44

баба мара

преди 1 година

как може да взема пари под масата и сега пръв борец срещу корупциятавръщаите веднага мандата и се махаите позор

43

До 47

преди 1 година

ЯВНО ЧЕ ЗА ТЕБЕ 3 МИЛИАРДА МИНУС ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ СА НИЩО !? ТИПИЧНО ЗА ГАЗПРОМОВЕЦ РАЗСЪЖДЕНИЕ. КЛьОПАЙ СИ НАКРАДЕНИТЕ ПАРИЧКИ ДОКАТО НЕ СА ТИ ГИ САНКЦИОНИРАЛИ И ТО С ПРАВО !

42

ББ

преди 1 година

разпуснете ЕС...и румбата император на ...кърджали...гарантирано от дпс...ще управлява като...раМадан бей!!!...и си ми звънете през данъчни и данс-кгб агенти...време разделно е...война е...на война като на война!не признавам властта и законите на дпс-гроб!!!Бог ми е дал живота и ще живея по неговите Правила!!!

41

ББ

преди 1 година

До До 42уау...каква глупост...платихме го ние и децата ни,кое не разбираш...авера на путин орбан освободи цените на горивата...няма горива от авера му...той никога не го е приемал за авер...а за крепостен...горкият орбан...унгарците ще го обесят скоро,в центрлалата на ЕС работят руски агенти-...Сталинка и тя...на Юнкер...разпуснете руският ЕС...румънците и българите бачкат...хАландците и австрийците ги унижават...и са богати...къде оставихте...Справедлив,Солидарен...бла бла,фашистко!!!

40

До 42

преди 1 година

ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ТОЗИ ГАЗОПРОВОД ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН, САМО ЧЕ ПРЕЗ ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ. ТОВА ПО- ДОБРЕ ЛИ ЩЕШЕ ДА Е ЗА БЪЛГАРИЯ, ПРО.СТО КИРО?

39

Анонимен

преди 1 година

Ще върне мандата на Радев Не изпълнен!-:))

38

Сеирджия

преди 1 година

Нещо екс военният не се види много весел.

37

ЗНАМЕТО !

преди 1 година

Че нали сме си още техна губерния. Бойко им построи газопровод до Сърбия за 3 милиарда!

36

Анонимен

преди 1 година

На срещата между Ердоган и Радев домакините сложили руското знаме вместо българското. Или е гаф или на снимката зеления цвят се вижда, като син.

35

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Гледайте и не се радвайте ---БЕЗ ГЕРБ И ДПС ---немате прокопсия , а сте на РАЗСИПИЯ!ШЕ ГО ПРОУМЕЕТЕ НАПРОЛЕТ ***!

34

ДАНС

преди 1 година

ТОВАРИШ от (34) не се разконспирирай с това Э-оборотное (Э), че разконспирираш и ГЕРБ, като си ги пропуснал, а и Радев дето ги подкрепя. Това което си написал вероятно се касае за вашата държава. И внимавай да не хванете багажа за родону още 70 човека!

33

Анонимен

преди 1 година

абе тия да не зобят за щанги нещо

32

Анонимен

преди 1 година

зомбита

31

Анонимен

преди 1 година

пофесор неврохирург батко тоа е огромен бе

30

Анонимен

преди 1 година

среща на сеанс или преглед от професора

29

ШАМАНА

преди 1 година

До 31. Аз съм ШАМАН. Моря със заклинания! Не стрелям с снайпер за да съм на център, не дай боже с гранатомет, с който Бойкоглу ШЕЙТАНА нареди да разстрелят Чакъра. Б.Б. затова гледа да тури на всякъде свои верни СЛУГИ, за да може да спи спокойно. Защото предполага какво може да му се случи ... нещо повече от арест и ако питаш повечето хора ще кажат, че напълно си го заслужава. Нито кюлчетата нито пистолета от спалнята му, нито перверзното му целуване на кръстове и попски ръце могат да го спасят

28

NO COMMENT !!!!

преди 1 година

проф. ГЕРБовски ... останалото го знаем от 12 години !!!! Да ! ГЕРБовски

27

Анонимен

преди 1 година

Тоя Габровски явно е зависим нещо от мафията ГЕРБ-ДПС, сигурно го държат с някакъв компромат, я сексов, я корупционен , те ги умеят тия неща, защото не виждам как специалист като него ще слугува на мафията.

26

КОЙ

преди 1 година

КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ГАБРОВСКИ? КОЙ?!

25

О хо хо

преди 1 година

ПЛЮЕЩИТЕ КОБРИ ТУК НЕ ЖЕЛАЯТ БГ В ШЕНГЕН И ЕВРОЗОНАТА!! ИСКАТ БГ В РУСКА ХВАТКА! МРАЗЕЩИТЕ БГ - ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!