64

Анонимен

преди 1 година

яко лъжат. Шепа хора го харесват :D

63

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Това показвай,че в Блатная живеят войнолюбци и античовеци. Затова ще бъдат изолирани завинаги от Цивилизацията.99

62

Анонимен

преди 1 година

да наемат от нашите социолози да му се вдигне малко

61

Анонимен

преди 1 година

На Ким Чен Ун му е 100% рейтинга пък.

60

Реалист- песимист

преди 1 година

Всеки народ си заслужава управниците.

59

HIMARS

преди 1 година

Догодина като загуби Крим рейтингът му ще се покачи на 90%.

58

Бай Чеп

преди 1 година

Ам чи нъл щяха да *** напраят да УМИРГА бе? Ами на ПараПетков колко е? Или на Асенчо, Лойко, НиноОвца, Мравоядчо, АмГълчо и всички наши "известни" герои - по-малко от 40% общо. Справка-избирателната активност на последните ни избори.

57

Да допълня...

преди 1 година

Руснаците са тотално сбъркани. Няма управия за тази нация.Путин изби 100 000 руснаци , те казват искаме още.

56

Тошо

преди 1 година

Да не би да има техническа грешка и да е 7,8% !?

55

Striker

преди 1 година

Само 78%? Не го вярвам. Най-малко 108%. трябва да е одобрението за кремлинския т р а в е р с!

54

Ал.

преди 1 година

Смятай колко са спрели ***...

53

лицемери

преди 1 година

Българските русофили и един ден не могат да изкарат в путинска русия, но продължават да поддържат тоя мошеник и да си мечтаят за СССР. Като не ви харесва Европа, куфарите и в русия, какво чакате на никой няма да липсвате? Иначе на чужд гръб и сто тояги са малко, ама като опре до вас "не знам аз съм за гъби".

52

Анонимен

преди 1 година

до Русия: Изперкал си от злоба и консумиране на MSM. Колко души познаваш, които искат Бг да е част от Русия? Това, че някой симпатизира на Русия (особено пък в една абсолютно справедлива война) поради една или друга причина, не значи, че не вижда недостатъците й или че някой иска да е част от Русия (или от която и да е друга държава). Светът не е черно-бял, колкото и да не ти се вярва.

51

Анонимен

преди 1 година

Значи си заслужават съдбата руснаците. Човек довел до гибелта на стотици хиляди животи, разбити милиони семейства и домове, да ти е любимец и да викаш прав е? Това означава, че нямаш никакво ниво на емпатия с хората които пряко страдат от действията му, докато не ти дойде повиквателна за мобилизация или на твой близък и не се запиташ за какво сега ще се умира?

50

Анонимен

преди 1 година

Аз затова на руснаците и русофилите до живот няма да простя. Руснаци нямат място на почивка в ЕС. Да ходят в Китай ако искат.

49

Костя копейкин

преди 1 година

Феновете на Путин са по зле и от кришнарите. Вече 22 години повтарят едно и също Харе путин, Харе Рама!

48

Анонимен

преди 1 година

до германец: Продължавай да се информираш от ARD, ZDF, FAZ, Spiegel и т.н. и ще продължаваш да задаваш глупави въпроси.

47

Анонимен

преди 1 година

А колко е рейтингът на Байдън? Надявате се руснаците да се разбунтуват и да свалят Путин. Да, но ако не бяхте им спретнали лихие 90 с размалата на СССР. Те още помнят унижението и мизерията- Путин ги измъкна от калта. Никой няма да посегне на Путин, защото той както си изглежда невзрачен направи страшно много за Русия.

46

Анонимен

преди 1 година

Ако Запада не се страхуваше от Путин нямаше да измисля такива истории за него.Виж за Ким Севернокорейски няма такава истерия защото не е толкова опасен.Но от всички противници на Запада Фидел Кастро беше най сериозният защото притежаваше харизма и беше смелчага.Затова Фидел се превърна в легенда.

45

Анонимен

преди 1 година

*** нали путин умира ... я има я нема 3 години живот. Айде споко, диагнозата е сложена вече ... Отдъхнете и пишете за Байден или Меркел или нещо друго... Както сте тръгнали с тоя стрес, току виж сте дали фира преди путин.... За русофобите става въпрос и за така наречената редакция на "днес".