21

Анонимен

преди 1 година

Всички страни от близкия изток, които имат някакво значение като производители на петрол са на страната на Русия -- това ясно ли е на българското население ? Аз гледах списъка на страните и как са гласували в оон на проекторезолюцията на запада за обявяване на Русия за терористична държава -- всички значими държави са или против или въздържали се. Подкрепата за Русия срещу запада приближава отдолу 50 % от общо 193 държави членки на оон, колонии като българия, македония, албания гласуват за сащ.

20

Анонимен

преди 1 година

След като ес въведе горна граница на цената на руския петрол от 60 долара, в Москва съобщиха, че ще въведат долна граница на цената за всички страни включили се в американските санкции срещу Русия -- до края на тази година ще бъде официално въведена. А отговорът на ОПЕК на тази мярка е че няма да променя дневните количества на производство, както искат сащ и техните лаещи кученца. Сами си правете сметка по-нататък за резултата от европейските претенции.

19

Анонимен

преди 1 година

Не само за Саудитска Арабия -- какво става по целия свят има конспирация от всички купени медии да не се съобщава на неползващите чужди езици българи и да бъдат държани в неведение и подчинение на чуждите агенти с партии.

18

Анонимен

преди 1 година

арабската лига е на среща със СИ в саудтска арабия-у нас се мълчи а долара къде ще отиде- да не говорим за еврото

17

Анонимен

преди 1 година

Радев върви по пътя на плевнелиев, нали ? Личи ли си вече ?

16

Анонимен

преди 1 година

Простите са завладели Булгаргаз.

15

Анонимен

преди 1 година

аз съм продавача искам си на моята страна валутата никои не може да ми забрани не да ме съдите какво искате това правете за бг газ нема даите още повече оръжие на укропите аз пък щеи ви дам газ на куково лято

14

Анонимен

преди 1 година

Европейците ще трябва да се научат да спазват правилата и законите, които въвежда Русия, ако искат да купуват и продават на руските пазари, а ако не им изнасят -- никой не ги задължава да търгуват с нея, да вървят нататък. А пък ако я предизвикват -- чака ги каквото става сега в украйна.

13

Анонимен

преди 1 година

До ВСИЧКИ ПЪТИЩА ... -- Турция ще трябва да освободи европейската част от територията си -- по кой начин искате да стане -- по лесния или по трудния ?

12

Анонимен

преди 1 година

В тази компания кой работи ? Това не са бизнесмени, които се ръководят от някакви икономически закони и правила. Това са фигуранти на чуждите агенти с партии, които са се настанили в парламента като болшинство и работят против интересите на България. Трябва да се водят дела срещу тях като вредители и диверсанти на сащ. Мястото им е в затвора, а не да наемат адвокати и да симулират някаква псевдодейност за пред кого ? Кого ще заблудят ?

11

Анонимен

преди 1 година

Дego тъй gyмaшe, roлeм ro вagят aмa мek...

10

БДЖ

преди 1 година

Първо спряхте Южен поток, после се биехте в гърдите, че сте готови да се откажете от руската "недемократична газ", след това отказахте да я плащате в рубли, въпреки, че в договора с Газпром се съдържаше такава клауза, когато ни спряха газта, убеждавахате населението на Бг, че намерихте алтернатива/замяна на руската газ, сега ревете "няма газ", дайте да съдим "Газпром". Е, тогава шъ я плащаме в 10-рен размер.

9

Ром"с

преди 1 година

Какво им пречи на нашите да плащат с рубЛи? Какъв е проблема ? Политически ?

8

джон

преди 1 година

явно на крадците им намаляха паричките,свиквайте,от вашето дело руснаците ще си го преместят от единия крачол в другия

7

Хахаха, Бузева

преди 1 година

и партньори... Звучи като виц на Слави :)

6

Аз

преди 1 година

Новите ни господари няма да спрат докато не изцедят последната капка кръв от нас. Една шепа кресливи умнокрасиви платени предатели решават съдбата на всички българи. На следващите избори идете да гласувате! Не оставяйте тези предатели да продължават да рушат България!

5

Анонимен

преди 1 година

Итивам да гледам как Меси ще раззчекне наркоманска Нидерландия.

4

Анонимен

преди 1 година

До Стоян Добре си стоплил искат тяхната вина да я прехвърлят на Газпром.

3

Анонимен

преди 1 година

И аз търся вариант да се скарам на YouTube, че ме цензурира. :-(

2

Стоян

преди 1 година

Не ме интересува кого ще съдят.Намалете цената за индустрията и за обикновените хора!