9

Анонимен

преди 1 година

Тука има хора дето си мислят, че спираме някой, не госпожи и господа, който има желание, минава нашата граница без проблеми. Това е и една от причините да не ни искат в Шенген.

8

Анонимен

преди 1 година

Ако имахме ограда като в Гърция, нямаше така да минават, а нашата само струва колкото гръцката, 1 милион на километър, на парите който бяха преди десетина години. Бойко ги прибра и разчиташе Турция да ни пази границите, това е.

7

Някой към 6

преди 1 година

Нееее към Германия, а към Холандия и Австрия. Тук повече не понасям извращенията на който ставам свидетел в Германия...., А другите си го заслужават

6

леле леле

преди 1 година

Сталев , Стател , то едно и също , нали :)

5

мноо състрадателен

преди 1 година

щом брюкселските милионери искат демократични средства предлагам тия нарекли се мигранти въобще да не ги спираме да преминават през България , даже да им осигурим транспорт до Германия примерно .

4

Анонимен

преди 1 година

Не са сложили по границата плакати с надпис "Моля не преминавайте!" Само в това е проблемът.

3

Карл Бенц

преди 1 година

Хайде коригирайте заглавието де!

2

Анонимен

преди 1 година

Русия в хибридната война използвала аргумент, че Германия е васална държава. Същия аргумент използвали и организаторите на преврата, значи Русия имала пръст. Ами като наистина е васална и не само тя?

1

с филтър без филтър

преди 1 година

с шапка-без шапка, западната лисица и вълк винаги ще ни шамарят! На всички е ясно само на родните продажни американофили не е!