128

Анонимен

преди 1 година

Португалия са застаряващ отбор - Роналдо и Пепе са вече на сериозна футболна възраст, а останалите не са футболисти за световна титла! Мароканците са дървари, ама явно имат качества, след като стигат до полуфинал!

127

ФИФА сериал

преди 1 година

Да Меси срещу Мбапе. Араби, Катар, ПСЖ Париж. Париж сринат след загубата на Мароко. В мача за 3 място повторения на първия мач от групата Мароко бие Хърватия и става 3 в света. Хърватите тоя път 4. Сценарий писан от Абу Ал Хамрауи преди първенството.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Или Аржентина - Франция.

125

Христо Христов

преди 1 година

Успех срещу Франция!

124

анонимен

преди 1 година

Магарто Марко изрита всички коне

123

Анонимен

преди 1 година

Хари Кейн муаххахаха...бааахти смешника! Искаше да скъса мрежата от дузпа и накрая уби някой от публиката. А бе нежно се бият дузпи ве, дърварино.

122

Анонимен

преди 1 година

До Рикиджия Северозапад Потпират ги но дуспата беше спорна, а и Мароко имаха доста положения. Портокалия бяха много слаби в сравнение срещу Швейцария. И преди редуваха слаби със силни мачове и паднаха от Сърбия а биха С. Македония. После едва не паднаха и от Гана, Сами са си виновни и накрая на шампионата трябва само да бият за да стигнат купа.

121

Рикиджия Северозапад

преди 1 година

Абсолютно тенденциозно подпиране на мюсюлмански отбори в арабска държава

120

Илон Мъск

преди 1 година

до 134 Роналдо, ти врабчето на Бадр Хари отдавна си го поел. А на неговите сънародници до сливиците днес им го погълна. Красота!

119

CR7

преди 1 година

До Илон По-добре врабче в ръката отколкото starlink в космоса,,,bin milion job parasy,arkadash

118

Баш Берберина

преди 1 година

Билсага! Билсага! Билсага!;))) Роналдо, мое дете, плачи, плачи, тъй мрачно е навън, сълзички бузките мокрят стичат се волно, като дъжда, който неспирно вали...

117

Футболист

преди 1 година

Гелосания най-сетне разбра, че му е минало времето ! Горкичкият ,беше си сложил 3 кила гел , но и той не му помогна ! На всеки му минава времето!

116

Илон Мъск

преди 1 година

до 130 Ъм неска пичеля 30 милиарда, утре ги губя, ама съм над чертата от 10 години 100 милиарда долара Уаааа.

115

Илон Мъск

преди 1 година

до 128 И колко пари има Роналдо, че не съм можел да си ги представя? Моите джобни за деня.

114

CR7

преди 1 година

има доста пари,толкова,че не можете да си ги представите.Така,че не го мислете

113

Анонимен

преди 1 година

Портокалия биха само Швейцария от по-силните досега. А Мароко биха Белгия и Испания п явно са по-силния отбор в момента.

112

Анонимен

преди 1 година

Ел Насири е в Севиля. Змия играе в Челси и още 10 играча във Франция и Испания в първа лига. Не са слаб отбор Мароко. А шампиона на Мароко и трениора им и на националния е сега взеха ШЛ на Африка 2022.

111

Анонимен

преди 1 година

до 125 Чоджум, изобщо не си ме разбрал какво имах предвид. Имах предвид, че тези западноевропейски индивиди приеха сганта на целия близък изток и северна Африка и искат да ги интегрират. Само че не разбраха едно- тази измееет не може да се интегрира. Поредното доказателство е оня ден когато начупиха магазини и помляха автомобили мароканските имигранти в Европа при победата на Мароко над Испания. Представи си- това при тяхна победа, вместо да се радват културно те начупиха магазините. Измееет!

110

Анонимен

преди 1 година

До хмм, спри да лъжеш!

109

хмм

преди 1 година

В момента в Дюселдорф от 2 часа не са спрели да се чуват клаксони и скандирания по улиците. Добре, че вече съм в хотела и си почивам, че тези маймуни не се знае какво може да направят