34

Вазов

преди 1 година

Станишка, къде са ти връзките бе да свършиш нещо народополезно? Що не си озаптя поне йончевата любовница в ЕП! Барем туй да беше свършил... нищо да не беше правила, че така яко клепаше родината както и Киряк Стефчов не я е клепал...

33

Анонимен

преди 1 година

не виждам ко ривът тия изм екяри, тва че са гласували против нас са напълно прави, защото в държавата тече една пропаганда да затъпяване на електората за да може по-лесно да вижда нещата в розово и затова сме виновни всички защото не сме взели правилните решения когато е трябвало и сега вече е късно и колкото по-лошо става, онова съглашение на удобните в парламата ще ни кара да гледаме все по-оптимистично на нещата докато напълно потънем в.... и все другите ще ни са виновни.

32

НЕДОВОЛНИЯ

преди 1 година

Винаги съм недовоелн българин..в кръвта ми е.. каквото и да ми предложат ще го оплюя. Защото мразя съседите си, мразя по успешните от мен.. и изобщо мразя всички. Защото съм българин..затова нека всички се хулим, вече 2 години бе зГЕРБ да е на власт да сваляме всичко на него а не на *** Петков и така нека се срутва държавата и да се мразим--ЗАЩОТО ТАКИВА СМЕ БЪЛГАРИТЕ.

31

Идеалист

преди 1 година

Другаю, Станишев скоро бил ли сте в България и се освдомявата ЦРУ телевизията -т.н. Нова. Двете страни са 200 % прави. Погледнете какво правителство ни предлага вашия приятел Боко!

30

Важното

преди 1 година

е да се земат ени пари... Нъл тъй?!

29

Анонимен

преди 1 година

аха а пък ние действаме много европейски с държава - мафия и корупция като манталитет....

28

баба мара

преди 1 година

унизително положение след като ти беше 11 години председател на пестова е равносметката от толкова години мотаене по коридорите на епарламент

27

Анонимен

преди 1 година

Прав ви пат в небитието!

26

Абе май

преди 1 година

И те от вас се научиха ! Не знам някой друг да е плюл повече България пред ЕП от наште социалисти !

25

Анонимен

преди 1 година

На този сладур бившата, другарката евродепутатка Елена Йончева,също има дял за отказа ни в Шенген.Като стана дума за корупция,оказа се че второто и семейство участва в европрограмите за туризъм КЪЩИ ЗА ГОСТИ.Нека им е зле..И без Шенген!

24

Анонимен

преди 1 година

Какъв анекдот! Отиде беден като църковна мишка преди 11 г. в Европарламента, с коса,а сега е плешив чичка с дебела сметка в евро.Хрантутник,който за това време се вижда доколко е помогнал да влезем в Шенген.

23

fact

преди 1 година

ама ти хареса, признай си.

22

Мен...

преди 1 година

...пък както австрийците, така и холандците ме кефят откакто направиха този коментар, а вие БГ политиците абсолютно НИЩО не можете да направите затова ;) - идилия!

21

Джо

преди 1 година

Станишев е онанист. Спомнете си какво става когато БСП управлява: Лукановата зима, Виденовата зима, а сега Радевата зима. Но Борисов и Пеевска крадиха България така както и турчин не я е крадил.

20

След като

преди 1 година

Сме недоизживяна в собствените си представи 16 република, кво се сърдят? Ти се считаш да буши, и се сърдиш е те имат за буши!

19

Надя

преди 1 година

Костов ако е национален предател, Доган и Пеевски са предатели умножено по МИЛИОН. Костов беше сменен с царя защото не искаше да ляга на Москва. За мен Костов е достоен човек. Един от малкото в България.

18

Кико

преди 1 година

Станишев никой не го е избирал, той е комунистическа аристокрация. Между другото изборите в България се фалшифицират и затова само американците могат да разкарат Борисов и Пеевски. Ще запаля една свещ това да се случи.

17

Друго си е

преди 1 година

Да си национален предател на най високо ниво. Костов кафе е в този ред на мисли?

16

Анонимен

преди 1 година

Този вече няма ли да се пенсионира? Народа не може да го гледа и слуша,напразно се хаби. Не ми пука ккаво казваш.

15

Иван Лечев

преди 1 година

Бащата на Станишев беше същата мижитурка и затова - много успешен през социализъма. Сергей е също отлична мижитурка за фалшивата демокрация която се появи след 1990 г. Колкото повече закопаваха България толкова по-успешни ставаха разните Станишевци. Ако случайно се появи честен и кадърен човек в България разните Станишевци ще го гръмнат че да не им пречи.