7

До 7

преди 1 година

Винаги ни е било чудно какво толкова намират в Даяна. Интелект - доста под посредствения - то и затова не можаха да си паснат с Чарлз. Тяло - като дъска, и то доста дълга. Лице - има някакво конско излъчване. И голяма класа да се изтъпаниш по телевизията и да си развяваш чаршафите, както и е много класно да имаш за любовници женени мъже, докато ревеш пред света, че твоят обичал друга. Не може да се отрече обаче, че беше с добро сърце.

6

Анонимен

преди 1 година

Генетично и е заложено да я влече да се кичи с много скъпи и лъскави бижута - вижте клиповете на Джей Зи, Миси Елиът, Ники Минаж и др от нейната ''боя''... Иначе, колкото и средства и усилия да полага, НИКОГА няма да достигне и 1/3 от класата на Даяна, нито тя, нито безличната скумрия Кейт... Неповторимата харизма и аристократична осанка на Даяна бяха по рождение и в резултат на благородническо потекло и възпитание, това не може да се купи (или открадне - в случая на Меган)!

5

Анонимен

преди 1 година

Мегито остарява и погрознява. Обикновено така се случва, когато лъжите и интригите са обсебили живота ти. В контраст, кейт разцъфтява и хубавее.

4

Анонимен

преди 1 година

Абе какво херцогиня е тая, енергиен вампир! Спрете да ги давате тия антихора!

3

Анонимен

преди 1 година

Обаче роклята е на баба и.

2

Чичо Митко

преди 1 година

Цял живот си мечтая за такава раса жена..с едната ръка държа снимката и , а с другата ръка я "обичам"..и проблеми с ръката..

1

стига с тоя меле3

преди 1 година

Има несравнимо по-важни теми, не ви ли омръзна?