52

Анонимен

преди 1 година

Пчнаха новата версия пропаганда. Нито шенген ни трябва, нито еврейския съюз, а най-малко пък еврозоната им.

51

Анонимен

преди 1 година

До "Каква е тази стъкмистика, 55 процента искали да гласуват с машини? Това е лъжа, не познавам хора, на които им харесва това гласуване с машини." Ами като сте се събрали една сбирщина от гербави и крадливи тарикати, нормално да не познаваш.

50

Анонимен

преди 1 година

До ЕВРОПЕЕЦ, прав си! Един път не е дошъл някой да ми купува гласа. Гласовете си продават необразованите и тези с ниско образование. Казано иначе, онези на минималките. Трябва да се намери начин те да са парирани и да не могат да гласуват с купен вот. Машините са добро начало, но трябва още спънки пред нищоправещите и нищоможещите.

49

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш с хартишката за партия, която е против мутрите и после гласа ти се обявява за невалиден. Това вече го видяхме на изборите с хартишки.

48

Анонимен

преди 1 година

С хартиените бюлетини върнаха фалшивите избори. Факт.

47

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е не как човек предпочита да гласува, а как да се намали фалшифицирането на изборите и купуването на гласове. Очевадно е, че фалшификациите и купуването на гласове се правят с хартиените бюлетини, предимно от ГЕРБ-СДС.

46

Ха ха ха

преди 1 година

73% гласуваха с хартия при смесеното а на следващите дори ще са повече!!!! Страх ги тресе яко, че ще им лъснат %-тите нагласени от машинките!!!!

45

Слава богу

преди 1 година

че върнаха възможността за гласуване с хартиени бюлетини. Нямам вяра на машините. По скоро не на тях, а на тези които инсталират софтуера.

44

Анонимен

преди 1 година

Не познавам хора, които да искат хартиени бюлетини.

43

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ-СДС фалшифицират изборите с хартиените бюлетини, докато с машините няма фалшификации. Кой какво предпочита зависи дали иска или не иска фалшифицирани избори.

42

Б Ъ Л Х А Р И Я

преди 1 година

До АнонименИ ви лъжат , и ви лъжат , а вие вярвате , вярвате !

41

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 1 година

До Един БългаринМного се лъжеш драги ! В този си вид тези машини с такъв софтуер са КОМПРОМЕТИРАНИ ! Когато се засичат бюлетините от урната и протокола от машината трябва да се броят бюлетините от урната . Важен и меродавен е резултата от урната. Това трябва да е истинският ПРОТОКОЛ .Става бързо точно и ясно.Пращането на информацията до партиите и ЦИК , става с един клик и резултатите бързо се обобщават. Бюлетините остават в чували запечатани и пломбирани.

40

ЕВРОПЕЕЦ

преди 1 година

До АнонименГрешиш много. Младите и образованите могат да гласуват както си искат само да няма купен вот! В квартал "столипиново" как се оказа че са гласували най много за ПП. Нали уж са гласували с машините от Панама рай на Смартматик!

39

До ВСС терористи

преди 1 година

Е нали точно като ги почна Гешев Черепа избяга в Дубай,а Василев в Сърбия .Подхвана и руските агенти и Ветко,Миньо,Баневи,Бобокови а льотчика вдигна юмрук и отровното трио поведе ,,умнокпасивите "с бирите.Ковчези ,бесилки,яйца домати и павета ,палене на полицаи и ..хаос! Така наречената правосъдна реформа си е чиста поръчка на организираната престъпност.А две шепи ченгета изпълняват заповедите на Русия

38

Шен Ген

преди 1 година

Тези 46,2% са силбо заблЮдени!

37

Анонимен

преди 1 година

Явно гепи и депресе не ги интересуват 55% процента от Българите !

36

Димо

преди 1 година

Огромна част от ези които искат да гласуват с бюлетини не ползват таблети !

35

Анонимен

преди 1 година

искали да гласуват с машини, а аз искам да гласувам с танкове

34

55% не могат

преди 1 година

да пишат с химикал ли, какво?

33

ВСС ТЕРОРИСТИ

преди 1 година

Защо б/оклуците на нещото наречено Гешев от ВСС са още на власт, отдавна им изтече мандата!?Румен Николов-Пашата хайде смени ги бе, поне да покажем пред Европа че сме демократични!