39

Стоян

преди 1 година

Крайно време е да се затепате ...

38

Алекс

преди 1 година

Сърбетата пак търсят НАТОВската тояга.Ще я намерят,ако продължат по същия път.

37

Анонимен

преди 1 година

До Стефан Половината сърби са потурчени бг и са едни от нас. Сърбия се освобождава от Турция в 1820 г. и потурчва бг населението в Моравия до Белграт.

36

Равнопосавеност

преди 1 година

До 46 - Статията е за Косово, а не за Албания, която като територия е тук доста преди сърбите, но като държава повечето време не съществува. Била е част от римската империя, част от България, част от Сърбия, от Турция, от Италия и от Австро-Унгария ако не греша - държава като мигач ту я има ту я няма.

35

Дедо

преди 1 година

На мен не ми е ясно,как така Косово било изконна сръбска територия, след като сърбите идват на Балканите,по покана на Византия през средновековието, а албанците винаги са си били тук ,много преди сърбите

34

Анонимен

преди 1 година

Дори русия в резолюция 1199 от 1998 осъди действията на сръбските власти в Косово и поиска сръбските части да се изтеглят от Косово. Ако искате влезте в интернет и прочетете оригиналния текст. След смяна на властта обърнаха лопатата в последния момент. Впрочем русия подкрепи запада срещу Садам Хюсеин за първата война в залива, русия подкрепи запада 2001 за войната в Афганистан, русия подкрепи запада за войната в Либия. Сега се правят на ударени. А феновете им не помнят нищо.

33

Анонимен

преди 1 година

Разликата между републиките на Сърбия и Русия и щатите на САЩ е там, че всеки американски щат си има собствена правосъдна система, собствена полиция и сам решава вътрешните си проблеми. Републиките на бопшевишка Русия са подчинени на центъра Москва. Нямат право да решават вътрешните си проблеми, нямат право каква промишленост да развиват. Нямат никакви права, а само да козируват на Кремъл. Това е причината да искат да се отделят.

32

до 555

преди 1 година

Защото ако сега започнем отново да прекрояваме Европа избитите ще бъдат милиони. Цивилизованият свят отдавна вече разбра, че от прекрояване на граници няма нищо добро. И създаде ЕС. По пример на САЩ, където преди 200 години разделиха държавата на щати. И до сега нито един американски щат не е обявил война на друг.

31

Ано

преди 1 година

Шиптърите откачиха.

30

555

преди 1 година

Щом като Косово не е Сърбия, защо Донбас да е Украйна?

29

България над всичко

преди 1 година

Косово било сръбско, защото преди 600 години там било Стара Сърбия. може.. то и Трансилвания и Панония бяха наши 9 век, но.. вече не са хахахахахахаха

28

Анонимен

преди 1 година

Сърбия обяви война на всичките си републики. От 1991ва до 99та ги избиваше безмилостно, палеше им селата 8 години. А Европа се опитваше някак да ги спре с мирни договори и споразумения. Накрая през99та година Милошевич така и не отиде дори в Париж за поредната кръгла маса. Ами на Запада му писна да гледа този геноцид и НАТО ги удари. Само нашите приятели макетата седяха с наведени глави и не смееха да шукнат, щото те на сърби най-много да им оближат някоя и друга задна част.

27

до Брюксел

преди 1 година

пуснете косоварите в Европа и ше видите кво става :)

26

хахахахахахаха

преди 1 година

Русия щяла да помогне на Сърбия хахахахахахаха.. и как ще стигнат до сърбите, след като Сърбия е в натовски пръстен

25

България над всичко

преди 1 година

как е сръбско Косово с 95% албанци и 5% сърби - било е

24

Emil Stefanov

преди 1 година

Мразя сърболята но дори и на мен ми е пределно ясно че Косово е исконна сръбска територия(макар че ги опердашихме през 1915 в Косово поле).

23

щом искат

преди 1 година

Много интересно е контратезата насочена против обединена европа--водена от разни местни патриоти който обаче винаги са свързани със Русия и за Люпен имаще нещо заеми и прочие май се разследваха не знам ? Та, ако се съберат националисти от БГ от Македония и Сърбия разговор може ли да има ? Подобни хора са деструктивни тяхния път стига сдо война и хаус и разпад на всичко нормално !Затова сръбския национализъм както и много други няма да го бъде -- той не е бъдещето на Сърбия !

22

Анонимен

преди 1 година

До 32, а какво лошо има в това че сме дали коридор за бой по сръбските канчета, при положение че това е най-враждебната държава на България от Освобождението насам??? Водили сме 4 войни с тях, и сме загубили големи територии само заради велико-сръбския империализъм! Използвахме момента в края на 90-те, когато най-накрая Великите сили бяха против Сърбия, и в следствие на това Сърбия вече е една малка и немощна държавица, която не може да застрашава българските интереси!

21

;

преди 1 година

Костов е виновен за всичко - 1 и то е че не пусна албанците в БГ да видите тогава разнообразие и интеграция.

20

@29

преди 1 година

Новият чичо Ади се пече някъде по немско , капитали , мапитали и лой какво иска слабо онтересуват амбициозния чичо Ади.