44

Joko

преди 1 година

До сега никой още не каза, кой препоръча тези кооп елита на президента ? Нямало ги е 15 год. в България и сега седнали да разтягат питчи масали !

43

Бонго Бонго

преди 1 година

ПП с писмо от главния прокурор ще се озове в ареста. Но в случая, ПП повличат и президента Радев.Затова сега Радев показва, че не е в играта, а ДВЕ ГОДИНИ КЪДЕ БЕШЕ? ПОЛИТИЧЕСКОТО ЛИЦЕМЕРИЕ Е ВЕЧЕ РАЗКРИТО.

42

Каквото повикало

преди 1 година

Ние не искаме и няма да разговаряме с вас, но вие елате да ни подкрепите след това!?Падение и срамота ще е, ако някой от от ГЕРБ се яви да говори с тези! Едно писмо за отказ ще е достатъчно!

41

Анонимен

преди 1 година

Скоро Киряк *** със отворена празна кратуна

40

Неадаквашите пп

преди 1 година

Тези са толкова зле, че сигурно никой не е успял да се оправи за срещата след тежка нощ, та писмо. Иначе от уважение на такива срещи се ходи. Разбира се, това в нормалните държави и с нормални, адекватни хора в парламента. Дано изтекат в канала на следващите. Не знам на какво се надяват всъщност? На пълно мнозинство? Това е смешно. Диалог ще трябва, а те се скараха със Слави, бсп и президента след цялата помия върху ГЕРБ. И? Едно второ Възраждане ли ще го играят? Абсолютно неадекватни хора!

39

абе

преди 1 година

що ни занимавате с Пижо и Пенда ?!

38

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

А аз чакам срещата на Кире Парапето с Президента! Там нема къде да избяга! И му пожелавам Пълен Провал с втория мандат!

37

Kuncho

преди 1 година

Нека да изкажат позиция и по отказа на Холандия и Австрия за приема ни в Шенген!Просто да я чуем!

36

До 37

преди 1 година

Специално от мен не чакай да гласувам за лъжливите педиигрипали. Оставаш сам

35

до 30

преди 1 година

в блатото смв всички ние, и докато едни се опитват да ни измъкнат ,други не могат да преживеят , че не са във властта и не са първи , ставаме заложници на избиване на комплекси на шепа хора

34

До 33

преди 1 година

Като гледам колко бързи минуси акумулира, май само ти и Пращаме Писма ще се борите с *** си ***!

33

БЕН

преди 1 година

ПП СА МАГАРЕТА.

32

Страх ги е

преди 1 година

Да му говорят колко са почтени

31

до 29

преди 1 година

Пише се сАботаж, Тъпанчев!

30

Анонимен

преди 1 година

ПП и всички млади борете се всеки един ден. Борете се всеки един час и минута срещу модела ГЕРБ-ДПС. Борете срещу онези, които се изгавриха с нашите майки и бащи и разделяха семейства след семейства. Борете се и не позволявайте да прогонят и вас. Борете се млади хора, във вас е промяната. Но не оставяйте техните деца на престъпните номенклатури да се влеят сред вас и да ви разделят. Борете се!

29

Анонимен

преди 1 година

ПростоКиро беше уличен като лъжец от Конституционния съд, но обяви, че не се чувства виновен и не се страхува.Безстрашно лъга много пъти след това, прави го до днес. Мортен Лунд, бивш съдружник на Василев, сподели: Той е измамник... Аз бях глупав и наивен, и му повярвах.

28

Анонимен

преди 1 година

Пращаме писма (ПП) ще се топят от избори на избори и след година аут като ИТН. Вече им видяхме простотията и некадърието

27

Анонимен

преди 1 година

Съботаж срещу държавата..!?! Личен интерес?!? Защо не бутнаха тиквата в зандалника ????? Ей хора тези също не мислят за държавата.

26

Анонимен

преди 1 година

Бях първият излъган, когато се доверих на тези хора и сега плащам цената на своята доверчивост. Беше грешка, че изобщо дадох шанс на такива хора и допуснах да откраднат надеждите ни за промяна. Една промяна, която българите очакваха отдавна, а получиха лъжа. Но както надживяхме автократичния модел, така ще надживеем и тази шарлатания" - бяха точните и взривяващи думи на президента Румен Радев

25

ами

преди 1 година

тези въздухари на какво разчитат при нови избори ,не разбраха ли ,че и те отиват в шеста глуха при Слави, некадърници жалки