45

Тео

преди 1 година

Аз съм в Банско на Нова година.

44

Еврогеец

преди 1 година

Дайте да им спретнем още бойкот, заради нарушаване на правата на човека.

43

Барем Още ПАРИ

преди 1 година

Горките трябват им още милиони левове дарения от Държавната Хазна, пък и ЕВРАЦИ от ЕВро фондове да не порпуснум и НУЛА ДАНЪК. Пък и тези българи които имат пари и време да ходят по тези курорти да ги стимулира държавата с още пари, за да ходят по-често.

42

Анонимен

преди 1 година

Чакат българи, защото могат да ги оглозгат до кости.. защо си мислите, че чужденците почиват почти безплатно? Българите плащат!

41

Анонимен

преди 1 година

Има да чакат...

40

Анонимен

преди 1 година

Намалете още ДДС, че да има още какво да укриват! Пак не разбирам, защо почивката извън България ми излиза по-хубава и по-евтина, отколкото у нас (изключвам малките разпокъсани хотелчета, където наистина се стараят, но които стават за 1-2 нощувки и не могат да поемат 7-дневна ваканция, щото около тях няма нищо).

39

ко

преди 1 година

основно чакат?

38

Анонимен

преди 1 година

Ще има да ги чакат...

37

Бойко Б

преди 1 година

Когато вдигнат цените, ще видим колко българи ще има на пистите. НЕЩАСТНИЦИ

36

Надянат

преди 1 година

И аз очаквам да се облажа от Приватизацията,ама едва ли.Та се надявах до скоро,ама като видях че от всичките тия политици на конци спуснати със парашути незнайно от къде,не става и *** за каца,тогава разбрах че от много надяване най накрая съм се надянал.

35

Искате Българи?

преди 1 година

Популяризирайте с плакати сноуборда и ските в София, основно сноуборда. В София са парите, основно ИТ-та и не само. Кол центъри съпорти. В София са ви парите. Има доста хора дето ходят на сноуборд. Има и много които им се искат има и такива които не са пробвали и не знаят. ИТ-тата имат пари за харчене и са в София. Витоша ей а къде е. Телевизия, плакати състезания, нещо дето на направи спорта още по-популарен.

34

До 39

преди 1 година

Даже за нас е по-добре зимата да те няма.

33

Секира

преди 1 година

Едно кафе = 15 лева.Луди няма.Кой ще ви ходи на зимен курорт да го бръснете както си знаете.

32

БЕДНА БЕДНА БГ

преди 1 година

КОЙ ЛИ ТЕ В ТАЗИ РОБСКА ЛЮЛКА ЛЮЛЕЕ

31

бг турист

преди 1 година

Не ме чакайте, може и да не дойда :)

30

Анонимен

преди 1 година

И цените са безбожни!

29

Анонимен

преди 1 година

ко стана сега? Бедни ли сме, скъп ли ни е бензина или само надаваме вой, колкото да има?

28

Българин007

преди 1 година

Нали имаше инфлация и обедняване ? Защо очакват повече хора на по-скъпи цени ?

27

Една...

преди 1 година

...Коледа и Нова година изкарах на известен БГ зимен курорт -> няма да повторя. И не става дума за парите. Иде реч за това, че курортите не са облагородени въобще, липсва инфраструктура и множество удобства.

26

Анонимен

преди 1 година

. . . Инфлацията обаче е причина цените на нощувките и услугите в зимните курорти да се увеличат между 10 и 30 на сто. . . На българина все някой мутрите, корупцията, четирите годишни времена му е виновен, но никога той самият! Инфлацията трябва да стане 50% ама до обяд и след това още 50% следобяд, за да може като си купи хляб преди обяд да не може да си купи сирене или саламче за след обяда! Така трябва да е при склададжии с 5к лева заплата, а бе какви 5к заплати давай направо 10к, че по лесно