36

емигрант в гърция

преди 1 година

какви условия и глупости на търкалета...Гърция е в ЕС.еврозоната и шенген.Днес на централен булевард Патисион(няма и километър от парламента им) можеш да видиш чернокожи с лъжици да си затоплят наркотика а полицаи на 10 метра от тях си цъкат на телефона...Това ли искаме и в България.Атина стана гето за 5 години а беше красив и чист град(тук съм от 1997).За тези 5 години ми свалиха синджир от врата в 3 на обед на уживен булевард и ми тепиха портфейла точно пред жилището ми

35

Разграден двор

преди 1 година

Всеки ден хващат 50+ нелегални, да не говорим, че от години се събират в центъра на Сф. Ул. Цар Симеон и др. царе си е малкия Багдад. Милиционерите ест. не виждат нищо, няма далавера и си обръщат главата на др. страна. А за т.н. "правосъдие" едва ли има смисъл да говорим, съда, прокуратурата и МВР няма да се реформират и след 100г. Еднопосочен билет е най-добрия избор за младите и така ще си остане и занапред.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Отрязаха ни от Шенген заради 12 години тиквиеници и зелници ! ------ отрязаха ни заради чалгари, мутрошапкари и малоyмниците от пп+дб.

33

Анонимен

преди 1 година

Така и ние трябва да направим с Македония

32

Anonimen

преди 1 година

Kakvo revete be.Veto si e veto,Shengen prez kriv makaron , nali taka kazvahte i na makedoncite . I sega ne bivalo politika da se namesva. Ajde beee

31

Анонимен

преди 1 година

Отрязаха ни от Шенген заради 12 години тиквиеници и зелници ! Благодарим ти боко !

30

Анонимен

преди 1 година

Северноевропейците мразят южноевропейците, и обратно. Войната между Севера и Юга върви. Северните диваци и племена са против южните народи заради страданията им от Римската империя.

29

Факт

преди 1 година

Защото нищо не е наред у нас,където бръкнеш мутри,кражби,корупция и тн.

28

Анонимен

преди 1 година

Неандерландия ни мрази и нарушава човешките ни права.

27

Анонимен

преди 1 година

Айде сега ние да слагаме вето на всички дигитални закони пак заради правата на човека и корупцията в ЕС.Ами те като контролират технологиите кой тях ще ги контролира и защо човека да няма право да се откаже от технологии, които не са практични нито за старци, нито за инвалиди. Ама за ЕС Истамбулскта конвенция е по-важна от живота на низшите.

26

Шенге?!

преди 1 година

Пак шъ ви го река: За кво си мечтаят индианците, на Шерифа му е през оная работа! Мечтайте си...

25

явно доста

преди 1 година

хора не разбраха че корупцията и чекмеджетата и че дишаме праха на румънците по минимална заплата и пенсия е причината за отказ. Доката 650 000 мирянии пак си гласуват за божеството си, трудно ще стане и каналаджиите се отърват и че всеки може да мине турската граница

24

Анонимен

преди 1 година

И ти ли Бруте-Рюте?

23

Анонимен

преди 1 година

Холандия реално цака своя конкурент Германия с разходи от денгуби и прочие в България поради неприемането ни в шенген. Щото реално инвеститора у нас са немците, а холандците са перачите на схемите с БВ компаниите и краденето и прикриването на обороти, данъци и дори ДДС. Немските фирми у нас са на 90% доволни и не виждат корупция и още биха инвестирали- имаше анкета на немската камара!

22

Анонимен

преди 1 година

То като погледнеш цирка наречен парламент, който е с КПД -50% пълен с шарлатани, които са всичко друго, но не и народни представители, защото не се видя нещо полезно да са направили за този народ до сега - за какво сме им в Шенген? На тях такава трагедия като България не им трябва. Цяло чудо беше, че сме приети в съюза изобщо.

21

Анонимен

преди 1 година

До 9: ти май си пропуснал част от Българската история и преврата на комунистическата партия в края на втората световна война.

20

Анонимен

преди 1 година

До 20: И? Ти за какво ревеш? Нали са неандерталци и фашисти? Ще идем със светлата и свята Русия.

19

може би Защото...

преди 1 година

не показахме достатъчно русофобия ?

18

Анонимен

преди 1 година

Неандерталците и фашистрийците ни отрязаха за Шенген.

17

Анонимен

преди 1 година

На мене нищо не ми струва.И досега цените у нас са по-високи от тези в Англия,например.Това,което там можеш да си купиш за 85 лева,тука го купуваш за 120./Журналистическо разследване/.Направете си сметка какво значи това,при тая разлика в заплатите.Ако бяхме в Шенген,пак щеше да е същото.Тогава за какво ни е?