12

Пепо

преди 1 година

Хари и Меган не са обикновени онанисти, те са аристократични онанисти.

11

ПроСоТо

преди 1 година

лично на мен принцот Хараламби ми е симпатичен...Види ми са мъжко момче..Но,както се изрази Евелин:-"Когато алчна жена се впие в слаб мъж,нищо не може да се направи"..

10

ПроСоТо

преди 1 година

мда,малко объркващо звучи декларацията им,че искали само взаимна любов без медийно "бръчкане",а в действителност не престават да се бръчкат в медиите..И прават филми,пишат "мемоари", дефилират "под път и над път"...?!?!...Е,какво е това?

9

Анонимен

преди 1 година

К'ъв е тоз пасквил - сякаш е писан от Меганката. Тези двамата заявиха, че не искат медиите да им се ровят в живота, а правят всичко възможно да са в медиите - даже създават медийно "съдържание" в подкасти и документални фирми. Срещу милиони долари, разбира се.Според пасквила излиза,че Уилям и Катрин са дълбоко нещастни,а 11 години са женени и представляват заедно британската корона и хич не изглежда да им е зле.За мрънкесата с пълна сила важи поговорка какво ли разбира сви_ня от кладенчова вода.

8

Анонимен

преди 1 година

Хари няма да издържи още дълго. Той е роден и отраснал в коренно различна обстановка, дори живот на обикновен англичанин би бил несвойствен за него, а камо ли да се прави на американец.

7

Анонимен

преди 1 година

майната им - нула значение за българия- нещо за срещата Си Дзин Пин с арабската лига - къде отива петродолара - и ние след него- мълчите като бити гъ-зове

6

Анонимен

преди 1 година

Провалена "актриса" с провалено принцче. И двамата са либерастични фъшшкии

5

Анонимен

преди 1 година

Каквито и филми и реклами да си правят, ще бъдат непочтени хора, с лоша репутация. Да използваш името на короната и титлите, за да правиш пари и да плюеш срещу кралското семейство, това е недопустимо и крайно отвратително.

4

Рв

преди 1 година

Ба, ся и тия ли да ги мисля?

3

Анонимен

преди 1 година

Тия двавата що си мислят, че светът се интересува от тях! Да направиш документален филм за самия себе си, че да се направиш важен, е просто смешно! Тая беше явна шан-та-ш от самого тачало! Нагла финтифлюшка и флюрца

2

Мухаха

преди 1 година

Преди да отиде в Лондон и да се запознае с хари, Меган е казала на ВСИЧКИ свои приятелки че отива там за да си намери МЪЖ.... Това е документирано и потвърдено ... безспорен факт, който дори и един "документален" филм не може да отрече ... а само да потули и да избегне да споменава. Тая актриса, артистично върти чехльото хари на малкото си пръстче . Жалко за момчето...п.с .Някой виждал ли е предишната приятелка на Хари? Само някой без грам мозък ще замени онази красавица с тоя кафев дзвер....

1

aZ-ът

преди 1 година

Ау, колко либераст-патетично. Срещу какво се опълчили? Това, което те мразят и плюят - Короната - е единственото, заради което са интересни и имат доходи. Какво обаче могат освен да плюят? Тя е тртотазредна детска артистка - озвучителна на анимационни филми. Той - пилот на хеликоптер. Колко ще печелят от това? *** сега всеки трябва да се пиши жерта. В либерастките свят от толкова много жертви - не останаха насилници.