56

Щилян

преди 1 година

Като стане готова сградата, на БСП не трябва да се дава да припарват до нея. 1 стотинка не са дали, а ще искат да я използват за пропаганда. Въобще трябва да бъде забранено за използване от политически формирования или каквито и да е групи с политически послания на 500 метра радиус от целия обект!

55

Михалев

преди 1 година

Я гледай кое било най-ценното за България ?! Чинията,та чинията ?! И сега какво ?! Ами някои,дето са влюбени в нея,да си я търкат о главите и да ходят там да се молят като в храм :)))

54

ксксккс

преди 1 година

Да да ремонтирайте всичко, сложете и нови двигатели, Може от Путин да поискате.Че като се съберат комунистите и някой да запали двигателите и заедно в орбита на най-далечната звезда. Ама трябва да е червена, че иначе не им подхождана идеологията.Ако може и Путин да вземете, цена няма да имате.

53

Bobi

преди 1 година

Това комунистическо сборище би трябвало да е разрушено на чакъл и използвано за междуселски пътища.

52

Гечева

преди 1 година

И какво от това ?! Накого е нужно това грозилище ?! С какво е полезно за и без друго болното ни общество ?! Като си го искат БСП да си го поддържат,да си го охраняват,да си го съхраняват , но не и да боравят от името на народа , защото никой не е питал народа иска ли тая ЧИНИЯ или не - впрочем това е характерно за БСП и истерия : те всичко сами си решават и ни го натрапват !!!

51

Анонимен

преди 1 година

Това е пропаганден монумент, издигнат за да възхвалява една античовешка деградантска идеология! Довода, че това е исторически паметник е меко казано слабоумен, ето защо и той трябва да се разруши или да се преустрой в истински български паметник. Ние трябва да знаем историята си, за да не допускаме същите грешки, в случая никога повече комунизъм, а всеки дръзнал да го възхвалява и възстановява да се наказва тежко.

50

MIKE

преди 1 година

Докато има хора с ниски доходи комунистите ще им продават мечти, докато захапят кокъла. След това -концентрационни лагери, изолация. А Човешките права, катерещите стълбите към тази развалина, ще видят през" нагънат макарон".

49

Щерю

преди 1 година

- Отврат! Грозно, отвътре и отвън - като юдо-комунизма...

48

фен(бивш)

преди 1 година

ДВЕ,ТРИ,ШАШКИ ДИНАМИТ.Друго не му требе.Не знам,поради каква причина,се зове паметник.А за разстреляните,избити,в ЛАГЕРИТЕ-НИЩО.

47

Анонимен

преди 1 година

Дори и този паметник да го разрушат като мавзолея,историята ни пак ще е същата.Спомените за мизерията в която живяхме,как сме работели за такива паметници и партийни домове във всеки окръжен град,където се излежаваха партийните търтеи,спомените за това,че във всяко предприятие имаше партиен секретар,че дори внуците на АБПФК учеха с предимство-без приемни изпити.А самите АБПФК живееха царски и вземаха пенсии по големи от средната заплата на работещите хора.

46

до 50

преди 1 година

След като Чърчил и Рузвелт ни продадоха на СССР това ни сполетя-комунизъм!А където има комунизъм има и мизерия.Комунизъм без мизерия няма.

45

българин

преди 1 година

Замислете се,че например Освиенцим не е заличен напълно.В такива места трябва да се разказва за това как сме живяли тогава-за опашките за телевизори и перални,за това как нямахме автомобили,за режимът на тока,за празните магазини.Затова как не можеш да отидеш в чужбина,затова как гледахме списания като Некерман,например.Всичко това не бива да го забравяме.Единственото добро тогава,е че сме били млади -нищо друго!

44

Анонимен

преди 1 година

Всички комунистически монументи трябва да бъдат заличени! Трябва да заличим този срам, не можем да търпим паметници възхваляващи глупостта, посредствеността и предателството.

43

Роза

преди 1 година

Съгласна съм,че паметниците са свидетели на историята и не трябва да се рушат,но ремонтът на такъв огромен паметник като "Бузлуджа" гълта много пари,а има хора,които гладуват и мизерстват.Но ние сме абсурдна държава и затова вече на нищо не се учудвам!

42

Анонимен

преди 1 година

Да се съберат всички комунисти там и да ги погребем веднъж завинаги. Да се мумифицират там като фараоните.

41

Анонимен

преди 1 година

Колко рубли вход ще искат?

40

ПроСоТо

преди 1 година

леле,опят затрит!?..Добре,ще пробвам за трети,последен път:-Ората си пазат съборетини от преди сто/хилядо летия..Като Колизеума,примерно,където ХОРА са били хвърляни срещу ЛЪВОВЕ ...Аз не съм фен на Бузлуджанската далавера на "дядо Благоев",но..все пак тоя паметник е част от нашата история..Доколкото знам,и поляците си пазят "концлагерите"..Като СВИДЕТЕЛИ на Историята....Ако пак ме затрият ,това ще означава ,че нещо...нещо "Гнило има в Дания"..

39

Анонимен

преди 1 година

аамерика за България

38

Анонимен

преди 1 година

американската фондация "Getty"

37

До 20

преди 1 година

Зависи за какви паметници ! И да - паметник на 50 годишното комунистическо управление заради което още сме на опашката на Европа, който е не възможен за поддръжка заради грандоманските си мащаби и отдалечеността си от населени места , това е само една дупка за пари ,а ние не сме някоя петродържава за да си позволим да го поддържаме заради някаква ексцентричности уж туристически интерес