26

Българска чебурашка

преди 1 година

Най-накрая руската армия е успяла да получи амуниции от Иран и Северна Корея. Добре, че са приятелите, че вече да воювахме с прашки. *** то за какво по първо пари, за дворец ли, за яхти или за амуниции. Трябва да се приоритизира. Пък на приятели ще им даде 200-300 хил. км2 в Сибир, след като завземем 50 хил. км2 в Украйна.

25

Анонимен

преди 1 година

Казано по друг начин, украинските о пки ядат бой на поразия.

24

toti

преди 1 година

ТЕ за друго и не стават,но поне си намират поводи да се скрият от народа и те тъка да разберат,защо мизерства и кои им е виновен......а бая пара ще падне от реклами и телевизионо време,но на кой му дреме ???

23

русКаците

преди 1 година

Стига вече правописни грешки в заглавието!

22

дедовия

преди 1 година

Веднъж набиха "професионалната" армия. Сега ще набият мобилизираните. А после - пътят към Москва е отворен...

21

Анонимен

преди 1 година

Яко настъпват руснаците. До 2 мах 3 дена и са в Киев. Те за това Песков а вече и джуджака почнаха да мрънкят за преговори.

20

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се раздвижиха и хвърила в позор наглобританското разузнаване, което само преди дни твърдеше, че операциите през зимата ще намалеят и бойците ще си седят в палатките, прегърнали кюмбетата.

19

Анонимен

преди 1 година

Е да се,ама артилерията първо разчиства пътя и след това е пехотата,а Русия включи и авиация.Това да не първата световна война бе,да се изказвате неподготвени.

18

Дедо Чочко

преди 1 година

СЛАВА Русия да измете всичко що е НАТО и друга пасмина СЛАВА РУСИЯ.

17

Плахо заглавие

преди 1 година

Авторката страхливо описва руското настъпление като "раздвижване". Нещо като: Тази наша загуба всъщност е победа ?!

16

Слепок

преди 1 година

Щом са се раздвижили значи пак ще си правят украинско барбекю. Не че са спирали де, А военната "помощ" която ще им пратим само ще увеличи материала за барбекютата...

15

Анонимен

преди 1 година

Половината ще ги убият украинците, половината ще дезертират обратно и ще ги застрелят чеченците на Кадиров от заградителните отряди.

14

Анонимен

преди 1 година

Украинците са на амфетамини, руснаците са на водка.

13

Анонимен

преди 1 година

200 грама водка правят от руснаците герои посмъртно.

12

дяконЪ

преди 1 година

...отново на почистване...249:0.5 (без два пръста и с вече опериран далак, но пак на фронта и с вярната Драгуновка)Каквото и да пишат война е и всеки е избрал страна.Полска майка сигурно плаче от вчерашният лов, а за днес ще видим....

11

Анонимен

преди 1 година

Нашите снаряди и мини ще ги дераздвижат.

10

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече победи руската терористична федерация духовно. Въпрос на време е да победи и военно. Успех им пожелавам и по-бързо и стойностно разгромяване на тази дивашка империя, която е завладяла толкова много народи и техните земи, и те ще се освободят един ден. Важно е руската федерация да катастрофира, за да може да падне и близо вековния режим, който се е настанил в България и все още набира сили да върне Борисов на бял кон, както вече си върнаха хартиената бюлетина от хартиената коалиция.

9

Анонимен

преди 1 година

в това направление авдеевка бахмут рус армия смачка укропите а те ими се хвалят че ги отблъскват рус армия подли лъжци лъжлива информация от страна на бг медии

8

Бум.

преди 1 година

Оказа се че ЧВК "Вагнер"вече не взимат пленици след случаят с убитите пленени Руски военопленици от фашистите.И укрите са в шок и ужас.

7

Ужас

преди 1 година

Този сайт с всеки ден става все по зле и по зле сутринта в заглавие бяха написали България с грешки сега Руснаците пак с грешки,много са зле ,много.