53

Bgman

преди 1 година

А тоя внука на Георги Димитров участвал ли е ? Мене ми се чини, че той носил дърва и складирал около Райхстага.Запитан защо го прави-отговорил:екопротест ! Полицаите се усъмнили след като им поискал запалка за да запали цигара, а на подадената цигара - с отвращение казал, че не пуши.

52

MIKE

преди 1 година

Само една забележка- Щурмуване на Капитолия нямаше, полицаите просто отвориха вратите и хората влезнаха вътре.Всичко останало беше изсмукано от пръстите на Пелоси.

51

Анонимен

преди 1 година

Накратко - либерастите инсценират заговорр за да узурпират властта и да подкарат както *** преди - с концлагери и полу-робия..

50

Браво,днеска беге!

преди 1 година

"Изтрещяване от COVID мерките..." Колко точно формулирано или учтив начин да се каже "медицински ковиТф*а*ш*и*3*ъ*м"!Май има надежда за тоя сайт,почти бях ви отписал след бруталната цензура последния месец на коментарите по актуалните теми.Дано само не изпаднете до нивото на ПИК, Близ, ФаТки.Бг, Дир.Ник.бг и МедияП*л*ю*л!

49

New World Order

преди 1 година

Те идват отново за вас и вашите деца. Как китайската политика на блокиране вдъхнови Голямото пренастройване."Това е краят на свободното общество. Това е тоталният план на Новия световен ред. Това е операция "Lockstep"." - Алекс ДжоунсДАРИН МАКБРИН [ВИДЕО]RED VOICE MEDIAДЕКЕМВРИ 11, 2022https://redvoicemedia/2022/12/what-will-you-do-when-they-come-for-you-darrin-mcbreen-video/

48

Анонимен

преди 1 година

Догодина ковид фашистите ни готвят още мерки и локдауни. Само почакайте дамине срещата им шрез февруари. Бъдете проклети, *** такива!

47

Анонимен

преди 1 година

Поначало беше очевидно , че русофили и мангъровци, са крайни елементи и голяма заплаха за обществото.

46

Край

преди 1 година

Някаакъв нелеп опит на тевтонският дух да се освободи от англо-американската потребителска хватка.Няма братя германци вие вече да имате велика държава - стига ви да ядете вурстове, пиете бира на корем и да карате мерцедеси.

45

огромна заплаха

преди 1 година

Задържани 25 пенсионера. Намерени 2 въздушни пушки и 1 нормална. Акцията по потушаването на преврата бе проведена с помоща на 3000 полицейски служителя

44

ANON

преди 1 година

"След това по радиото е трябвало да бъде излъчена кодова дума"Този план да не е от 80-те години?

43

анонимен

преди 1 година

На мене ми дойде до гуша, че тоя въпрос не е пратен в гробищата. Думите коронавирус и пандемия е крайно време да спрат да бъдат споменавани.

42

анонимен

преди 1 година

До АнонименТия временни мерки ги има близо три години. Никой не обяснява човешки какво да се направи. В началото бяха за две месеца, но станаха почти три години.

41

!!!

преди 1 година

"Изтрещяване от COVID" Джурналисти сАс ВишУ!

40

Анонимен

преди 1 година

Нищо, свързано с този казус не ме учудва. На германците им дойде до гуша. Питам се, колко ли са другите подобни организации и кога ли ще се случи нещо по-сериозно?

39

999

преди 1 година

21 000 последователи при 83 милионно население???!И пишете за преврат в Германия???!

38

Германец

преди 1 година

"Не мога да повярвам, че има толкова силно мръднали хора. Не могат да изтърпят малките, временни неудобства." -- Има толкова силно мръднали хора, но не са толкова много. Поне в Германия. Виж в БГ ситуацията е катастрофална. 80% според един професор.

37

Анонимен

преди 1 година

До принц XIII български Е, поне има един принц Хайнрих, към когото можем да се обръщаме в определени моменти. И това е нещо.

36

Ха сега, де!

преди 1 година

В ръководството им фигурира и рускиня на име Виталия. Движението "Райхсбюргер" е свързано и с някои представители на руската общност в Германия и е търсило връзки с Русия, но не е получило одобрението на Кремъл. Защо ли ми се струва, че тепърва предстоят да се случват случки?

35

Анонимен

преди 1 година

Тази новина все още ми звучи като фалшива новина. Не мога да повярвам, че има толкова силно мръднали хора. Не могат да изтърпят малките, временни неудобства. Чак пък преврат и то в Германия. Глезотия и глезория. Марш в Русия!

34

Анонимен

преди 1 година

До Германец. И ти си ми една фустрация. Само глупости пишеш затова и получаваш само минуси. Не си излизал от ващо село и от нищо не разбираш.