33

Отец Велин

преди 1 година

Ако Бойко бе предложил за кандидат премиер някой високопоставен Божи служител щеше да хване декиш сред божието стадо.С тези мастити професори и двамата започващи с Г- Герджиков и Габровски провал.Проф. Габровски сам си избирал министрите под охраната на Десйа Атанасова и Томи Дончев.Проф.Габровски как ще избира министри ,като живота му е минал по болници и МБАЛ,,Пирогов.Дали министрите не са доктори от различни специалности.Извода е ,че професора избира от това което му е сложил на масата Бойко Борисов.Другото е черна пропаганда съшита с бели конци от Борисив и компания.

32

Анонимен

преди 1 година

Интересно, васалните политици още не могат да съставят правителство, а на метрополията и е все тая май. Това показва, че господарите от запад вероятно са се отказали от тази територия в полза на някой друг. Иначе при заповед от вън, нашите псевдополитици моментално гласуват като един. Единственото обяснение, е че може би са се отказали в полза на Турция, икономически и военно най-силната държава в региона.

31

Анонимен

преди 1 година

Ох, много трудна стана задачата пред нас про стите ГЕРБави и лично пред вожда ни Мутрата от СИК.От една страна от ЕС приготвят МИЛИАРДИ помощ ( уж за България, *** те са си наши ГЕРБави милиарди), от друга чекмеджетата ни чакат за нови евро и атлантиче$$$ки ценности (ний затуй сме се събрали - да си имаме евро и щатско развитие), а от трета не можем както преди сами да си направим грабителство с "тайната" помощ на ДС (с пееффски в средата).

30

Анонимен

преди 1 година

Тази изненадваща номинация на кандидат за премиер поставя много сериозен проблем.Цяла България знаеше до миналата неделя, че Меси ще се намеси и ще омеси баницата.Защото само Той може и знае как. Само Той е годен да залепи с уникалните си държавнически умения парчетата от счупената България.И - хоп! - точно преди седмица, миналия понеделник сутрин към 9 часа, Зайчарят вади иззайче от шапката и реч: Ето ви нашия кандидат за премиер, страхотен е, прави жестоки мозъчни операции, значи ще оправи и държавата.Кога разбра Габровски, че е предложен за премиер? В 8 същата сутрин? Час

29

Анонимен

преди 1 година

Добре де, този каква подкрепа търсеше, след като нито едно име от кабинета му все още не е известно? Вервай ми отдавна не работи. Единствените явни лица, които всички виждаме са той, атанасова и дончев ... и после кабинета не бил ГЕРбав

28

Анонимен

преди 1 година

Януари месец ще ги видим, когато хората излязат по улиците

27

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, както и ортаците им от ДПС са просто голяма бизнес организация. Единствено се интересуват от далавери.

26

Анонимен

преди 1 година

Приемане, предаване на папки, едно голямо нищо.

25

Анонимен

преди 1 година

Габровски не знае и той завалията кои са имената на министрите. Тиквата още не му ги е казал. Хахахаха

24

Анонимен

преди 1 година

Министрите не са ми интересни, те се знаят. Любопитно е кои мих люзи депутати за успели да закупят Бойко и Доган. Тва е големата тайна.

23

Анонимен

преди 1 година

Ердоган да назначи валия на вилаета и тази мъка да свършва. Че американското и руското разузнаване че се изтепат.

22

Анонимен

преди 1 година

Поредния пълен абсурд в действие, появява се някакъв професор, който никога не е избиран от никого за политик и казва, аз съм супер, имам таен чувал с страхотни министри и ако слушате, ще отворя чувала.

21

Анонимен

преди 1 година

По добре Пеевски министър председател , а Гешката зам министър

20

Анонимен

преди 1 година

Този, който е определен за вътрешен министър би трябвало да арестува най напред Гешев за да могат да работят без гестапото

19

Един въпрос

преди 1 година

Какъв е този неврохирург, който не препоръчва на Борисов да лекува шизофренията си НЕ за сметка на народа

18

Анонимен

преди 1 година

След ГЕРБеджипков ще гледаме и фиаското на ГЕРБеровски. Явно и него Гешев го държи с компромати за кражбите му от Пирогов?

17

Анонимен

преди 1 година

Този като независим, защо винаги е в компанията на миризливата и смачкания от ГЕРБ?

16

Радослав

преди 1 година

Този има ли дори една снимка на която Деса да не е до него и да го дърпа с верига на където иска Боко? То е ясно, че е поредният пудел на тиквата, ама можеше поне за 1 снимка да го оставят да се почувства човек, не е нужно навсякъде да са му стъпали на врата. Или ги е страх да не се изтърве, че е толкова под чехъл, че дори и до тоалетна за да отиде се съгласува с ЦК на младежкото БКП?

15

Биволъ

преди 1 година

Този комедиен сериал ще продължава докато не се поминат артистите ПП,ДБ и БСП.

14

Бико

преди 1 година

Крием имена на министри за да не ги очернят , охулят и оплюят лузери-анонимници