40

Анонимен

преди 1 година

По тези земи има таврийски и бесарабски българи, които трябва да бъдат опазени. Така трябваше да бъдат опазени и македонските българи. Вместо това продалите се на Кремълската пропаганда български убитаци раздаваха на сънародниците си македонски паспорти и им казваха тук не може да пише "българин". Посочете ми в историята на кой друг народ по света има подобно нещо?

39

Руснак

преди 1 година

Евала братушки вие сте велика нация ,бой по еврогейстан и краваристан докато почнат да пълзят за преговори...а нацистите изтрепете до крак а *** вече пътува във миналото!!!

38

Анонимен

преди 1 година

А онези от Сирия и Ирак не са ли бежанци

37

Хххх

преди 1 година

До 39Муахахах айде бе......това зависи от държавата в която е родено....тук в UK не отбиваш служба тъй като армията е платена....а също и в БГ казармата не е задължителна....голяма част от европейските държави нямат задължителна военна служба....айде стига си измисля...има си закони за това....дори в момента Дойчландия премахва изискването ако получаваш немско гражданство да се отказваш от първото си.

36

ьхфгх

преди 1 година

До НОВИТЕ 300 000еее как 50%....250% са....нещо бъркаш....хич те няма в измислиците.....като ще лъжеш лъжи с размах 250 500 1000%

35

Хххх

преди 1 година

т.е. 300 000 руснаци живеещи в Украйна са получили руски паспорти.Да не забравяме че около 45% от населението на Украйна са руснаци.

34

Крим не е руски

преди 1 година

полутвали руски паспорти ..ама принудително.ха.ха никой те ще са има нищо общо с руската *** даже и руснаците. а 600 000 руснаци са се наредили пред украинското посолство в Москва да получат украински паспорти че ги е срам да се нарекат руснаци заради вожда Путин..ха.ха

33

НОВИТЕ 300 000

преди 1 година

50% ОТ МЛАДИТЕ РУСНАЦИ ИСКАТ ДА ЕМИГРИРАТ В ЛОШИЯ ЗАПАД. ТЕЗИ 300 000 НЕЩАСТНИЦИ ПОВЕЧЕ ОТ ЯВНО Е, ЧЕ НЕ СА ПОЖЕЛАЛИ ДОБРОВОЛНО ДА СТАНАТ ЗАТВОРНИЦИ В "ТЮРМАТА НА НАРОДИТЕ"-РУСИЯ

32

Анонимен

преди 1 година

Българската нация е създадена през възраждането/ренесанса и е по стара от други нации на балканите .Българската нация не е и не може да бъде изфабрикувана колкото и минуси да слагате глобалистите.

31

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли че децата с български родители но родени в чужбина и имащи чуждо гражданство отбиват военна служба според държавата в която са родени въпреки че двамата им родители са българи ИТН но НТД .

30

Анонимен

преди 1 година

Според по долното соррос писание българската нация е измислена. Нищо чудно щом държавен орган развява украинското знаме защо трябва да очакваме българско самосъзнание в българите. Такова няма в част от бг.

29

Анонимен

преди 1 година

Какви 120 000 македонци били станали българи и така било то с измислените нации.Ти сепаратист ли си. Или изречението ти е грешно или си родоотстъпник. Коя нация е измислена. Според теб българската нация според теб е измислена ?!?Щото така излиза от коментара ти. Нещо не е наред с твоя коментар.

28

Анонимен

преди 1 година

Именно в Херсон гледах репортаж как възрастни хора , колкото мен някъде се радваха на руските си паспорти също там тържествено и с радост гласуваха на референдума напълно свободно даже имаше лека музика. Пропагандата има много пари и може да спечели войната но не може да спечели сърцата на хората

27

Анонимен

преди 1 година

Около 8 милиона украински бежанци са влезли в европейските страни, а 4,5 милиона украинци избягаха в Русия и 300 000 от тях вече са с руски паспорти. Останалите 4,2 милиона украинци, живеещи в Русия без руско гражданство въобще не се оплакват, че са лишени от основни права.

26

Говорит Решетников

преди 1 година

300 000 украинци станаха руснаци, така както 120 000 македонци станаха българи. Така става при изфабрикуваните нации, чиято единствена цел и мотивация за съществуване е келепира.

25

Анонимен

преди 1 година

Даа 300 000 украинци са си поучили (-; и ощи ще се поучат!

24

До 31

преди 1 година

Аа не хората в Донбас близо 6 милиона, взеха руски паспорти преди 24 юфебруари. А как си обясняваш че украинциизобщо взимат доброволно руски паспорти?? Нали Русия е агресор? Или че 2,4 милиона бягат като бежанци при агресора в Русия??

23

До 29

преди 1 година

Според UNHCR United Nations High Comissener for Refugees 2,4 милиона украинци са избягали в Русия! На ти една опорка!!

22

СЛАБА РАБОТА

преди 1 година

При близо три милионното население в тези области....

21

Серго

преди 1 година

поне загалвието напишете без грешки ... това не е сериозен новинарски сайт