37

Асен

преди 1 година

А притесненията от ДБ са много и основателни, особено за олигархичната им зависимост.

36

Дивна

преди 1 година

Поредната от ДБ, която не си е на мястото

35

Росен

преди 1 година

Абе кви принципи, ДБ принципи няма.

34

Анонимен

преди 1 година

ПИГИ , ЗАЩО НЕ СЕ СКРИЕШ ВЕЧЕ ???....

33

Анонимен

преди 1 година

Посредствени хора дават тон в политиката и се слагат на ръководни постове. Типичен пример е тази госпожа, която на всички снимки излиза все едно е изпила половин бутилка водка предишната вечер, а последните 10 години избраните да управляват министерството на правосъдието са упадък, незнайни хора на никой в Юридическата общност, без юридически трудови или дела ги слагат на този пост.

32

Анонимен

преди 1 година

Под реформа какво разбира? Докато беше в министерството на правосъдието плати милиони хонорари на адвокатски кантори да вършат работата на служителите на това министерства, които са юристи и имат необходимия ценз. Може би има предвид личностна реформа, понеже започнахме да я забелязваме със скъпи чанти и обувки, които струват повече от няколко месечни пенсии.

31

Случаен минувач

преди 1 година

Тази на кого беше любовница, та се издигна в политиката? И тя като Христо - учила-недоучила юристка. И тя като него стана министър на правосъдието. Както е казал Радой Ралин - колкото по-пpocт, на толкова по-висок пост! Той поне може да кара лодка, а тя какво може? Май само да вдига краката...

30

Анонимен

преди 1 година

Тая си я спомням само с танца по масите ( table dance) на сватбата и! Не търся съвет от такива, макар, че снимките ги изтри, но ако човек иска може да намери достатъчно!

29

до 30

преди 1 година

Моля-моля. Бях им редовен читател на Дневник. И до сега помня тролските им изцепки и хвалбите към Радев и клетвите че САМО ТОВА Е ЧОВЕКЪТ. А много по-добрия Панов, който беше ТЕХНИЯ кандидат го оплюваха. Явно такава е била опорката. Много долно беше, но си платиха това на последните избори, и ще продължават да плащат за предателството към България.

28

Гешев

преди 1 година

наде , я донеси едно кафе !

27

Анонимен

преди 1 година

А ДБ абсолютно нищо не успя да формира и не свърши работа за пет стотинки. А Надето само мънкаше ли мънкаше.

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен За комундела Рундьо Радев гласуваха БСП, Възраждане и ГРОП. Защо се опитвате да го пришиете към ДБ? Вярно е, че и ДБ напоследък си подават за(ниците към него, но не са точно от неговия електорат.

25

анонимен

преди 1 година

Вие ли сте принципни, Надеждо? Ако бяхте такива и не бяхте слепи и глухи, отдавна щяхте да биете шута на Киро и Асен, защото са вредни за страната със своята некомпетентност и аматьорщина. Но вие сте се вкопчили за тях като удавник за сламка, защото освен да сте във властта нищо друго не ви интересува. И не ни разправяй колко принципни сте били. За съжаление не сте, няма и да бъдете.

24

Надблюдател

преди 1 година

Думата "реформа"в устата на Тия, опора до това, да се махне Гешев ,че да се сложи свой човек и да се овладее Прокуратурата ! Друго си е Христо Иванов да слиза от джипа на Бобоков, и да заменя Мата Хари като я няма! Такива като тези са най-гнусни в политиката..."Ние сме десни, долу ГЕРБ"! От години подопечните на Костов , правят всичко възможно да нямаме нормално дясно! Добре че от другата страна е Корнелия;

23

Дъ й Бъ имали

преди 1 година

принципи?!? А аз си мислех,че са просто умнокресливи жълтопаветни краварски марионетки,платени от "Кравария за България", Ша*л0м и "ОтRовено гнYsшество"... Ти да видиш,принципни били иZтрщялниците!

22

Анонимен

преди 1 година

ДБ не се знае точно каква е. Съмнявам се, че една партия финансирана от САЩ ще прави реклама на Радев. Радев отдавна е известен с проруските си нагласи. Бойкикев да си признае кой поиска от него да гласуват за Радев и защо се продадоха. Комунистчета точно като Нинова.

21

Сатер

преди 1 година

Винаги съм мразел просташките изцепки но сега не мога да се въздържа - надка ***!!!!

20

Анонимен

преди 1 година

ДБ е антибългарска партия фианнсирана от Сорос и Америка за България.

19

Анонимен

преди 1 година

Всяка глупост се заплаща. Не може да врещиш и да подкрепяш един президент за втори мандат ако той се е оказал чужд агент. А през това време да оплюваш собствения си кандидат. То си може, ама подлостта и глупостта и лакомията се заплащат. Защо бе, умнокросиво подкрепихте Радев , въпреки че знаехте какво представлява? И веднага след като обяви, че Крим е наш гласувахте поголовно за него? Това ли са ви ПРИНЦИПИТЕ?

18

Анонимен

преди 1 година

ДБ отдавна няма принципи. От самото си съществуване е непримирим опонент на БСП, но влезе в безпринципна коалиция с нея, както и с ПП, които също са лява партия. ДБ трябва да напусне ЕНП, защото не е дясна партия. Фокусира се върху личности, а не върху реформи, още един голям негатив.