304

Европеец

преди 1 година

Да не се забравя, че руски войници умират в Украйна, а не украински войници в Русия.Кой кого и какво защитава е много лесно да се разбере, фактите сами говорят.Заради комплексите, грандоманията и властолюбието на Путин се води тази война, а не заради измислени заплахи срещу Русия. Жалко за погубените млади животи!

303

ББ

преди 1 година

Нато е време да се включи...ще е вид пречистване от руската зараза по Света...хората ще прогледнат кой им донесе незаслужени нещастия...без война няма да мине...ще е кратка...ако е добре планирана!!!

302

09

преди 1 година

Можело,щяло, щяло да може,щели са да могли,били са могли,щели сме да можем.Когато цитирате НАТО пишете с някакво диво преизказно наклонение.А Кремълските жужета ги цитирате едно към едно,що така?

301

Да си дойдем...

преди 1 година

...на думата - изплюха камъчето! За протокола - няма да пипна оръжие ако ще и камъни от небето да валят! И никой и по никакъв начин не може да ме накара! Няма да се бия нито за американците, нито за руснаците! Нито за дебелите оядени БГ политици в парламента!

300

Анонимен

преди 1 година

Столти, ти работа в Украйна нямаш, мойто момче. Стой си мирен и кротък и по-голяма война няма да има.

299

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна няма да се разрастне в по-голям конфликт, ако си съберете *** оттам и спрете да си пъхате гагата във въпроси, които не ви засягат.

298

Работещ

преди 1 година

Абе чухте ли? В Полша щели да разполагат системи Пейтриът в най скоро време. Толкова скоро че разпознавателините системи на ракетите пристигали след 2 дни-във вторник.

297

Пенсионер

преди 1 година

Ама ,чухте ли... токът в цяла Одеска област бил спрял... за шест месеца.

296

Мунчо

преди 1 година

Какво им пука на американците. Америка е далеч зад океана. Да се готвят Полша, Румъния и България. Няма по- ефективен начин за самоизтребването на славяните.

295

Анонимен

преди 1 година

До според мен - голяма тъпня си избълвочил! Не си ли рабрал още, че животът е по-силен от някаква радиация! В Чернобил всико живо просто избуява неудържимо и стихийно, защото там няма човешка намеса!

294

Военен брокер 5.0

преди 1 година

Третата световна война вече тече Папата го каза в една от речите си.Само, че в другите фронтове е хибридна.В Африка между частни охранителни "фирми",в близкия изток с терор и бунтове,биооръжия-вируси- генно модифицирани,икономическа-петролна, енергийна, инфлационна.Украйна е единствения фронт от стар тип...

293

Анонимен

преди 1 година

За наглия путин и шйката му конфликт с Америка и Европа е отколешна мечта, още от времето на майдана в Украйна! Няма нищо очудващо в заканите му освен това, че се оказа много неподготвен! Повярва си сам на " химерните технологични постижения" на руската военна машина!

292

не може да бъде!

преди 1 година

Г-н Столтен берг от етически причини не иска да каже какво разбира под " зле".Моето предположение е,че ако НАТО се намеси директно ,някои държави от НАТО просто ще бъдат превърнати в пустиня от пепел и тухли- Великобритания,Полша ,Румъния .На Русия също ще бъде нанесен някакъв голям ущърб,но считам защото той ще бъде несравнимо/неизмеримо по-малък от този на горните държави ,защото САЩ няма да посмеят да ударят!Ще го отнесат европейците ,ето това трябва да се подразбира под "зле"!

291

Вай вай

преди 1 година

Какво ли е станало в Мелитопол в руската военна база там. Груз 200 но май този път е 300.Колко приятно е в неделя ухото да галят такива новини.Слава на Украйна.

290

До341

преди 1 година

Те и на полската граница чакат последния руски войник да пристигне на колело, веейки белия байрак вече 10- тина месеца.Чакането им се изчаква вече.А до Берлин от полската граница щял да ползва скейтборд та и там ке почакат бая де.

289

войната

преди 1 година

в Украйна дойде до гуша на всички. Бружения има в цяла европа, медиите не ги съобщават. Истината че данъкоплатците на европа трябва да кихнат на зеленски 20ина милиарда, американските данъкоплатци и те толко. В Ирландия един от правителството стана и заяви че време да спрат да приемат украинци, дори поляците почнаха да реват от тяхю. Другия проблем е че не никой не може да каже кой украинец кой руснак

288

Келешингс

преди 1 година

А Русия каква работа има в Украйна а? Или вас тук ви вълнува само собствения Ви гз и рахатлък а. :) Е карайте я все в този дух и се пляскайте по кълките после защо Европа това и онова и... Тя и Русия на времето имаше оферта БГ да стане тяхна провинция но и те отказаха. Оти тъй а?на смешна та армия и ресурс на Бг Нато не разчита и слава богу та дишайте дълбоко-на фронта няма нужда от... :)) такъв военен колос като Бг че фютин би загубил войната за секунди.Мале Мале.

287

Анонимен

преди 1 година

Руският войник още не е тръгнал, то тръгне ли стига до Берлин.

286

АПОКОЛИПСИС

преди 1 година

Бавно, но сигурно идвате при мен.

285

Европеец

преди 1 година

ЕС и Нато помагат и ще помагат по всякакъв начин на Украйна и така до последна победа. Грешката допусната преди 30 год ще бъде поправена. Това че укр ползва и получава натовско оръжие няма да спре а ще се усили. Нали рус има своята доктрина в която са Иран и тн и също използва вносно оръжие освен нейното-какъв е проблема. Ааа, руското е шрот и за това атома пакчепкаме но и то май ще е същия шрот. Смешници кенефокрадчи. Жалки:)