86

Васил

преди 1 година

Демократична България специално при нови избори може и да не влезе в парламента, тъй като хората видяха, че са крайно непоследавателни.

85

НиковаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

По свичко личи,че е крайно време да изтръгнем от кървавите ръце на продажните ни политици и да си вървем държавата и Родината ,а подир това да изгоним господарите им - англо-краварските шпиони от Козяк,които 25 г. им нашепват на уше как да окрадат народа,щащ да киормет държавата и как да продадат Родината ни.

84

Анонимен

преди 1 година

ВЕРВАМЕ..

83

пепи

преди 1 година

докато 40% гласуват само на изборите картинката ще е такава. Ние сме си виновни!

82

Анонимен

преди 1 година

българина стигна до там да си избира кой да го екзикутира - ГЕРБ или ПП - това му е единственото право- сам си го направи - ама дали ще може сам да слезне от ешафота не е сигурно

81

Анонимен

преди 1 година

Транна работа - държавните чиновници масово гласуват против ГЕРБ, а някакви твърдят, че те били основните избиратели на ГЕРБ. И разбира се не са 500 или 600 хиляди, а под 100 хиляди

80

Анонимен

преди 1 година

"Успехите" на ГЕРБ - още 2 милиона български граждани избягаха от България, което свали официалната безработица.присвоен от мутрите печелившия бизнес,но понеже да некадърни да го управляват, България падна на последно място в Европа и разбира се най-големият им успех - пълните чекмеджета. Инфлацията по времето на ГЕРБ беше 2-3 пъти по-висока от средната за ЕС, а сега е само с 44% по-висока.

79

Анонимен

преди 1 година

За 2 месеца *** няма как да поумнее... Той 40 поколения си е все аутсайдер в Европа, камо ли да поумнее за нула време.

78

az

преди 1 година

До Обяснението България няма половин милион чиновници. Има 30 000 военни, 30-40 хил. полицай и 30 000 други чиновници. Няма как да има половин милион, назначени от ГЕРБ! Особено, като се вземе в предвид, че полицаите и военните не са атрактивни длъжности и там може да постъпи почти всеки, който иска!

77

Анонимен

преди 1 година

Ако се въведе механизъм за разследване на Главния прокурор и тръгне такова, ще последва такъв домино-ефект, че трябва да се строят нови затвори. Румънците осъдиха 6000 корумпирани държавни служители, между които двама министър-председатели, 60 съдии и прокурори. Тука няма да е по-различно. За това сега се прави всичко възможно това да не се случи. Гласувайте за ПП и се наслаждавайте на шоуто.

76

Анонимен

преди 1 година

Не могат да се отрекат успехите на ГЕРБ, пребориха безработицата в България, като я намалиха с един милион и то предимно млади, който избягаха или измряха по пътищата на страната. Някои си отидоха от ковида, защото здравната ни система е от най-добрите, та и там стигнахме до второ място в света. Евала на българина, че пак си избира Меси пожарникаря.

75

полиглот

преди 1 година

Конграчулейшън,мисирки1Стига булю,булю.Поняли,что я сказал!

74

Гепи Шкафчиту

преди 1 година

До Гenи, Пpoмeнaтa! Тук не си ли завършил милиционерското,не се надявай да си премиер или прекурор..

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 - Изобщо не си прав! Борисов едва свързвал приказките и не можел да говори, ами Киро, на него преводач му трябва за несвързаните му брътвежи. Борисов е направо Цицерон покрай простКирото.

72

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България

71

Мишо процента

преди 1 година

Парламент при такава ниска избирателна активност няма никаква легитимност, 25-те процента на тиквата са всъщност 9-10%. От ЦИК да си оправят избирателните списъци, а депутатите да приемат бюджета за догодина и да си се прибират на село, кметски избори с нагласени хартиени протоколи няма да има.

70

Анонимен

преди 1 година

Kиpo ga cмeня kogoвeтe! Tea ca paзkpити...