141

Анонимен

преди 1 година

Изказването на дебелата лелка да го завери пред нотариус и гарантира лично, чак тогава ще и повярвам! Откога имаме безрезервно вярване към български политици каквито и да са те служебни или редовни?

140

Анонимен

преди 1 година

Огромни дългове са в еврозоната а тая иска и ние да им плащаме дълговете на богатите. Нека се реформират с валутни бордове първо и закрият губещите си икономики и тогава може.

139

Анонимен

преди 1 година

читателюю ти не четеш ли че чешката банка и финансово министерство не искат и да помиришат еврото?- същото е и с унгария и с полша и с швеция и със стария член на ЕС дания- чети бре - не само това което са ти дали от американското посолство да го разпространяваш - еврото е измислена от краварите валута- си от вчера е в риад - арабскато лига - петродолароа си отива а с него и еврото- ама преди това да си дадем валутния резерв на брюксел- направо сте за провесване

138

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Еврото отдавна е тук. Всичко се купува и продава в евро. Драскачите, повечето от които не са стъпвали в ЕС дават умни съвети, по заръка на БСП. Всички страни , които са го приели просперират. За драскачите най-добро е времето когато 1 $ беше 3200лв. И бяхме милионери.

137

Луцифер

преди 1 година

Вземи на един народ историята и той след едно поколение ще се превърне в тълпа. Тълпата ще стане стадо, което можеш да подкараш навсякъде".Йозеф.Г......

136

Щирлиц

преди 1 година

Задръжте си предимствата,аз искам да ми е широко около врата.Амин.

135

Кръстьо

преди 1 година

Предимствата са огромни, но и сметката също ще е огромна ...

134

Анонимен

преди 1 година

МИЛИ ХОРА,Сега 1 кг кашкавал е 20 лева. При заплата 400 лева можем да купим 20кг кашкавал.В ЕВРОЗОНАТА:1 кг кашкавал ще стане 20 евро. Заплатата ще стане 200 евро и ще можем да купим 10кг кашкавал.Това е замислено от "МАЛОУМНИЯ И БЕЗОЧНО АЛЧЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ"

133

Dan

преди 1 година

Те за ваксините успяха да излъжат хората пък камо ли за еврото..

132

Анонимен

преди 1 година

за такива престъпници рекламиращи еврото за 30 сребърника трябва въже и да висят надолу с главата на жълтите павета и който минава да им набива по един шут

131

Симеон

преди 1 година

Защо никой не казва каква ще е годишната ни вноска "За стабилизиране на еврото"? Колко ще плащаме за спасяване на затъналите в борчове до шия гърци, италианци и испанци? Никой не иска да каже защо не са приели еврото Швеция, Дания, Полша, Чехия, Унгария? Д не би да да да по-неподготвени от нас? Ами Румъния? Там даже не се говори за евро! Защо ли? Какъв ще е обменния курс? Щели сме "да настояваме" за 1,95583?!?! Кой ще го определи? Ние ли? Ами! Тук е като при Шенген, ако една само държава не е съ

130

Аноним

преди 1 година

В тази държава са останали само дивани необразовани отдавна еврото е въведено в държавата а за еврозонота е от успех за държавата но къде ти капацитет да го разберете

129

От хората

преди 1 година

Голяма майтапчийка.Сигурно си вярва.Заради такива България е на това ,последно място в ЕС.По-сигурно обаче е слугинажа,така са й казали.Дано БОГ ни опази.

128

Т.Шак

преди 1 година

Не, благодаря! Вие като искате в Еврозоната, отивайте там! Ние не щем. Прав ви път!

127

Ти кого лъжеш,на?

преди 1 година

Дърта *** ненаяла се,ти кого лъжеш на???А? Народа на никой не вярва за еврото .Има такива от народа които вярват но са шепа броени на пръсти "демократични" мекерета.

126

Анонимен

преди 1 година

Така е , за хрантутниците на държавна хранилка ,предимствата от влизане в еврозоната са огромни ! Да му мислят останалите 99 % от българите , които ще осигуряваме средствата (парите), върху които "ще се получи по-добра доходност,лихвени проценти и облигации " ...

125

Димитров

преди 1 година

Защо не обясните, защо страни като Чехия, Унгария, Полша и др. не желаят да заменят валутите си, въпреки ,че ги натискат от Брюксел? България и сега е полуколониална държава ,но така ще станем напълно такава- без валута, без индустрия и със затрито селско стопанство! Тежко горко на младите , които ще останат в територията наречена България !!

124

взвд

преди 1 година

велкова не щем евро вие отивайте в разпадаща се европа

123

СС

преди 1 година

България без собствена валута става африканска колония !!! Унищожиха икономиката,земеделието ,народа сега е ред на лева !!!!

122

Анонимен

преди 1 година

Гледайте разговорите с доц.Григор Сарийски в тубата по темата - ще ви просветне кои и защо искат да ни вкарат в тая помийна яма еврозона.