19

Людмила ЖИВКОва ФЕН

преди 1 година

Мъж който е палавник , значи е ХЕТЕРО или БИ сексуален !Наспример турският певец Таркан м той е палавник по душа , а сега и от години той *** приятелка и дъщеря !

18

Евгения ЖИВКОва ФЕН

преди 1 година

Мъж който е ПАЛАВНИК , това означава че живота с него е по различен и не може да бъде обикновен ! Това не е болест, а ПОДАРЪК ОТ БОГ !

17

Тодор ЖИВКОв ФЕН

преди 1 година

Мъж който е неудобен за всички общества от хора, така е заради ИНТЕРЕСИТЕ на някои хора, които са извършвали ГОЛЕМИ МАНИПУЛАЦИИ върху живота на ТОЗИ ЧОВЕК , за да не го искат хората никъде !

16

Людмила ЖИВКОва ФЕН

преди 1 година

България е РАЗГРАДЕН ДВОР ! За каква оправия говорим, за ИСТИНСКА или за ФАЛШИВА ?

15

Евгения ЖИВКОва ФЕН

преди 1 година

БОГ е 1, а неговата "любовница" е вселената !

14

Тодор ЖИВКОв ФЕН

преди 1 година

За да се оправи България не е нужно да ИЗГУБИ НЯКОЙ ! Това е друга тема, но в 21 век трябва истинска оправия !

13

Пускам сълза

преди 1 година

от умиление... "Да спасиш историята... " Сещам се видните сервилни евроатланДически п0дл0ги как в гласуваха единодушно вдигане на ветото за БЮРМ за да се подмажат на ОМакрона! Народен съд за националните предатели!

12

Анонимен

преди 1 година

И тръгна бай Г а н ьо към Шенген понесъл чанта със сланина, салам, ракия, лук зелен и пушката на баба Нина. Стамат в Москвича се качи и натовари го с буркани и тръгвайки към Симитли с колата шибна той Анани.И в този скръбен, страшен час дочу се вест във махалата Шенген отрекъл се от нас и ни сравнил със Сатаната. Настана ужас и кошмар Марин се гръмна на площада, Стоянка шибна Велизар. А Гошо денсеше ламбада. И пак не влязохме в Шенген но в ЛИДЛ пуснаха банани.

11

Анонимен

преди 1 година

Да организират ,,България търси таланти за парламента,,. Поне да ги опознаем и изберем по-малките ***.

10

БГТР 2022

преди 1 година

Радев и чест? Хайде моля ти се. Той е в основата на всички кризи през тези две години. Някои се оправдават с войната...Да но тя няма още годинка ,а Радев откога е президент? Ще му берем още гнилите плодове на този човек с лош характер. В др. държава ако беше да си е подал оставката, а не да се меси навсякъде ,като свекърва.

9

Някой си

преди 1 година

Е как бре? Бяхте големи " оптимисти"?!-:) Ама убеден съм,че помните как стигнахме пак до " избори"!-:)) И се сещам за възможността примерно ЕНДСВ да се върне пак на " власт"! Същото важи вече и за ГЕРБ! Ами проумейте го вече Гербери! От 2 години Не " управлявате"! Много неща се случиха от тогава! Връща е на зад,няма как да има повече! Върнете мандата и си ходете със здраве! И дано правосъдието ви потърси след време! Длъжно е пред народа ни!-:((

8

Анонимен

преди 1 година

Бе Рашидов и Киро не иска Да е премиер ама кво да прави иска, да краде човека, да стигне другите преди него

7

Божество в 21 век

преди 1 година

Издигнете травеститът Елза Парини да стане владетел на България и да прави България ! хаха

6

Добро същество

преди 1 година

Някои хора са маниполирали други хора само и само да не ме искат и да не бъда добре у живота и др !

5

Гошо

преди 1 година

До Анонимен..1...я го държат я той се държи -Ееех тщестлавието кво ли не прави

4

IQ 3.14

преди 1 година

веждичката вика че не верва. дали е истине не е ясно, ама направо нема да му се верва ако се направят на шилета и ЕС напролет ни врътне кранчето откъм субсидиите. царицата на чардаша го отнесе, ред е на продавача на обувки с зелени чорапе

3

Човек в 21 век

преди 1 година

Щом като някои хора искат аз да нямам хубаво и уредено бъдеще, значи те са ненормалници, откачалници, алчни дяволи и други видове безполезни твари ! Какъв е проблема ?

2

Един от народа

преди 1 година

Хич не ми дреме за Ибряма, а за Лили Иванова дваж!

1

Йокин

преди 1 година

Ако мислеше,ЗА ХОРАТА,НЕ БИ ПРИЕЛ,ЗВАНИЕТО,Главен мултак.