102

Анал@лизатор

преди 1 година

Много съм учуден,че тук има хора,които разбират от тактика на футбола.За всеки грамотен е ясно,че Бразилия трябваше да се върне в защита и да накъсва играта и да играят на контра атака.Аз така си мислех,че ще стане след гола на Неймар.Не е ясно защо тръгнаха да се надиграват и си получиха заслуженото за арогантността си.

101

123

преди 1 година

Корейците, японците, хърватия са отбори.Испанци бразилци, са банда егоцентрични мултимилионери със перхидрол и скубани вежди.А пък французите са 50 нюанса кафяво.

100

IQ 3.14

преди 1 година

сандеца трезвен му е трудно да пише за отбори с преобладаващ червен цвят. от статията излиза, че бразилците са играли срещу вратар. читалищна работа сандец, глей само да не засереш пак коментарите

99

Ром"с

преди 1 година

Бразиия сама се изхвърли от световното ,но с помощата и на некомптентият(нещо като Пенев) си тренер.Трябваше да извади Каземиро(той ходеше и гледаше мача отблизо) и Неймар(той спря да тича след като вкара гола) и Алвес да пусне (Той е слаб,но щеше да изкара 10-15 минути на ритане и накъсване на мача)..сами са си виновни и самоуверността им изигра лоша шега.

98

Барба Ганьо

преди 1 година

И те такаааа :) Майму*нджелъци , майму*нджелъшки вид , майму*нджелъшко отношение и поведение се наказват !!! Ай у лево ..

97

Анонимен

преди 1 година

Боядисани косички, татуирани ръчички, госпожички някакви на теревата полегнали, 10 минутни продължения. Аз затуй футбол вече на гледам, само в нета след мачовете преглеждам головете.

96

Анонимен

преди 1 година

Хърватите ги наградават илюминатите че си продадоха страната на еврозоната , както бг-тата 94-та, ся 26-та като е у сащ ще ни пуснат до групите да стигнем ако пратим един бг батальон срещу руснаците, футбола е театър за простолюдието с цел индоктринация, който се издържа от трафик на хора, хазарт и не само ,на практика

95

АНГЕЛ

преди 1 година

В редовното време завършиха 0 на 0 .Несте гледали мача а пишете за него !

94

Анонимен

преди 1 година

Хърватия ще изрита Нидерландия и ще си отмъсти за нас че не ни взеха в Шенген

93

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Надявам се голямата четворка да са само държави от нашия Европейски Съюз. И който и да бие,няма значение,все са от нашия Съюз. Малко само се страхувам за Нидерландия,дали ще се справи.

92

Анонимен

преди 1 година

Та какво викахте за Холандия?!

91

Анонимен

преди 1 година

До запознат Да нищо ново и са най-силните отбори.

90

Анонимен

преди 1 година

Финала е Франция - Хрвация.

89

Бай Г.

преди 1 година

Голът на хърватите си беше направо късмет. На дузпите пак си е чист късмет.

88

Анонимен

преди 1 година

Бразилските звезди станаха за смях от малка Хърватия която половината са от Динамо Загреп.

87

Анонимен

преди 1 година

до 118 17 ноември 1993-та ДА, но най-голямото обезумяване беше на 10 юли 1994-та. Борис Касабов: "Топка за Лечков и ГООООЛЛЛЛЛ ГООООЛ"

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Ние къде бъркаме?" ..... Според мен, основните причини са две - първо, сме научени от малки да поставяме на първо място личния си интерес. Това само по себе си може и да не е грешно, но повечето го възприемат прекалено буквално. И второ - отново от малки сме свикнали да планираме действията си и да не се хабим напразно. Това също може би не е грешно, но при нас, не знам защо, обикновено завършва с обикновен мързел.

85

Анонимен

преди 1 година

Фред от бразилския отбор си беше пожелал, Бразилия да победи Аржентина и да гледа как Меси плаче.Обаче стана така, че неговите съотборници плакаха, без шанс за среща с Меси.

84

Анонимен

преди 1 година

Бразилия е най-футболната страна, но тази вечер играчите им се държаха надменно и самонадеяно.Голямата им грешка беше,че така и не намериха начин да спрат най-възрастния,но и най-добрия на терена - Модрич! Честита победа на Хърватия? Гледах след мача как народа им пощуря по улици и кръчми!Такава радост! Спомних си че и аз така обезумях на 17.11.1993,когато бихме Франция насред Париж..

83

Анонимен

преди 1 година

Бог Лионел цяло полувреме се разхожда и накрая избухва с гениална асистенция! Май хърватите направиха голяма услуга на Лионел, че няма да играе срещу Неймар и компания на полуфинала. Но има още време. Да видим!