70

НИК

преди 1 година

Ми ш каааа

69

дддььццц

преди 1 година

В момента започва мача Нидерландия-Аржентина. Заради ветото им вчера скандинавците трябва да отпаднат и да гледат полуфинала вкъщи. Това заслужават. Залагам на победа на Аржентина.

68

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен /74/...Верно но през 2007 Тиквата и неговите "Четиристотин разбойника" НЕ бяха още на власт !..Дойде 2009-та и виж какво се получи !

67

Анонимен

преди 1 година

И тръгна бай Г а н ьо към Шенген понесъл чанта със сланина салам, ракия, лук зелен и пушката на баба Нина. И пак не влязохме в Шенген но в ЛИДЛ пуснаха банани...

66

Гугутко ДоневЪ :

преди 1 година

Ще мълчим като п0тки! В същото време Румъния яростно критикува Австрия и бойкотира фирми,банки и компании,привика посланика им и обяви, че действията на Австрия за акт на "неприятелска държава" и осъди остро поведението им.Не сме народ,а мрша! {}

65

Анонимен

преди 1 година

67 Румъния прояви желание в един момент, да бъде отделена от България, да влезе в Шенген, без нас. Забравяйки, че през 2007 България бе много по-готова от нея за членство в ЕС. Всички забележки, които ни задържаха тогава, бяха към Румъния, не към България. Но ние никога не изказахме желание да ни отделят от нея. Затова сега си траем. Първо нашите интереси. Научихме си урока тези дни. Кой разбрал, разбрал...

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 _ дори да ги санкционират какво от това? Колкото и да е глобата тя ще е пренебрежимо малка на фона на загубите на другите държави. Не визира само България и Румъния Гърция също губят изключително много - на фона да се разтоварва всичко в холандия и те да губят, че нямат директен достъп фо Европа без граници.

63

Патока

преди 1 година

До АнонименНямаше право да продължи договора на Газпром за Росенец.Това е точно дългосрочен договор.Дали щеше да си го позволи,ако в Парламента имаше различни партии,които не комуникират с Москва?

62

навахо-македоноид

преди 1 година

Тоя смърф нали се заканваше да имало последствия... Абсолютен ***, също като шефа си. В България се правят на мъже, а в чужбина са с наколенки и лигавник...

61

Анонимен

преди 1 година

По-добре да не говорим срещу тези които ни блокират, тишината е по-лоша. Така няма да знаят какво ги чака. Не трябва да се занимаваме с такива сателитни държави използвачи. Били сме корумпирани а те не, за това те искат да правят бизнес с корумпирани. Решението си е чисто политическо и блокирането и на румънците го потвърждава.

60

Анонимен

преди 1 година

Скатавке сдържана. Поне няма ли да подкепите Румъния в протеста им пред Виена. Изтеглят посланици. Вие какво правите?

59

Анонимен

преди 1 година

64 Австрия има бизнес в България. При общи гласувания в ЕП българските депутати могат да покажат резерви към австрийски евентуални предложения...Но, това е друга тема. Истината е, че Австрия се отдалечава от ЕС, както Унгария. И това е заключение на западните наблюдатели. Има предложение Орбан да бъде санкциониран от ЕК. Вероятно Австрия ще е следващата.

58

Анонимен

преди 1 година

Има една американска/*** поговорка. "Стъпвай тихо, но си носи тоягата на рамо". Редовно правителство трябва да се заеме с този важен за държавата въпрос. Излизане от хаоса на Киро просто и компания и реванш пред европейските институции, относно ветото на Австрия и Нидерландия. Всеки да си го получи.

57

ПроСоТо

преди 1 година

До Анонимен...нема ли барем един път да минете без тоя Путин?!?!?..И друго,симпатяго:..-Това НЕ е "лицемерен акт" на Австрия !..Тя просто изказа на глас настроенията на останалите !..Та какви "негативи" ще понесе?..И от кого?..-От нас ли?!

56

Анонимен

преди 1 година

63 Донев е служебен премиер, той няма правомощията да взема важни решения. Правителството на недоразумението Кирил Петков направи България безгръбначна. Следващото редовно правителство ще трябва да поправи този имидж. Няма да е лесно.

55

Анонимен

преди 1 година

България трябва да промени политиката си към Австрия. На всекиму заслуженото. Дори не е нужно, да обявява това гръмко, като Румъния.

54

навахо-македоноид

преди 1 година

От гълъби ястреби не се получават!

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59... хубаво си обяснил обстановката, ама тук по-важното е защо не вдигсме гюрултия като Румънците и седим и мълчим... някой ще ти казва, че сестра ти е лека жена и ти ще мълчиш (дори да имаш брат)?

52

Анонимен

преди 1 година

Заради неспособността да се справи с мигрантите и предстоящите избори в Австрия, правителството на Нехемер удари по единството на ЕС и направи коледен подарък на Путин. Вероятно в заговор с Вучич и Орбан. Австрия тепърва ще събира негативи от този лицемерие акт.

51

Анонимен

преди 1 година

Киро просто направи от България безгръбначни и колебаеща се, а такива всеки ги шутира.