226

Анонимен

преди 1 година

ами да я унищожават, народа като не му пука за България и си мисли ,че ще бяга на запад у немско като закъса, много се объркал, по-скоро ще стои пак тук, но ще трябва да научи турски и да се моли за ток от Акую

225

Анонимен

преди 1 година

Все още в youtube може да се гледа българския филм "Донбаска пролет", сниман през 2016-та година.

224

Анонимен

преди 1 година

Щоооо не оуснеме референдумпе, а?!

223

Брехх

преди 1 година

Ми що не пратите оръжия на Йемен и Ирак и Сирия по тая логика!?! Ко само на Мусрайна? Дайте да пратим и на тия хорица дето САЩ ги бомбандира ежедневно да не губят тренинг!

222

Който изпраща

преди 1 година

Оръжия на Украйна е национален предател и рецидивист! Тези хора искат да ни въвлекат във война, с която нямаме нищо общо! Като почнете да търчите за йод и противогази по аптеките и ще се осъзнаете ама късно!!!

221

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 214. Референдумите в ЕС са забранени.

220

Ха ха ха

преди 1 година

До 220. Че те и у нас, депутатите взимат по 8к с нищоправене. За привилегиите и рушветите няма да говорим.

219

Анонимен

преди 1 година

До какво му е секретно? 230. Путинофил е лошо нещо, а да си Бйданофил е хубаво. И да защитавш агресията на Байдън е хубаво. Слепци!

218

Анонимен

преди 1 година

Абе тее освен с помощи за Украйна и самолети от САЩ с друго занимават ли се??? Е баси колонията сме!

217

Анонимен

преди 1 година

Контролата за машините е хартиената бележка. Контролно да броят хартиените отрязъци, които всеки гласуващ проверява лично, слага се печат. Изборните измамници гербодепесари искат да премахнат контрола на хартиите от машините.

216

Куки Буки

преди 1 година

Бря, бря....комунистите са недоволни. Значи сме на прав път.

215

Анонимен

преди 1 година

Това за украинският парламент ли става дума или за българският? Защо българският порламент служи изключително и само на Украйна? Ние колония на Украъна ли сме та само с Украйна се занимаваме всеки ден??

214

разликата е !

преди 1 година

Със машината теоретично можло да има вариант някой да въздейства на електрониката -- със хартията се лъже реално сега и до сега печата зачерква кой каквото му е кеф до сега 1000 пъти -----500 000 невалидни гласа ! --- това не е теория или предположение а е истина !

213

какво му е секретно?

преди 1 година

Най-верните хора на Путин са горе и се карат от негово име със другите ! За да не излежда караницата директно все едно ,че Байдан и Путин са се хванали за гушите чат пат се споменава и българския народ ,макар ,че него никой не го брой ! Да кажеш русофил -добре лошо няма ,ама да си Путинофил и да защитаваш агресорската му политика няма нищо общо със любовта към руския народ и руската култура ! При положение че диктатура изпотрепа една камара инакомислещи интелигенти опозиионери журналисти скачат

212

Бай Дрън

преди 1 година

Абе цели 155 измамника ли се намърдаха в парламента? Че те имат за правителство, защо не го правят? Аааа, да, там е персонална отговорността, а в парламента не.

211

Георги

преди 1 година

Това ли е най големият приоритет на НС и БГ??? Да си оправим къщичката, пък тогава да се правим на много хуманни. *** такива.

210

Анонимен

преди 1 година

Няма правилна позиция във война! Войната е най-страшното, Господ да ни пази!

209

Пич

преди 1 година

То да беше само оръжието. В момента депутатите решават как да пратят военна част в Украйна. Дето уж щяла само да "помага". За да е 100% сигурно, че са ни набутали във войната. После като завалят бомбите, не се чудете защо.

208

До 221

преди 1 година

С машините се крадат гласове без доказателства. С хартиените бюлетини винаги може да се направи проверка!

207

Бай Дрън

преди 1 година

Е че те окрайниците не стигнаха ли Масква, каква помощ им даваме, да няма да минават Берингово море и през Аляска в Канада?