37

***

преди 1 година

Да се намалят депутатските заплати и готово

36

П.К.

преди 1 година

Предложението за кандидата за енергетиката е противопоказно. И там има належаща нужда от експерт, който разбира от дипломация, но и от всички детайли на занаята.

35

Анонимен

преди 1 година

A бе горанка , имаш да връщаш едни много милиони на българите , шипар мазен ! Ще дойде време и ще те правим на луканки !

34

Христо Христов

преди 1 година

Експерти като него, дето не знаеше, че министерството му се е съгласил да плащаме за брекзит, та трябваше да го научим от унгарците?!

33

Анонимен

преди 1 година

Историята помни най-големите кражби стават при експертните правителства. Това е и целта сега.

32

Брадатчесъноядец

преди 1 година

Не искам повече фигури. Че и експерти чак. Звучи като работлив некадърник. Хем много, хем от същото.

31

Този

преди 1 година

Гнусен крадец защо не е в затвора!?

30

Мата хари

преди 1 година

Ако не сложат г-н Борисов за премиер ,ще гласувам за БСП .

29

Диана

преди 1 година

Не мисля, че в случая това ще бъде проблем докато Борисов е наоколо - може би като министър без портфейл или просто като опитен съветник?!...Така ми се иска всички тези простотии, които ни сервира БСП да се окажат някакъв кошмарен сън, да се събудим и всичко да се окаже съвсем, съвсем различно - красиво и добро! Един познат, който работи в чужбина, ми каза един ден, че ако комунистите разберяли какво всъщност били направили, щели да се самоубият..Той смята, че комунист не може да работи..

28

В Греб:

преди 1 година

ЕксперД до експерД върви и върху експерД стъпва... :)

27

Анонимен

преди 1 година

Боже . Сега вече всички наистина ще Омрем.

26

Анонимен

преди 1 година

Гнусарите се завръщат.

25

Анонимен

преди 1 година

ГРОБАДЖИЯ Е ДИАГНОЗА ,НЕ Е ПАРТИЯ

24

Анонимен

преди 1 година

Аааа кащият Киро женкаря, е политически труп. Шарлатаните от ПП погребаха промяната и отидоха в историята.

23

Анонимен

преди 1 година

29 Предпочиташ Киро просто, най-некадърния премиер който сме имали, за всички времена? Или най-големите измамници, които сме имали, като ПП? Аматьори, лигльовци, сричащи и бъркащи Шумен с Видин. Токава шуробаджанащина като тяхната, България не помни. Какво направиха с външната политика? Безгръбначни и непредвидуема. А с границите? Разграден двор. С руските офшорки? Общо казано, хаос.

22

ИСТОРИЯТА

преди 1 година

Проф. Любен Беров също беше ограден от експертни фигури и може би с най-експертните - тези от ДПС. ДПС отдавна лелее за експертен кабинет - цели 30 години ! ГЕРБ иска да ги ощастливи тях, защото явно им е задължена, а нас - народонаселението да баламоса с ПОРЕДЕН СЛАМЕН ПРЕМИЕР от когото нищо не зависи т.е. с Беров (номер 2).

21

Анонимен

преди 1 година

Трябват ви експерти музиканти! Радо Шишарката, Милко Калайджиев, Митко Пайнера и Володя Стоянов! Слава на Чалгария, ориенталската музика и турския Шенген!

20

Българин

преди 1 година

Хайде скачайте в морето и плавайте към Турция. Герб да бъде погребан

19

Анонимен

преди 1 година

Ако бях депутат в партия различна от ПП, щях да гласувам за експертно правителство на ГЕРБ, само защото на страната е нужно такова, да да усвоява парите т ЕС и да върви напред и за да попреча на далавераджиите Киро ментата и Асен крадеца, да си кроят далаверите с мръсни руски пари и да крадат европейски такива, от плана за развитие. Офшорките с руско участие, вече са им приготвили комисионните.

18

Анонимен

преди 1 година

18 Точно ПП и ДБ теглят България към месечната прегръдка. Заради тях България има толкова лош имидж. Огънатите безгръбначни, каквито ни направиха Киро просто и Асен крадеца на интелектуални продукти, винаги ги шутират.