35

Анонимен

преди 1 година

МИЛИ ХОРА,Сега 1 кг кашкавал е 20 лева. При заплата 400 лева можем да купим 20кг кашкавал.В ЕВРОЗОНАТА:1 кг кашкавал ще стане 20 евро. Заплатат ще стане 200 евро и ще можем да купим 10кг кашкавал.Това е замислено от "МАЛОУМНИЯ И БЕЗОЧНО АЛЧЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ"

34

toti

преди 1 година

АБЕ ВИЕ ОТ БНБ СЕ САБУДИХТЕ !!! СЕГА ЛИ ГО РАЗБТАХТЕ ЧЕ СТЕ ГОЛА ВОДА !!!

33

СМЯХ В ЗАЛАТА

преди 1 година

ДА ДОПУСНЕМ,ЧЕ НЕОБХОДИМОСТТА ОТ МОДЕРНИЗАЦИЯ ЗАСЯГА 1 000 000 РАБОТЕЩИ. ПРИ СРЕДНА ЦЕНА НА ИНВЕСТИЦИЯТА ЗА МОДЕРНИЗАЦИЯ 100 000 ЕВРО НА РАБОТНО МЯСТО, ТОВА ПРАВИ 100 000 000 000 ЕВРО. БРАВО ГОСПОДА И ДАМИ СМЕШНИЦИ ДЕТО НИ УПРАВЛЯВАТЕ!!! И НИЙ ВЪРВИМ НАТАТЪК,ЕХО,ЕХО,БЕЗ КРАЙ НА ЩИР И ДЛЪЖ !!!

32

вернолибе

преди 1 година

Без да се говорят клишета и облъчване чрез сатрапски популизъм към нас,защо не се организира референдум/въпреки,че чрез приетото от НС вече е късно/и след като НИЕ си кажем искаме или не да се промени т,н, договореност с великия ЕС.Лично аз НЕ ЖЕЛАЯ друга валута/разбирай и чужди субекти/да ме управляват и дават наклон на.....

31

Мдаааа,

преди 1 година

ще потекат евраци от небето и пак във вашите чекмеджета и офшорки,национален предателю!

30

до 28

преди 1 година

не заблуден, а подплатен с килчета и други финикийски знаци ;)

29

Анонимен

преди 1 година

Първо Шенген, после еврозоната. Нали така направи Хърватия.

28

да знаете

преди 1 година

Шефът на БНБ е доста заблЮден!

27

Анонимен

преди 1 година

Колкото "ускори" модернизацията в балтийските държави. Никаква разлика.

26

аЙдее..

преди 1 година

За какво "развитие и модернизиране" говори този бацил, в Бг вече няма никаква промишленост и производство! Какви инвестиции, бе, в какви сфери и области? Дори основният транспорт по който се движат всички търговски потоци е в окаяно състояние - говорим за БДЖ. Въвеждането на Еврото няма да ни измъкне от "блатото", напротив, още повече ще затънем, пример - Гърция, Италия, Испания, Ирландия, Португалия...

25

Анонимен

преди 1 година

Не ни искат в Шенген,но да плащаме чужди дългове искат?Замислете се защо ще ни вкарват в еврозоната след като не отговаряме на 3 от 4-те изисквания.После да не се чудят когато хората ги пcyвaт.

24

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ГЕРБ и техните корумпирани медии разпространяват лъжи след лъжи и фалшиви новини. Всеки ден манипулират общественото мнение техните стотици агенти. Всички, които са участвали в кражбите и далаверите. Всички, които са спасявани от заслужени съдебни присъди. Всички за които има информация в КПКОНПИ, а те не са никак малко. Всички са активирани. Но този път насреща си имате енергията на обществото. Няма да ни разделите, нито с фалшиви юмруци на фалшиви генерали, нито с лъжите и манипулации

23

Анонимен

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО!!!Поредния опит на "УПРАВЛЕНСКИЯ ЕЛИТ" съставен от НЕВЕЖИ, НЕУКИ, ГРОЗНО АЛЧНИ и БЕЗСКРУПУЛНИ индивидчета ДА ПОВТОРЯТ СЦЕНАРИЯ ОТ 1997 година - МАСОВО ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА С ЦЕЛ ЛИЧНА ОБЛАГА!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Приемането на еврото е драма само за рубладжиите и пишман патриотите,повечето от които си държат кинтите в евра или долари.

21

Анонимен

преди 1 година

Как да ускориш модернизацията в България? Тук модернизация е ненаучна фантастика.

20

Смях

преди 1 година

Бедният шеф на БНБ. Обещали са му, че ще се кефи на Карибите с награбеното. Вместо това господарите му ще се отърват от него и го чака мизерна съдба в някоя африканска или латино ***.

19

Шенген йок

преди 1 година

Днес има някаква психоатака на тема еврозоната по всички медии.

18

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ПУСНАТА В ЕВРОЗОНАТА И ШЕНГЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД КАТО СКЪСА ВСИЧКИ ВРЪЗКИ С РУСИЯ И ПУТИНСКА ТУРЦИЯ.

17

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ УСКОРИ КОРУПЦИЯТА

16

Икономистг

преди 1 година

Какво беше това КТБ-то. Аха, ставаше въпрос за стабилността на банковата система в България и за баницата. А пък БНБ-то си имало шеф, който е разпоредил да не допускат български граждани до сградата. Исках да си обменя стотинките за еврови банкноти, но те не ме пуспаха. Така беше при управлението на мутрата от Банкя. Честито на бившите, настоящи и бъдещи депутати, които ще му изплащат облигационния заем за 16 милиарда евра.