21

Анонимен

преди 1 година

Лойко е нашето Меси ,най -велик !!!

20

до 21

преди 1 година

само вднъж- 2002-а, а 94-та беше още юноша бледен, не съвсем бледен де :))

19

До 20

преди 1 година

"феномена"ти ще види световна титла през крив макарон,докато-де Лима Роналдо два пъти я прегрърна!

18

Край

преди 1 година

До 18 - Не. Имам предвид Кристиано. Феномена беше голям НО Кристиано имаше дълга мн. дълга кариера на топ ниво и ако беше бразилец щеше да има няколко световни титли.

17

topoy

преди 1 година

утре всички пред парламента!!!

16

До17

преди 1 година

За първите двама ДА,за третият най вероятно имаш впредвид Луиш Назарио де Лима Роналдо?

15

Край

преди 1 година

Пеле, Марадона и Роналдо са светата троица на футбола. Месита и неймаровци много.

14

Анонимен

преди 1 година

Португалците май доста приличат на нас. Оплюха набързо човека, който 10-15 години ги носеше на гърба си, даже бяха направили фейсбук група, която иска Роналдо да не бъде пускан да играе. Също както ние оплюваме големите си футболисти при първия слаб мач. Истината е, че в повечето отбори има такива играчи, които треньорът не смее да извади - Меси, Хари Кейн, Мбапе, Лука Модрич. Тях ги сменят само когато сами поискат. С него и без португалците не са постоянни, но си го изкараха на него

13

Анонимен

преди 1 година

Всичко има край,лошото е че с това шмекеруване се изложихте и вие и другите иберийци испанците!

12

Аз

преди 1 година

Скапан лигльо и симулант.

11

Анонимен

преди 1 година

Пикльовците фенчИта на Роналдо си мислят че той е още на 30 години и може да къса и затова го защитават. Алоооуууу, я станете на 38 години като него и да видим колко въздух ще имате ве. Няма даже да сте в групата за такива мачове.

10

Анонимен

преди 1 година

До 6 - не е мултимилионер, а милиардер. :)

9

Сата НАТО

преди 1 година

Унаприйед 'Ърватска!

8

Анонимен

преди 1 година

до 1 Гиб, ако играеше отначалото на мача Роналдо мислиш ли че 90 минути щеше да играе на нивото на своите съотборници както е на 38 години? До 70-тата минута му свършва батерията, след това щеше само да ходи. А иначе той влезе в 50 -тата минута резерва и за 50 минути какво леля си направи срещу изморения марокански отбор? М? Истината е че Роналдо се мисли за неостаряващ, а в действителност няма трезва самооценка. А в Манчестър защо беше всеки втори мач резерва? Или и там не му знаят формата?

7

Анонимен

преди 1 година

Вижте, атаката срещу него и провала му на Мондиала беше предопределен.Година по -рано Манчестър го изкара от форма.Защо?Как се играе така, а след това и от нерви..За капак Сантуш реши да прецака всичко, усети се късно, вече всичко пое в друго русло.Но световното не е всичко.Птичката каца веднъж като си млад, Марадона, Пеле, Зидан, Мпапе.

6

Каква трагедия

преди 1 година

Не мога да престана да плача от новината, че мечтата на мултимилионера Роналдо приключила!

5

Набор 93

преди 1 година

За един завършек на две велики кариери се надявах да гледам финал Аржентина - Португалия, Меси - Роналдо! Но за сега Меси има още шанс да вдигне световната купа! Но хубавото е, че и Роналдо спечели европейската титла, както и Меси Копа Америка!

4

Ром"с

преди 1 година

Не мога да разбера ,защо плачат-реват след загуба..той,Неймар...това не е мъжко ,никой не иска да губи ,но все пак мъж трябва да си остава мъж и когато губи..а те реват като женички ..Не мога да го разбера това Юне мога да си предствая Платини,Зидан,Матрераци..да плачат... Роналдо се старееш и искаше,но тялото вече не го слушаше и имаше разминаване между желанието и реалността.Благодаря ти Роналдо за футбола който показваше тези години ,но времето си минава и да идва лругият който ще ни радва ..

3

DS9

преди 1 година

Велик играч! За жалост всичко си има край. Но поне записа една европейска титла с Португалия!

2

Анонимен

преди 1 година

И ти отдавна приключи. Това е един нахалник, нищо повече! Не случайно никой не го харесва като футболист. Типично за футболистите - неграмотни, но горни.