71

Анонимен

преди 1 година

Докторе,смени си компанията,защото особено фустата,излъчва омраза от страна хората,събрана през годините.

70

Анонимен

преди 1 година

Ми не правете големи политически компромиси, ве !!Нужни са много малки - тиквата в затвора, заедно с цялата върхущка на ОПГ герПдпссдс, и каскета също !!!А , и да върнете ограбените милиарди !!!Нима това е много ?!

69

Анонимен

преди 1 година

Не е добре да ни управляват аматьори. За директор на селско училище се изисква поне 3 години стаж като учител. За министър, за министър - председател не се изисква никакъв стаж в управленски дърбавни структури. Инфантилизмът цари навсякъде в ЕС, пренесоха го и тук. Погледнете в колко страни на Европа минисистрите на отбраната са като фон дер Лайен - гинеколожката! И ще ми пледираре за образованост сред Цоггганитте! Къде ни е при нас квалификацита и сериозното отношение към дъежавността?

68

Анонимен

преди 1 година

Тоя до нова година ще го разкарват като цветарка от кабинет на кабинет

67

Анонимен

преди 1 година

Тоя до нова година ще се разхождат като цветарка

66

М

преди 1 година

Чудя се ! Световно известен лекар какво търси при крадивите ? ---- Ами иска да крадееее!!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Този парламент трябва да се разпусне възможно най-скоро, за да се престане с вредното за България и за всички народи поощряване на безумията на НАТО. България и българите НЕ искат нападателни десйствия спрямо никой народ по света. Това е сигурно, Депутатите са кълнат "И във всичките си действия да се водя от интересите на народа". Народът иска сътрудничество с другите, я не да сме врагове с 3/4 от света и *** на останалите 1/4.

64

Анонимен

преди 1 година

Деса ще ни оправя. 2023-та година. Срамота народе. до къде стигнахме.

63

Анонимен

преди 1 година

И Десислава Атанасова ходи в черно напоследък, защото ПОГРЕБВАТ България с военолюбивото си поведение! Правилно е да е в черно, но не е за ничие добро!

62

герб,

преди 1 година

защо никой не желае да ви бъде партньор-МАЙ НЯМАТЕ ,,ОТГОВОР,,-ЗАЩОТО СТЕ МНОГО ,,ДОБРИ,,

61

Анонимен

преди 1 година

Парламент, който не умее да отстоява МИРв страната, е силно вреден! Румен Радев има много трески за дялане, но поне е доста по-въздържан по отниошение на въвличане на България във военни действия. Лаладжиите, израсли в кариерата поради спонсорството от чужбина, може да ни докарат огромни трагедии поради елеметарното си поведение.

60

Пенсионер

преди 1 година

Радев разби държавата , не Борисов.Имаме нужда от лекар премиер-мозъчен хирург. Много сме зле с мозъка , още от татово време.

59

Анонимен

преди 1 година

И тоя е професор, колкото Тиквата е генерал. Професор беше баща му, лека му пръст.

58

Анонимен

преди 1 година

Габровски е супер специалист, но не знам като политик. Всяка жаба да си знае гьола

57

баба мара

преди 1 година

връщаите мандата и не се мотаите достатъчно време изгубихме в чакане на гододоктор които взема рушвети за операции ще се бори с корупцията в държавататова е гавра от страна на борисов с всички нас мислете по изборите защотовиждате за какво сте гласували избори 2023 г докато случим на честни хора

56

Анонимен

преди 1 година

Този парламент трябва да се разпусне възможно най-скоро.Заради предателството спрямо България чрез спонсориране на войната в Украйна.Преди 2 дена Меркел в интервю пред немски официоз е казала,че Минските споразумения са били,за да може Украйна да укрепне, те от самото начало не се е предвиждало да се спазват.Изказване, породено или от"свободата на сповото"в Германия,или от наскорошното признание от САЩ. Подготовката за война срещу Русия, се признава явно, че се активирала след 2014г. Б-я защо???

55

Анонимен

преди 1 година

тия от Възраждане всичко отказват, държат се като ощипани булки.Костодине , не може да отказвате - народа ви плаща заплати

54

Анонимен

преди 1 година

тоя ако направи е дна партия от хората, на които е вземал по 4-5 хил лв. за операция, плащаща се от здравната каса, може и да спечели изборите.. Вероятно затова са го избрали ГЕРБ. Трябва им зависим човек, на който му знаят далаверите и могат да го държат на каишка

53

Анонимен

преди 1 година

няма смисъл професора да си хаби енергията със разговори с партийци - празни чутури

52

Анонимен

преди 1 година

Двама смешни "професори"! В главите им само комисионни! Е нищо добро не ни очаква, щом опряха лице на корупцията да бъде предложено за премиер! Държава пленена от бандити!