122

Анонимен

преди 1 година

До 137. Голяма част от украинците се молят Путин да идва по-скоро. Вече не вярват на Зеленски.

121

Ха ха ха

преди 1 година

Излезе информация от Моцарт за големите жертви на ВСУ и чуждестранния легион в Бахмут, затова укрите бързат да се похвалят, че са убили някой от Вагнер. Оказа се, че са стреляли по хотел, в който е имало мирни граждани.

120

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Горките азовци. Съседа агресор не им дава да проведат демократичен геннооццид в източната част на измисления им райх!

119

Я па ти..

преди 1 година

До По същество 129 Що ! Не е ли вярно ?

118

Майната ви....

преди 1 година

А такааа! Да ги питам кой ще ги командва бе КП. Чий го дирят в Украйна ?Руснаците са агресор , а украинците се бият за родината и независимостта си.За това победа за Украйна .Война ще ми водят, ей така за идиотията на Путин. Удри.

117

Жуков

преди 1 година

Пропагандата на Украйна надминава тази на Гьобелс при Сталинград когато 6-та армия е избита и над 100000 попадат в плен но в Берлин се тръби че непобедимата 6-та армия е пред Москва!От гледната точка кой ще сложи бойни части в хотел?Те твърдят че от 70 руски ракети свалят 100 хаха.По големи лъжци и *** от тази хунта на зеленски няма да намалят малко дрогата.

116

Анонимен

преди 1 година

Добър вагнеровец е убития вагнеровец!

115

Анонимен

преди 1 година

Сиреч, украинците са стреляли по хотел, а дали вътре действително е имало вагнеровци, не се знае. Съдейки по досегашната степен на вярност на данните от украински източници, вероятно е да са избили цивилни. И да бързат да го представят като военен успех. Защото може да се стигне и до независим трибунал, не като този в Хага.

114

От ада

преди 1 година

Тук се чува само руска реч. Започнаха да намаляват запасите от катран, защото алкохолът свърши още през май...

113

Гадна лъжа

преди 1 година

Гадна подла лъжа. Светът ще загине от пандемия шизофрения, развила се в западните подлеци

112

По същество

преди 1 година

Руснаците вече показаха кадри от удара. Вагнер там няма. Има общежитие със строители. Местни и украинци, които в цивилни дрехи, с всички инструменти и т.н. са били убити докато спят. Но това е нормално. За укропите, всички руснаци и руско-говорящи са врагове.

111

Обосрани Рашисти

преди 1 година

За 10 (десет) месеца се видя какво могат расийските солдати и цъфна, като майска роза некадърното овенно ръководство на рашките. Резултатите са известни и на коравите.

110

Анонимен

преди 1 година

. . . удар по хотел. . . Тая Е лка съвсем е изперкала! Вижда се едно поле - хотела го няма, а и войници руски или украински не се виждат! Останалото взето назаем от военна Шехерезада!

109

Анонимен

преди 1 година

Вагнер са терористична организация и всяко нямаляване на личния им състав е радост за света!

108

Анонимен

преди 1 година

Със задържането на противника , украинската армия постигна успех.От дипломатична гледна точка.Защо.Защото Първо версията на Путин за инвазията в Украйна бе , че това е само ,,специална военна операция"... Да поясня...,,Специалните операции " не се провеждат за дълъг период от време.Те за това са ,,специални" .Защото не приличат на война.А протичат кратко и ефективно.Със забавянето на агресията , Украйна вкара Путин в капан.И това е успех.

107

Анонимен

преди 1 година

Със задържането на противника , украинската армия постигна успех.От дипломатична гледна точка.Защо.Защото Първо спалнята Верди на Путин за инвазията в Украйна бе , че това е само ,,специална военна операция"... Да поясня...,,Специалните операции " не се провеждат за дълъг период от време.Те за това са ,,специални" .Защото не приличат на война.А протичат кратко и ефективно.Със забавянето на агресията , Украйна вкара Путин в капан.И това е успех.

106

До 110

преди 1 година

Ами вашата сформирано-деформирана СеСеСеРейска армия докъде я докара след 9 месечна офанзива. Нали щяха и вас, русократунниците, да освобождават от ЕС и НАТО, а вместо това, се прегруХпираха обосрани от "победи", а скоро укритие ще наврат рашките в ккоччината им.

105

Алекс

преди 1 година

Това е разликата между ВСУ и руската сбирщина/армия.Рушанките разрушават домове и енергийна инфраструктура/тероризъм/.Украйна удари бърлогата на най-отявлените руски фашисти.

104

Анонимен

преди 1 година

Серхий Гайдай може и на Тексас да е губернатор със същия успех, с който губернаторства в Луганска Област.

103

До 114

преди 1 година

Ами инфото от руска страна не е потвърдено тъй кото вероятно няма оцелели които да го потвърдят.:)))