22

Бг Меси

преди 1 година

Особено балъци като теб, номер 21

21

До 15

преди 1 година

Няма как да стане тая работа със съпругите?

20

До 18

преди 1 година

Ти добре ли си?Компромата срещу ББ беше по стара снимка с монтаж.И как може да установиш по снимка ,че действително са пачки,а не хартийки или че кюлчетата са златни,а не боядисани,имитации за ефект.Матриците си работят добре когато има нужда.Много сте лесни.Тази снимка не беше направена за да се повярва, а да има съмнения,но балъците много.

19

Шарлатанин

преди 1 година

До 1.Разходи се до София (ако си от провинцията) и потърси Пепи Еврото - той ще ти обясни къде и как да ги маркираш. Ако не ти се разхожда, *** в областната прокуратура или полиция, там също са тесни специалисти, ще ти окажат пълно съдействие и ще се погрижат не само за наполеоните, а и за всичките ти бижута, движимо и недвижимо имущество.

18

Шарлатанин

преди 1 година

Някой златар е настъпил котето по куйрука, или е станал жертва на политико-ченгеджийско-прокурорскосъдийска-мутренска мафия, решила да го разтовари. Да не чуем скоро за Пепи Еврото във варненски вариант?

17

двоен аршин

преди 1 година

Добре де-пачките евро в чекмеджето прокуратурата не ги иззе. Прие се ,че всичко е законно. Но тук-при документ за произход-пак изземват.Първо докажете,че документът е неистински-и тогава-изземвайте- А не предварително да се приема вина на човека.

16

потресен

преди 1 година

Значи-ако си купя златна монета от например оторизиран търговец-например т---кс. И си пазя документа за покупката, мога и да докажа произход на парите за покупката -една монета дори не е скъпа, могат да влязат в дома ми, и да я изземат, дори и да покажа валиден документ за покупка? А и съвсем не е сигурно,че накрая ще ми я върнат, то на човекът -собственик на асансьорния завод му открадна репресивния апарат златото, и дори няма разследване кой го открадна, та какво остава, ако си без връзки?

15

Анонимен

преди 1 година

Чекмеджето отъня а завалийките са притежавали доста злато в тия гладни времена.. Кой разбрал, разбрал ...

14

ЧНГ!

преди 1 година

Съпругата на някой прокурор или милиционер-вече ще има прекрасен коледен подарък.Как 14 кг злато-тук пишете толкова, станаха на 13 кг-при същата новина в дир бг?Разбира се-всичко е законно. както беше законно да изчезне златото от 35кг, по случая осемте джуджета!При наличие на документ, до оспорването му по законов път, се приема ,че е истински! А в друга статия се чудят дали златото е злато-като нищо да се окаже,че златото се е превърнало в друг метал... Супер е бизнеса с тези изземвания!

13

13 или 14 кг ?

преди 1 година

През 2006 доказано се оказа,че в прокуратурата инсталирането е с продадени казуси на прокурорския изпит. Имаше и досъдеблно производство. Спор няма,че конкурсът от 2006 беше продаден, от неизвестен прокурор-прокуратурата не установи кой прокурор продаде изпита... Същата история и през 2015г-тогава пак казусите за изпита бяха продадени. Та-който е плащал за инсталиране, ще иска да си върне инвестицията. Виж например откраднатите осемте джуджета 35 кг злато. И тук-вече изчезна 1 килограм..

12

фактите

преди 1 година

Изключително незаконно е да се изземва злато, за което се представя документ за произход. Има презумпция за невиновност, до дзоказване на противното се приема,че златото е законно, особено като има документ за произход. Докато този документ не бъде оспорен-се приема,че е валиден! Защото има презупция за невиновност, а не за виновност. А вече наистина изчезна 1 кг злато при изземването. Всеки може да види-в дир бг за съща новина златото вече стана на 13 кг. 1 кг изчезна, та няма да се види повече

11

Прокуратуро-не кради

преди 1 година

Вие пишете,че златото е 14 кг. Можете да проверите-в дир бг за същата новина пише,че златото е вече 13 кг. Някой добре захлеби 1 кг злато.Какво се чудим-нали си спомняте за прокурорската банда, от осемте джуджета, която задигна 35 кг злато. Оттогава-нито разследване има, нито някакво развитие по случая. 35 кг злато отидоха някъде, та се невидяха. сега вече и от тук изчезна вече 1 кг. И то при положение,че собствениците имат документ за произход, тоест изземването е незаконно.

10

Анонимен

преди 1 година

Във Варна около Колхозния пазар е пълно с ромско-турски златарски магазини, заложни къщи и прочее развъдници на престъпност и измами ... a гербаджийския кмет си гледа далаверата и не му пука за раята.

9

НЕ МАРКИРАЙТЕ!!

преди 1 година

Българи,не се връзвайте!!! Искат инфо за хората с злато! Или ще ви вземат данък,или ще ви ограбят!

8

Анонимен

преди 1 година

Кюлчетата на Боко дали са маркирани.

7

Анонимен

преди 1 година

Къде може да се маркира. Имам пръстени от соца,направени от претопени махмудии.

6

да не е

преди 1 година

Биби собственика?

5

до 5

преди 1 година

Не вярвам на политиците.Тя и KуPHeлa обещаваше дърва по 60 лева,а сега са 150 ! По добре е да си маркирам наполеончетата ,че знае ли човек теа федераси от парламента как ще ни острижат!

4

Компетентен

преди 1 година

До Анонимен 1 .Наполеоните не се маркират.Те са инвестиционно злато,сечени от държавата.

3

БЪЛГАРИН

преди 1 година

При Бойко Борисов имаше за всички. плащаш където трябва и нямаш проблем