106

Срам нямате

преди 1 година

Не ви ли е срам да пишете такива ГЛУПОСТИ!!!

105

баба мара

преди 1 година

ами сащ и нато ами порошенко тях защо не ги броите те са главните виновници завсичко което става в украина зеленски е едно мюре нар-ко-ман които трябва дабъде до живот в килия

104

Анонимен

преди 1 година

Тия откачиха. Меркел си каза- че Минск 1,2 е измама.

103

смърт на краварите

преди 1 година

И как ще се създаде този международен трибунал, който да съди Путин, Лукашенко и останалите лидери, съюзници на Русия? Те да се молят Путин да не ги осъди, че нито измислен трибунал, нито съд в Хага ще останат. Ще трябва да целуват портрета на Путин някой ден, защото друг на негово място отдавна щеше да заличи смрадливия-колективен запад от лицето на земята. Никой в света не е по-силен от Русия, и гнусарите-САЩ много добре го знаят! Която гадина вдигне ръка срещу Русия умира веднага на място!

102

Анонимен

преди 1 година

Нобеловата награда за мир се дели между руснаци от една страна и украинци които както виждаме и както винаги са арогантни и агресивни.

101

До 116

преди 1 година

За вас само в картинки иначе няма схващане.

100

Анонимен

преди 1 година

До 113....Я повтори , че се обърках.....

99

Анонимен

преди 1 година

А ще му позволите ли да си носи ядреното куфарче на трибунала, циркаджии?

98

Колчо слепеца

преди 1 година

Саадам Хюсеин и Кадафи също бяха екзекутирани от демократите ,за да може да се вихриамериканканската ислямска държава.КОГОТО БЛАТОТО СЕ УТАИ ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА, КОЙТО Я ДОЧАКА-

97

Путинист

преди 1 година

До. FCKPTNНадявай се, мечтите са безплатни!

96

Shark

преди 1 година

Да, и Зеленски!

95

Анонимен

преди 1 година

Най - добре ще бъде изро.дът, военнопрестъпник и терорист N 1, Путин ,да бъде обесен на Червения площад ,от руснаците !!!!@

94

Кулеба Дагоеба

преди 1 година

Абе смешници,кой ще съдите,този от който идва газта и нефта и дървесината. СМЕШНИЦИ!

93

Анонимен

преди 1 година

Ако американците се върнат на континента си ще настъпи мир по целия свят.

92

Птин днес е роденик

преди 1 година

ЧРД, Птин! Бъди жив и здрав

91

българин

преди 1 година

Да ги обесят и двамата !

90

Анонимен

преди 1 година

165 Барак Обама изтегли американските части от Залива през 2013. Русия сравни със земята селищата на противниците, на Асад и на останалите диктатори.

89

Анонимен

преди 1 година

Ако немогат да бъдат заловени, Путин и Лукашенко ще бъдат осъдени пред трибунал задочно. Ще бъдат обявени извън закона и ще бъдат задържани, където бъдат видени. Те и близките им.

88

Друг Център

преди 1 година

И аз искам дядо Бай Дън, Зеленския клоун, Макарон и баба Меркел да бъдат изпратени в Сибир. За това че започнаха тази война през 2014г когато свалиха с преврат законното правителство в Украйна и организираха погром, извинете Майдан където горяха живи хора само защото говорили на руски ! Немската тетка сама призна ония ден че Минските споразумения били само за да измамят Русия и да има време да подготвят нацистите да окупират Донбас. Осем години избиваха цивилни граждани...Русия много изчака !

87

Агенция ЕЖК :

преди 1 година

"Представителка на една от организациите, получили тази година Нобеловата награда за мир, заяви, че според нея..."Мнението на някаква жена на пазара, била казала,че чула от друга ,че според някои,евентуално, може би, едва ли не, вероятно,е възможно да се предположи...Дънотооооооо!