20

ДОСТ

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА ГИ ИЗЧИСТИ НАПЪЛНО. ТРЯБВА ДА ИМА МИР В ТОЗИ РАЙОН.

19

Осман Ага

преди 1 година

Ердоган ефенди е велик политик и държавник Турската армия заедно със жандармерията наброява над един милион в мирно време,мачкай

18

Анонимен

преди 1 година

Ердо продължава да избива невинни терористи (ако въобще знаете, какво е терорист).Всеки ден по 10-20 броя и така ще избие всички. Предлагам България да приеме кюрдските бойци!

17

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Руския Хитлер яде бой в Украйна,за каква Сирия да действа.

16

юлиян

преди 1 година

Що не помоли нашата доблестна, по натовски образец, армия.Назначават и един ''решителен и суров'' командващ като Плювналиев или Магарев и за една седмица проблема е решен.Един кюрд няма да остане в Северна Сирия...всичките безпрепятствено ще влязат в Турция.

15

Анонимен

преди 1 година

Много ми харесват. Двама убийци си стискат ръцете за обща работа.

14

Вече

преди 1 година

Май и ердоган ще заеме подходящата страна и с Кремъл конец. И с башаристан. Ердоган хич не се шегува и не плямпа, а действа. А вие *** плюйте

13

КРАЙНО ВРЕМЕ Е

преди 1 година

САЩ и РУСИЯ ДА СЕ РАЗБЕРАТ ЗА НАГЛЕЦИТЕ ОТ АНКАРА > ИЛИ ДА СИ ИЗТЕГЛЯТ ВСИЧКИ ТУРСКИ ВОЙСКИ ОТ СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ, ИЛИ ТЕРМОЯДРЕН УДАР

12

Ми555

преди 1 година

Разчисти = убие, ликвидира, унищожи. Много ислямско благородство!

11

Не е баш тъй

преди 1 година

До Анонимен 10: Каква е разликата между действията на Путин и тези на Ердоган? По-лесно е да се каже какво е общото. Ердоган защитава Турция от кюрдските милиции, а Путин защитава руското население на Донбас от украинските националисти. Това, което е по-трудно да се обясни е какво търсят САЩ е Сирия. Окупирали са някой и друг нефтен кладенац, точат нефт и го продават.

10

Анонимен

преди 1 година

Прев си Aliosmane, ама наполовина. Имахте приятели англичани 1878 г., когато руския цар наближаваше Босфора, имахте приятели болшевики, когато 1922 г. гърците наближаваха Анкара, и днес имате много да ви търпят золумите. Че каква е разликата между действията на Путин и тези на Ердоган, но единия всички го одумват, а другия е добър.

9

Малко за политика

преди 1 година

Проблема на Ердоган е, че кюрдите са съюзници на САЩ в Сирия и Ирак.

8

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами обърнал се е към точния човек за мокри поръчки, вампирясалото кремълско жуже е доказан експерт по причиняване на човешка смърт, като се почне от новичока, та се стигне до огнестрелно оръжие, бомби, ракети и други средства за масово унищожение, а в краен случай може да използва и ядреното си куфарче ... !!!

7

Aliosman

преди 1 година

Ердо остаря. Преди 10 години да беше вече влязал. Вече само говори. На турчина работата няма кой да свърши, Ердо. Затова дедите навремето са го знаели и не са се свенили нито пред европейци, нито пред араби. Турчинът няма друг приятел освен турчина. Ние сме силни и затова всеки ни има за враг. Но ако искаш враг, турчина ти е достатъчен са казали дедите, ако ще света да ти е приятел.

6

Анонимен

преди 1 година

Какво значи това да "разчисти", направо си ги моли да ги утепат :)))

5

АнонимеН

преди 1 година

ЕРДОГАН ЗА ЕДИН АТЕНТАТ НАХЛУВА В ЦЯЛА ДЪРЖАВА КАКТО ГО НАПРАВИ И ФАЩ В АФГАНИСТАН!!! А НАПАДЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО В УКРАЙНА КАКВО ТОЧНО Е АКО НЕ АТЕНТАТ!!!! УКРАЙНА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е НАХЛУЛА В КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЪС НАТО И ИЗБИЛА ПУТАНОТЕРОРИСТИТЕ ВСИЧКИТЕ.

4

Да допълня...

преди 1 година

Путин е специалист по разчистването.Ердоган знае към кого да се обърне.

3

Анонимен

преди 1 година

Че къде да одят бе ?

2

Алоуу...

преди 1 година

Ердоганчоулу, първо попитай кюрдите, пък после да "настоявай" пред Пупкин!

1

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХАХАхахаха. Така де - да свърши малко работа. Но първо се е запретнал да изчисти Украйна от украинците. Ердоган да почака малко.