13

Пенчо

преди 1 година

Заслужена и убедителна победа за Камелия!!! Най добрата!! Така наречените стари герои се добутаха до финала.. Но дотук!! Все пак трябва да има и пълнеж-това са Веселки, Валки, ревящия Яни.. Агресивния и груб хлебар от 7-я сезон сега го играе целомъдрен.

12

Анонимен

преди 1 година

Олеле и Цвили щяла да "пее" - Не можеш Бе -Мъчиш ни с твоето Фалшиво баюкане,руски украшения на бг песни, фалцети ,неправилна дикция - Давам ти 50лв да Не пееш Никога ! чак тел дала за участия Ей Нахално ,че и грозно

11

Анонимен

преди 1 година

до 10 То е ясно че от sms-те капят големи пари, но защо не го направиха това Фермата като Игри на волята? В Игри на волята първия сезон пак се определяше победителят от зрителите, но след това прекратиха тази практика и вече три сезона победителят се решава не от зрителите, а от индивидуалните качества на участниците.

10

До анонимен

преди 1 година

От есемесите падат много пари, Иван и Андрей няма да ги изпуснат. И така лесно се манипулира вота, ще спечели този, който те искат, а баламите да цъкат SMSи.

9

Боби

преди 1 година

Веселка, много силна, пък избра Мажена. Ха ха, стига глупости. Тя само гледа камерите и се прави на интересна, все реве да я съжаляват. Това с бокса беше пак за пред камерата, не усеща ли, че вече става банална и неприятна.

8

Анонимен

преди 1 година

А бе опосуми Ванчо и Андрейчо, докога победителят ще се избира според зрителския вот? Това да не ви е Биг Брадър? Тук разчиташ на своите физически умения. Докога бе? Значи през целия сезон в елиминационните битки няма зрителски вот за да се определи победителя, а на финала защо има? Защо беее, скaпaняци? По-миналият сезон Борко римлянина ги разби всичките на финала, но само защото е римлянин и повечето sms-и отидоха за мaлoумната и противна Ванче Хепито. Вие сте за пребиване ве!

7

69

преди 1 година

Някъде четох за "хубавицата" Камелия. Тая баба Яга ли Ви е критерии за хубост, ХА-ХА-ХА

6

Анонимен

преди 1 година

Само Камелия е истинска и Заслужава да спечели ! Яни го играе,рев ,*** и добър ,но крие зло, дребнаво с-во , Веса взе 100хилки и натири мъжа си ,Вал е лигла кифла,Чав е демагог нагаждач,Иван също е тъмен субект манипулатор.

5

Анонимен

преди 1 година

Камелия -5 дуела -Сама срещу всички -Браво ! Искам тя да спечели ,да си остане в България и да започне нов живот с Прекрасната си Дъщеричка ! Другите не заслужават - прикрити,подмолни ,нагаждачи и мазньочи.

4

Аматьор

преди 1 година

Камелия такава грозна грандомания е гони, че заради нея сменях канала. Такива като нея ме отвръщават. И ако тава ни са идолите, браво.

3

Анонимен

преди 1 година

Чавдар е най-достоен!

2

kirilenko

преди 1 година

жеана ще е тая която даде П......КА

1

Анонимен

преди 1 година

Без Иван всички останали са ми любимци. Най-интересна ми е Веселка. Как е възможно в това малко телце да има толкова сила?