42

Анонимен

преди 1 година

Гърция, България и Румъния ще ги преследват докрай с вето. Съжаляваме.

41

Бг

преди 1 година

Ти си шпионин на Путин, какво ми се правиш, всичко е заговор, Копейки ти е изпратил рубли на копейки в злато. Бухаахаха що мълчите бе Иуди русофобски

40

Зрител

преди 1 година

За Австрия и Холандия е ясно, но какво направиха другите държави от ес ? Защо не повлияха на тия две може би глупави държави в този момент. Явно и Недерландия и Австрия си мислят, че са много далеч от Русия !

39

Анонимен

преди 1 година

За гольо и с Шенген и без Шенген си е все същото. Но виж за управляващите мутро-мафиоти това не е така. Без Шенген няма да има пачки и кюлчета за усвояване.

38

абе и нидер,,, ще се

преди 1 година

......Що не махнат Гърция и Италия от ЕС -- от там колко народ през Сърбия премина при тях ,ама не балканския маршрут ! смо ,че Румъния сега ще им разкаже играта защото там има големи инвестиции и печа,лби от Австрия --тоя път лошо се удариха ! Във Б-я също има какво да се бойкотира ,трябва само малко по- точна информация и да се надъхаме !

37

абе и нидер,,, ще се

преди 1 година

....сетят ! Найстина трябва да ги заболи малко защото във случая е ясно че става въпрос, че имаме големи малцинства и корупция, само че не спират корумпираните ,а обикновените хора ! Пречат на бизнеса ,а не наказват корумпираните ,малцинствата така или иначе вече са при тях .щяли и др да идат ,ами ще идат вие ни пречите до известна степен да вдигнем стандарта като ни ограничавате и затруднявате !

36

Kuncho

преди 1 година

Цирка започна до следващото гласуване! Лицемерни душици се оказаха Холандците и Австрииците!Явно руските пари добре ги корумпираха!

35

Анонимен

преди 1 година

ще бойкотираме всичко холандско и австрийско - двете им вериги за продажба на петролни продукти няма да е зле да помислят да напуснат България, иначе ще фалират, ако сме единна нация.

34

aa1820

преди 1 година

Австрийско лицемерие в действие. Тоя дъртак се едно не е президент на държавата, която ни отряза

33

aa1820

преди 1 година

Съжалявал бил...един вид "кой ми такова в гащите"....Шенген трябвало да се реформира преди да се разшири, ама преди да се разшири ше приемеме Хърватска (да не чакат австрийците като ходят на море)...а за Бг и Румъния след като се реформира Шенген.А как бежанците минават през Унгария, Словения и Италия не е интересно....

32

Ван Дер Белен?!?

преди 1 година

Типично австрийско име... Мхм!

31

Анонимен

преди 1 година

Горкия, реве от мъка

30

Анонимен123

преди 1 година

Аз не съжалявам. Ела да ви почерпя с ракия, и ядене... Много съм ви благодарен за Шенген.

29

?!?!?!

преди 1 година

Пускайте всичките бежанци от Изток да преминават свободно през БГ, та да видим тая тяхна здрава Шенгенска граница дали ще издържи !!!

28

Anonimen

преди 1 година

Дърт лицемер!

27

ТАБЕЛА-КЪМ ВИЕНА

преди 1 година

Всичко бе ясно след като Белград,Будапеща и Виена сключиха споразумението срещу нас и Букурещ!Маджарите изградиха много стабилна ограда,австрийската не я бива!НАШЕТО РЕШЕНИЕ-ПУСКАМЕ ГИ АМУДЖИТЕ ОТ ВР.ТУМБА ДО ДУНАВ ДА СИ ВЛИЗАТ В СЪРБИЯ И ДА ХОДАТ ДЕ ИМ ДИДЯТ ДЗЪРКЕЛИТЕ!А РЮТЕ АКО ИСКА МОЖЕ ДА МОБИЛИЗИРА СИТЕ АМСЕРДАМСКИ КИТКИ ДА ПОСРЕЩАТ НОВИТЕСИПРАВОВЕРНИ БРАТЯ!ОХ БАНЯ ОХ КЕФ,НИДОДРАНИТЕЦВИЛЯТ!

26

Спеца

преди 1 година

Късно е чадо !

25

Гражданин

преди 1 година

Аз повече не ползвам услугите на Райфайзен и Уника. Трябва и наште политици да бойкотират всичко Холандско и Австрийско в знак на протест.

24

Либерастия

преди 1 година

На мен ми дреме за Шенген, колкото да не ми разбиват почивката в чакане по границата с Гърция. Дали ще стане и след 10 години не е ясно. Така им изнася - да диктуват правилата и налагат забрани за "неевропейци". Двоен аршин е този ЕС. Великобритания не случайно се изнесе оттам.

23

Анонимен

преди 1 година

Холандия ни спира, за да защити пристанищата си от конкуренцията на гръцките пристанища в Пирея, Александрополис.