168

Анонимен

преди 1 година

Някой просто да обясни на господина ,че тези граници са и негови защото мигрантите видимо от тълкуването му не остават в България!! Нямаме проблеми с Турция имаме общ мигрантски проблем но той далеч не засяга отношенията в самото Шенгенско пространство!!!

167

изнудвачи и лицемери

преди 1 година

е какво иска този да ги държим тука като украинците, укринците по хотелите , тези в центровете , сегрегация . Те за България не са тръгнали , да си вървят за където са тръгнали не щем Шеген и Евро при тази сегрегация

166

Чичовци

преди 1 година

Мигрантския поток от Турция през България,Сърбия и Хърватска се контролира единствено от Р.Т.Ердуган,превърнал Турция в своя собственост и за свои цели.Защо ЕС и Шенген си затваряте очите и търсите под вола теле?!.Това е доказано под вола ердо е телето бокоBG!Анадънмо?

165

Колапс

преди 1 година

Каква клоака е станала България представа си нямате, особено в полиция и Прокуратура.....

164

Анонимен

преди 1 година

Извинете, от кога граничим с Австрия? До колкото знам за да стигнат от Турция до Австрия тия милинки хора, дето ги посрещаха с цветя и меченца, трябва да минат не само през нашата граница, но и о чудо, през граничните бразди на Австрия. Я Австрия да каже нейните гранични полицаи спят ли или на тяхната граница мизата е 50 за бройка бежанец. Защото ние сме външна граница, но Австрия са ВЪНШНА ГРАНИЦА на ШЕНГЕН! Т.е. те не си пазят границата, не ние!

163

Анонимен

преди 1 година

Трябвало здрави външни граници! Ти да видиш! А Борел къде беше, когато искахме да изградим една здрава външна ограда, а? Дали не пригласяше на немскоговорящите хипитата, които пищяха на същата граница че сме нацисти защото строим ограда! Когато казвахме, че имаме нужда от помощ за да има здрава граница, тия пишеха пасквили срещу България заедно с дойчетата и лалетата. А сега реват! Ако не се справяме с нещо е защото ни подливат вода точно тия дето пищат срещу нас. Безобразие!

162

Марсел Попов

преди 1 година

Знаете си много добре oaканитe потуpи, като ви размахват пръст ще мълчите !

161

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да си представя как най-бедната държава може да опази границата сама. Австрия граничен контрол няма ли или май и те не могат да се справят ама е по-лесно да си измият ръцете с нас.

160

Анонимен

преди 1 година

Осигурете ЗЕЛЕН КОРИДОР през България за всички тapaмбyки, които са се насочили към Австрия!

159

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да пуснете ток по оградата!

158

Lina

преди 1 година

Най - хубавото г- н канцлер е , че муджихите идват към вас. Те у нас няма да останат . А защо е така , ще си отговаряте вие. Тук биха умрели от глад. И те искат на австрийска социална помощ, на 4 часа работа( може и без) и богато платени? Кой не иска? Живи , умрели ще дойдат.

157

Нещо се е объркал!

преди 1 година

Според думите на Карл Нехамер - "За да функционира Шенген, трябват здрави външни граници, което позволява постепенно премахване на вътрешните".......Да си дойдем тогава на думата Г-не!Че една малка,бедна,изтерзана България сама,без чужда помощ ли да Ви осигури спокойствие,за да можете Вие,Вашето семейство и семействата на Вашите съпартийци да си хапвате Коледни щолени и да пийвате греяно вино ли?Нещо не сте познали!Опазването на границите е ЕВРОПЕЙСКИ ПРОБЛЕМ, не е само Български!

156

Анонимен

преди 1 година

Как е пълно с продажни черешови журналисти тук, а няма да се намери един читав с арабски и английски да иде до Виена, да се срещне с мигрантите, да направи собственно проучване, да види каналджиите на место, които ги вкарват и координират. Срещу 100 евро всеки сириец ще разкаже анонимно в гръб схемата и да се види канала! Платените черешари петнят родината на воля- имат и мощна соросова мрежа в мафиотски стил, а ние се обясняваме като ученички на възпитател педофил.

155

София

преди 1 година

Аз проблеми между България и Турция не виждам. Ние си ходим там, те си идват тук, и всичко е чудесно. Ако г-н Канцлерът вижда някакви имагинерни, изсмукани от пръстите проблеми между двете страни, жив и здрав. Но да ми говори, че ние признаваме за имагинерни проблеми, считам за директно, неоснователно обвинение към всички нас, за което трябва да бъде привикан посланника на Австрия да дава обяснения и извинения.

154

Анонимен

преди 1 година

99 procenta ot migrantite minavat prez Garciq. Na tqh nito duma.... Tuka celta e druga spored men.

153

anonimen

преди 1 година

Нехамер се държа *** с ваксините с неговия затвор за неваксинирани, но границите е прав, наистина с тази дива миграция няма как да паднат границите. Италия в Шенген ли е? Щото там мигрантите са в пъти повече, чак се изпокараха с Франция кой да ги вземе. Ама зор да съборят Кадафи, зор да ги поканят, то първо "Ела, кумчо, изяж ме", сега рев

152

Анонимен

преди 1 година

В случая какъв ВИ е проблема?Нали сте си в Шенген,отглеждате си скакалци,а ние продължаваме да сме извън шенген.Значи същото както до сега,без промяна.Ние се пазим колкото можем,а вие си размн.скакалците.

151

Баба Гица

преди 1 година

Да си погледнат собствената к.о.ч.и.н.а!

150

Анонимен

преди 1 година

Минават и през Гърция

149

Баба Гица

преди 1 година

Мисля си,само тук ли има проблеми?Всяка държава в Европа има някакъв неизчистен проблем.Всичко е целенасочено.Просто не искат България да се оправи.Предпочитат да е смачкана.Вярно е,че имаме още много неща да оправим,но това не е причина И австрийците и нидерландците са калпави,пълно с педофили и извратеняци.Да погледнат в собствената си ***.