21

Анонимен

преди 1 година

В Германия 1,57 евро.

20

Абе

преди 1 година

И без Лукойл цените ще са същите. Закривай! Петрола е 77$.

19

СМЕХ...

преди 1 година

ПРОДАВАЙТЕ НЕФТОХИМА НА ГЪРЦИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ-----ТОВА Е РЕШЕНИЕТО АКО ИСКАТЕ ДА ОЦЕЛЕЕТЕ......АКО ЛИ НЕ --КУПЕТЕ СИ КАТЪРИ , А В КОЛИТЕ НАСАДЕТЕ КОКОШКИ ЗА ЯЙЦА , И ВИКАЙТЕ КОПЕЙКИН ДА ВИ КУКУРИГА СУТРИН!

18

Ха, ха,ха..

преди 1 година

АЕЦ-а ше работи с гориво на Устингхаус от САЩ....а Лукойл си отива --защото няма да има износ на горива от руски петрол ../ТАКА РАЗПОРЕДИ ЕК/

17

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме нормална държава, щяхме да планираме минаване към зелен водород, щеше да ни стига,а Дже щяхме и да изнасяме.

16

Анонимен

преди 1 година

Тия не плащаха данъци от 2004-та, направо национализирай.

15

Не може да

преди 1 година

Контролираш Корпорация, на която нетната печалба е по-голяма от БВП. При това става въпрос за страна разядена изцяло от корупция. Държавата на Мафията!

14

Анонимен

преди 1 година

Не е ли време тия головодници да си корегират цените,петрол Урал-52 долара,средна цена на бензин-3.00 лева?

13

Анонимен

преди 1 година

Лукойл не е длъжен да прави нищо, което не иска. Просто е. Ако българското правителство установи контрол върху рафинерията, то ще трябва да намери и пари за да закупува суров петрол, който да преработва в рафинерията. Едва ли някой (освен полуграмотните хубавци и умници от жълтите павета) вярва, че Лукойл ще дава свои оборотни средства за да обслужва идейките на лудите ни представители. Ако държавата иска да си върне рафинерията, трябва да я изкупи обратно от Лукойл (да я национализира).

12

Анонимен

преди 1 година

Костов беше казал, че навремето на колене молил Шел и БП да вземат Нефтохима! Но уви казали му, че той трябва и е икономически оправдано да работи с руски петрол, а к по- скоро биха го затворили щото региона има достатъчно рафинерии.

11

Тъп По тъп Най тъп

преди 1 година

Ми като халката е олабена от Рюте вече сичко за Фуражките е рисково че може да изцапат пейзажа.

10

Анонимен

преди 1 година

Колко рискови да няма да ходим пеш?

9

Анонимен

преди 1 година

Айде затворете и рафинерията и АЕЦ сбчуждото гориво което всички отхвърлят и да се свършва долни изедници

8

До 5-ият

преди 1 година

Ааа,ти си свикнал да слушаш тзи с американските зелени бръмбари в джоба и сега Истината не ти харесва,трябва да свикваш,"полюсите" се завъртят ..бавно ,но стабилно

7

Анонимен

преди 1 година

А стига глупости, престанете да демонстрирате невежеството си. Руснаците, че руснаците. Лукойл принадлежи на фирмата "Родшилд-Холандия". Точно така се казва фиррмата собственик на Лукойл.

6

Лукойл умре...

преди 1 година

Айде да подрънкате малко глупости за да ви олекне.ХАХАХАААА...

5

СИЛНО СЕ СЪМНЯВАМ

преди 1 година

ЧЕ ШЕ ВИ ДОСТАВЯТ ПЕТРОЛ НА 60$.....ЕК НЕ ПОЗВОЛЯВА ИЗНОСА ИЗОБЩО!!!!!

4

R

преди 1 година

Истината за Лукойл е следната: всички твърдят, че фирмата от години не плаща данъци, декларирайки загуби. Лукойл си плаща данъците от години, но под формата на данъци, а под формата на рушвети на определени хора, които ги крепят да работят и да реализират милиарди печалби на наш гръб. Вие как си представяте, една държава да остави една такава печеливша фирма да не плаща данъци и то с години?

3

Анонимен

преди 1 година

догодина като русия ни обяви война наште 240 убавци пак няма да са виновни и ще ни убеждават че било правилно да ходим да мрем за техните грешки (родината)

2

Анонимен

преди 1 година

Абе ей шматарок,цените на петрол сорт Урал вече цял месец се движат в границите 52-58 долара за барел,какви са тия цени на горивата които виждаме тук,не стига че България успя да договори отсрочка до 2025 година да си внасят и преработват технивт петрол ами сега ще ни смъкват кожите от гърба "Братушки"сър какво да ги правиш!