12

Анонимен

преди 1 година

Снимката е стара.

11

Анонимен

преди 1 година

Дай тая среща да е след финала по футбол

10

ишкембе чООООрба

преди 1 година

От турция може да излезе само едно голямо л***йно, нищо друго.

9

???

преди 1 година

До Георги: само потвърждаваш че цялата врътка е американска - да бутне ЕС и да и ограби производствата, да отвлече вниманието на Русия и колкото се може да се наскубе със ресурси, та колкото се може да вреди на Китай. ЯСНО! И ти ги почитсаш тия световни престъпници?

8

Анонимен

преди 1 година

Герги, тия "изкупувания" ги дрънкаш от десет години, а става точно обратното. Русия изкупи макдоналдсите и заводите.Нищо не се е върнало в сащ, нали пробваха и с белите якички от хонконг ама хората им казаха че знаят и китайски. Освен това сащ свършиха петрола и се наложи да купуват от Мадуро.Още преди десет години почна с "Русия е изолирана". И в нито един миг не е била и сега не е. Сънищата ти си остават само медийни бръщолевения.

7

Игра на прецакване

преди 1 година

Руснаците изначално се канеха за триседмична победоносна война, обаче Американците за 8 години бяха подготвили тежка партизанска- терористична война за Русия. Русняците се усетиха прецакани изтеглиха се и изненадаха като вкараха американците в конвенционална и ресурсоемка война. Ендшпила предстои!

6

Някой

преди 1 година

И САЩ не са това което бяха. Каква Турция какви пет лева. Тоя петел трябва да се оперши те султанати ще му правят.

5

Американофилите,

преди 1 година

кой иска преговорите? нали сте информирани? Тука пише "съобщи ТАСС" - значи американците се молят. Обикновено така го заволират в пресата.

4

мисулманин

преди 1 година

Epдyraньо е благословен с xe мepoид oбраза на муaмeт. То с охoта гo покaзвала нa миcyлманските миpяни, за да мoгат тe дa сe любувaт нa святoто чудo, гaлейки гo и цeлувайки гo. Хe мepoида бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в чeст нa aлaxa бога наш!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Конят много се надява да се докопат до преговори ама не е познал. Затова така се хили. Първо напускат Украйна и после преговори.

2

Да

преди 1 година

Добра новина.

1

Анонимен

преди 1 година

Точно така в Турция, която е по-голям геополитически играч от смешнияхартиен Тигър ЕС.